NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 654
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Denver Broncos
több mint 4 éve
Édes faszom, vigye már le valaki
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
ki tudunk mi kapni...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Teabee
718
a hülye..
több mint 4 éve
A menetrendszerinti barom ST play is megvolt...
több mint 4 éve
A legfontosabb 2016-os AFC Championship meccset behúztuk ez a lényeg 😉utánna kellett nézni, mart csak abban voltam biztos, PM nem nyert a Denverrel idegenbenigen, abban biztos voltam. Tebow sem, csak hogy a legnagyobbakat említsük 😊
batyu
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
utánna kellett nézni, mart csak abban voltam biztos, PM nem nyert a Denverrel idegenbenigen, abban biztos voltam. Tebow sem, csak hogy a legnagyobbakat említsük 😊
batyu
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
De olyan. Nem kockáztatja a szedett-vedett offensének az esetleges további sérülését egy vesztett meccsen.szerintem ő nem olyan..Az a spot hogy jött ki? Én dobtam volna rá egy pirosatSzerintem Belichick már tesz rá magasról. Tökmindegy neki.
StormST
Burkus
Zalán
több mint 4 éve
batyu
630
utánna kellett nézni, mart csak abban voltam biztos, PM nem nyert a Denverrel idegenben
több mint 4 éve
Köszönöm az értékes információt. 😊 2005-ben kezdtem el nézni. Annyira nem emlékszem még...2006.09.24 17-7ha jake, annak megkeresem az összefoglalojátjake the snake?Mikor nyertünk Patsben utoljára ? vagy valaha ?2006 alapszakasz
Zalán
Kampman
zinedine5
Zalán
batyu
több mint 4 éve
Kampman
28 306
Nem olyan, de nem is az a fajta, aki látványos oldalvonal menti jelenetekkel tüzeli a játékosait. Meg mondjuk ma lehet, hogy ez nem is érne sokat.szerintem ő nem olyan..Az a spot hogy jött ki? Én dobtam volna rá egy pirosatSzerintem Belichick már tesz rá magasról. Tökmindegy neki.
StormST
Burkus
Zalán
több mint 4 éve
batyu
630
2006.09.24 17-7ha jake, annak megkeresem az összefoglalojátjake the snake?Mikor nyertünk Patsben utoljára ? vagy valaha ?2006 alapszakasz
Zalán
Kampman
zinedine5
Zalán
több mint 4 éve
szerintem ő nem olyan..Az a spot hogy jött ki? Én dobtam volna rá egy pirosatSzerintem Belichick már tesz rá magasról. Tökmindegy neki.
StormST
Burkus
több mint 4 éve
Mennyire érzik sz@rnak az offense-t az edzők is, ha még ebben a helyzetben is csak futni mernek?és punt. minusz 15-nél
Burkus
azht sem tudom minek nézem
több mint 4 éve
BB hol piros?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Az a spot hogy jött ki? Én dobtam volna rá egy pirosatSzerintem Belichick már tesz rá magasról. Tökmindegy neki.
StormST
több mint 4 éve
Billbá is feladta? mit veszíthetett volna egy pirossal???
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 018
Az a spot hogy jött ki? Én dobtam volna rá egy pirosatTök mindegy, ma vakon vannak a bírók.
StormST
több mint 4 éve
Az a spot hogy jött ki? Én dobtam volna rá egy pirosat
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
Ezt csak 3 yarddal neztek el a birok.
több mint 4 éve
ha jake, annak megkeresem az összefoglalojátjake the snake?Mikor nyertünk Patsben utoljára ? vagy valaha ?2006 alapszakasz
Zalán
Kampman
zinedine5
több mint 4 éve
Kampman
28 306
bizony.jake the snake?Mikor nyertünk Patsben utoljára ? vagy valaha ?2006 alapszakasz
Zalán
Kampman
zinedine5
több mint 4 éve
dreadman
159
A mai dropjaink nagyját Sutton simán fogja. Jó lesz ez az O ha mindenki hadra fogható lesz.
Positive Vibration
több mint 4 éve
Mennyire érzik sz@rnak az offense-t az edzők is, ha még ebben a helyzetben is csak futni mernek?
több mint 4 éve
jake the snake?Mikor nyertünk Patsben utoljára ? vagy valaha ?2006 alapszakasz
Zalán
Kampman
több mint 4 éve
Na visszaérkeztem miután el kellett mennem, jól tartjuk magunkat 😀én innentől azért szurkolok hogy Mekinek meglegyen legalább 8 FG
Fangioval úgyis kikapunk a végén...
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!