MNF dupla
29 napja
Kösziii 😊
29 napja
ott van!!!! 😊
29 napja
Nem is tudtam h a commanders is Green Bayben jatszik...volt pár érdekes zászló na, de remélem nem fog számítani végül
davemayer
29 napja
Nem is tudtam h a commanders is Green Bayben jatszik...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
29 napja
Tök felesleges volt elinditani a 3. negyed vegen a jatekot...
29 napja
azért a végére izgi lett. Jó meccs voltBills wr-ek vannak ma? Shakiron kívül senki sehol, de ő se tett bele sokat. Meg az elején a TD-nél egy TE volt, azóta az se.Palmer meccs elején kidőlt, Samuel sérült, többi meg hulladék igazából. Tavaly is hasonlóan szar volt a WR szoba mondjuk, jó ötlet volt ugyanazzal nekimenni
shagi0206
ThySoul
29 napja
Bills wr-ek vannak ma? Shakiron kívül senki sehol, de ő se tett bele sokat. Meg az elején a TD-nél egy TE volt, azóta az se.Palmer meccs elején kidőlt, Samuel sérült, többi meg hulladék igazából. Tavaly is hasonlóan szar volt a WR szoba mondjuk, jó ötlet volt ugyanazzal nekimenni
shagi0206
29 napja
Nem figyel az ember, aztan hirtelen NFC South lesz a legerosebb division
29 napja
Bills wr-ek vannak ma? Shakiron kívül senki sehol, de ő se tett bele sokat. Meg az elején a TD-nél egy TE volt, azóta az se.
29 napja
Lmao ez a csapat istenem
29 napja
Úgy látom, Brady idén nem igazán akar HC pozira interjúzni.
29 napja
Az mondjuk segítene ha allen nem csinálna ilyeneketcutoljátok őt is Mcdermottal együtt 😀
ThySoul
29 napja
Az mondjuk segítene ha allen nem csinálna ilyeneket
29 napja
Akkor se rúgnánk ki őket, jövőre megyünk új stadionba, mocsok drága jegyek, valszeg biztosra akarnak menni tulaj szinten szóval a jövő évet tuti megkapják akármi leszMegkaphatja a Falcons a meccset ha cserébe kibasszuk McD-t meg Beanet év végén, deal?Hát ahhoz, h mcd lapátra kerüljön szerintem az kell, hogy ne legyen PO
ThySoul
shagi0206
29 napja
Nem értem miért jobb nekimenni mint rúgni egy 47 yardos fgt... ha közvetlenül fg range előtt vannak akkor oké, de így...Na meg végre megy a futás…Akkor fuss meg az az 1 yardot
davemayer
29 napja
De amúgy ez a Falcons hogy tudott csúnyán megégni a Panthers ellen? 😀
29 napja
Nem értem miért jobb nekimenni mint rúgni egy 47 yardos fgt... ha közvetlenül fg range előtt vannak akkor oké, de így...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
29 napja
Megkaphatja a Falcons a meccset ha cserébe kibasszuk McD-t meg Beanet év végén, deal?Hát ahhoz, h mcd lapátra kerüljön szerintem az kell, hogy ne legyen PO
ThySoul
29 napja
Megkaphatja a Falcons a meccset ha cserébe kibasszuk McD-t meg Beanet év végén, deal?
29 napja
A Falcons is tud nagyon gyenge lenni, pl a Panthers mikor konkrétan lenullázta. Mondjuk kétlem, hogy a 2. félidőre hirtelen előjön belőlük az 😀áhh majd nemBe is húztátok volna, 28-7-ről esélytelen lett volna visszajönni a meccsbe ilyen teljesítménnyel. Így még lehet ebből meccs, de ahhoz óriási javulás kéne a labda mindkét oldalán.
Midnight
Hungarian Bill
29 napja
áhh majd nemBe is húztátok volna, 28-7-ről esélytelen lett volna visszajönni a meccsbe ilyen teljesítménnyel. Így még lehet ebből meccs, de ahhoz óriási javulás kéne a labda mindkét oldalán.
Midnight