New England Patriots - Jacksonville Jaguars
több mint 4 éve
mi ezt innen nagyon nehezen értjük megviszont az is igaz, hogy pats szempontból túl sok mindenről nem fognak lemaradni, minimum 1 órával hamarabb otthon lesznekNem vagyok matematikus, de szerintem kurva mindegy, hogy a 3. negyedben indul-e el 60.000 ember vagy a 4. negyedben.De ők meg utálnak három órát ülni a dugóban a meccs után. Vagy elmész ilyenkor vagy partizol utána és mész későn. Különben szívsz.Basszus már a 3. negyedben elindultak haza. Kibaszott amcsik annyira nem érdemlik megJa, ebben van valami. Én még a reménytelen, vesztes meccseket is végignézem.
vpi
ötös műhold
Burkus
Ha mindenki megy, akkor dugó lesz
vpi
batyu
de az is igaz, hogy azért agybeteg, hogy egy iylen meccs 5 óra elfoglaltság minimum és akkor elég optimista volt a számolás
több mint 4 éve
Hát ő forszírozta, hogy AB-t igazolják le, sőt a fáma szerint megint ő állt ki érte a hamis Covid igazolványos balhé után.Most mondja haver, hogy AB alkotott twitter.com/mmmmillah/status/1477733392611524616?t=AzMnobsxAuc5nbQa486PrQ&s=07év eleje óta látom, hogy ez a Tampa tele van agyatlan, elszállt játékosokkal (hamar jött nekik a siker)
NB2
Billnél tuti ilyen nem lett volna, gondolom Tom is a falat kaparja tőlük
NB2
több mint 4 éve
Igazad volt, ez tényleg mészárlás lett. Megvan a PO egy rookie Qb-vel, szép teljesítmény!
több mint 4 éve
Beszoptuk 😕Frászt...utókarácsonyi ajcsi
Megszakadt a rossz széria
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Most mondja haver, hogy AB alkotott twitter.com/mmmmillah/status/1477733392611524616?t=AzMnobsxAuc5nbQa486PrQ&s=07év eleje óta látom, hogy ez a Tampa tele van agyatlan, elszállt játékosokkal (hamar jött nekik a siker)
NB2
Billnél tuti ilyen nem lett volna, gondolom Tom is a falat kaparja tőlük
több mint 4 éve
Arians benchelteMost mondja haver, hogy AB alkotott twitter.com/mmmmillah/status/1477733392611524616?t=AzMnobsxAuc5nbQa486PrQ&s=07Ezt még itt is kitette oldalt a FK, de a miértről tudsz valamit?
NB2
Burkus
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Padoztatták elvileg, ezen megsértődöttMost mondja haver, hogy AB alkotott twitter.com/mmmmillah/status/1477733392611524616?t=AzMnobsxAuc5nbQa486PrQ&s=07Ezt még itt is kitette oldalt a FK, de a miértről tudsz valamit?
NB2
Burkus
több mint 4 éve
Most mondja haver, hogy AB alkotott twitter.com/mmmmillah/status/1477733392611524616?t=AzMnobsxAuc5nbQa486PrQ&s=07Ezt még itt is kitette oldalt a FK, de a miértről tudsz valamit?
NB2
több mint 4 éve
A PO megvan, mert a Miami nagyon kikap, de a Bills feltámadt az Atlanta ellen 😕
több mint 4 éve
Ez snap elég komikus volt.
több mint 4 éve
Most mondja haver, hogy AB alkotott twitter.com/mmmmillah/status/1477733392611524616?t=AzMnobsxAuc5nbQa486PrQ&s=07
több mint 4 éve
It mi van a helmet-to-helmettel? Kétszer is?
több mint 4 éve
Nekik még kora délután van, az is lehet, hogy mennek a stadion melletti bevásárlóközpontba vásárolni meg kajálni.viszont az is igaz, hogy pats szempontból túl sok mindenről nem fognak lemaradni, minimum 1 órával hamarabb otthon lesznekNem vagyok matematikus, de szerintem kurva mindegy, hogy a 3. negyedben indul-e el 60.000 ember vagy a 4. negyedben.De ők meg utálnak három órát ülni a dugóban a meccs után. Vagy elmész ilyenkor vagy partizol utána és mész későn. Különben szívsz.Basszus már a 3. negyedben elindultak haza. Kibaszott amcsik annyira nem érdemlik megJa, ebben van valami. Én még a reménytelen, vesztes meccseket is végignézem.
vpi
ötös műhold
Burkus
vpi
batyu
Nem hiába bővítenek majd jövőre.
több mint 4 éve
viszont az is igaz, hogy pats szempontból túl sok mindenről nem fognak lemaradni, minimum 1 órával hamarabb otthon lesznekNem vagyok matematikus, de szerintem kurva mindegy, hogy a 3. negyedben indul-e el 60.000 ember vagy a 4. negyedben.De ők meg utálnak három órát ülni a dugóban a meccs után. Vagy elmész ilyenkor vagy partizol utána és mész későn. Különben szívsz.Basszus már a 3. negyedben elindultak haza. Kibaszott amcsik annyira nem érdemlik megJa, ebben van valami. Én még a reménytelen, vesztes meccseket is végignézem.
vpi
ötös műhold
Burkus
vpi
több mint 4 éve
"Amúgy nálam már le is ülhet, ez a meccs zsebben." – mondta BB JMD-nekNB2Bolden vazzeNem biztos, hogy rajta múlott...közvetítésben mutatták, hogy JMD magyaráz Jonesnak.
NB2
Lehet kicsit nagyobbat kellett volna dobnia.
Solymi
több mint 4 éve
Amúgy nálam már le is ülhet, ez a meccs zsebben.Bolden vazzeNem biztos, hogy rajta múlott...közvetítésben mutatták, hogy JMD magyaráz Jonesnak.
NB2
Solymi
több mint 4 éve
Bolden vazzeNem biztos, hogy rajta múlott...közvetítésben mutatták, hogy JMD magyaráz Jonesnak.
NB2
több mint 4 éve
Nem vagyok matematikus, de szerintem kurva mindegy, hogy a 3. negyedben indul-e el 60.000 ember vagy a 4. negyedben.De ők meg utálnak három órát ülni a dugóban a meccs után. Vagy elmész ilyenkor vagy partizol utána és mész későn. Különben szívsz.Basszus már a 3. negyedben elindultak haza. Kibaszott amcsik annyira nem érdemlik megJa, ebben van valami. Én még a reménytelen, vesztes meccseket is végignézem.
vpi
ötös műhold
Burkus
több mint 4 éve
Bolden vazze
több mint 4 éve
És tényleg meghúzza Wilkersonnal a mélyeket. Ezt el kellett volna kapni.Teszteli, hogy visszaküldjük-e PS-be vagy Harry menjen oda
Burkus
több mint 4 éve
Végre dobálunk messzire is
több mint 4 éve
És tényleg meghúzza Wilkersonnal a mélyeket. Ezt el kellett volna kapni.
több mint 4 éve
De ők meg utálnak három órát ülni a dugóban a meccs után. Vagy elmész ilyenkor vagy partizol utána és mész későn. Különben szívsz.Basszus már a 3. negyedben elindultak haza. Kibaszott amcsik annyira nem érdemlik megJa, ebben van valami. Én még a reménytelen, vesztes meccseket is végignézem.
vpi
ötös műhold