Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Addig is Diszkó szünet:Nagy lájk, szerencse, hogy vagy nekünk videós szerkesztőnek és minden rezzenésre lököd is a témába vágó highlightot. xDwww.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
Stez
www.youtube.com/watch?v=ICl_lhbrSkY
több mint 8 éve
Kampman
28 290
ha valamelyik csapat nagyon szarul áll félidőben, majd berakom a legendás Csank-nyilatkozatot isNagy lájk, szerencse, hogy vagy nekünk videós szerkesztőnek és minden rezzenésre lököd is a témába vágó highlightot. xDwww.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
Stez
több mint 8 éve
Ezek az eredménykövetők is jók, de a legnagyobb klasszikusoktól (a Jets 2010-es playoff menetelése Gumbóval, Broncos-Steelers respectvv4lacival, Broncos-Seahawks SB Saaandorral) nagyon messze vantényleg Saaandor a konteókirály 😀
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Ezek az eredménykövetők is jók, de a legnagyobb klasszikusoktól (a Jets 2010-es playoff menetelése Gumbóval, Broncos-Steelers respectvv4lacival, Broncos-Seahawks SB Saaandorral) nagyon messze vanDe a Jackson Vilin még mindig röhögök. 😊
Kampman
több mint 8 éve
kezdesz belejönni 😀Szoros meccs lesz ez.Azért elég sokat gondolkodtam, hogy ezt így leírjam-e, mert ahogy látom, a meccs itt nem sokakat érdekel... 😀 😀 😀
Vagy ha nem is szoros, de mindenképp kevés pontra számítok.
Nem tudom, most a Seahawks esett szét ennyire, vagy a Viking kapta el a fonalat? Csak mert egyelőre úgy tűnik, hogy a Minnesota úgy erőlteti a játékát az ellenfélre, ahogy akarja.
Attila99
Attila99
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ezek az eredménykövetők is jók, de a legnagyobb klasszikusoktól (a Jets 2010-es playoff menetelése Gumbóval, Broncos-Steelers respectvv4lacival, Broncos-Seahawks SB Saaandorral) nagyon messze van
több mint 8 éve
Szoros meccs lesz ez.Azért elég sokat gondolkodtam, hogy ezt így leírjam-e, mert ahogy látom, a meccs itt nem sokakat érdekel... 😀 😀 😀
Vagy ha nem is szoros, de mindenképp kevés pontra számítok.
Nem tudom, most a Seahawks esett szét ennyire, vagy a Viking kapta el a fonalat? Csak mert egyelőre úgy tűnik, hogy a Minnesota úgy erőlteti a játékát az ellenfélre, ahogy akarja.
Attila99
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
szerintem be kéne adni a izénekde ménem váltanak bazmeg... ő jöjjön ide te meg menjél odaés kell a sok oldalfaszKihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
Ettemlevest
Wester
Mazzu
több mint 8 éve
Szoros meccs lesz ez.Vagy ha nem is szoros, de mindenképp kevés pontra számítok.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
Valakinek volt itt egy pár éve egy olyan aláírása hogy "én ott voltam vvlaci születésénél" vagy valami ilyesmi. Én is ott voltam .-)Ez szerintem a legjobb eredménykövető all time .-)respektvvlaci vitatkozna ezzel
bcsarli
Wester
több mint 8 éve
Nagy lájk, szerencse, hogy vagy nekünk videós szerkesztőnek és minden rezzenésre lököd is a témába vágó highlightot. xDwww.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
több mint 8 éve
Na megyek pattogtatni egy kis Kukor Icát...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nem az Gyuri34 volt:Ő az aki megjósolta Manning, Brady idejét, hogy visszafognak vonulni, mert kiégtek?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
Coolearie
Tőle ilyeneket kaptunk kiemelt dózisban:
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ez szerintem a legjobb eredménykövető all time .-)Abszolút nem
bcsarli
több mint 8 éve
Tengerészek ha merészek rájuk gondolni se jó....Kadlott Károly time?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
Mazzu
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nana: ez utóbbi már pintéri tanítás, míg az előbbi Verebes Mágus nagy mondása volt. Prófétákat csak pontosan idézzünk, ha lehet.Kihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
Ettemlevest
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
de ménem váltanak bazmeg... ő jöjjön ide te meg menjél odaés kell a sok oldalfaszKihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
Ettemlevest
Wester
több mint 8 éve
Ez szerintem a legjobb eredménykövető all time .-)respektvvlaci vitatkozna ezzel
bcsarli
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
hány évig fogjuk azt az estét emlegetni?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
több mint 8 éve
Ez szerintem a legjobb eredménykövető all time .-)
több mint 8 éve
és kell a sok oldalfaszKihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
Ettemlevest
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
A SETI programba ezt kellet volna felnyomni az űrbe.www.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQNegyed óra nincs, viszont szerintem van tízórás videó is a Muzsika Tv-vel.Van negyed óra Alekosszal is, vagy csak egész órás?Szünet jön, beszélhetünk a meccsről.azt te csak hiszed, most jönnek a mulatós youtube-videók
mukijoe
Kampman
mukijoe
Stez
Kampman
Komplett galaxisokat irtottunk volna ki
több mint 8 éve
Kihagytad a legfontosabb láncszemet: tolódás. Jól kell tolódni a csapatnak.na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásA seahawks asszem mindenféleképpen több pontot kell szerezni, ha nyerni akar. A Vikings kulcsa a győzelemhez pedig az lehet, hogyha nem hagyják hogy az ellenfélnek több pontja legyen.
Janek
Wester
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
így van, sőt Bencsics kollégával is barátságot ápolt azt hiszemŐ az aki megjósolta Manning, Brady idejét, hogy visszafognak vonulni, mert kiégtek?na addig benézek a cinci topicba ha itt semmi szakmázgatásrespectvvlaci szerintem lassan ideér majd.
Janek
gamerkr
Coolearie
több mint 8 éve
nah készülök a hoax kámbekre 😀www.youtube.com/watch?v=KQ5Dh6OG1l4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!