New England Patriots - Las Vegas Raiders
10 hónapja
félpályáról puntolunk -7-nél???
10 hónapja
Lehet naív vagyok de az offensünktől ennél többet vártam amit eddig mutatnak
10 hónapja
QB elkapás, imádom
10 hónapja
Amúgy elég gyengusz meccs sztem,ezt egyik csapat sem teszi ki az ablakba.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
10 hónapja
Pont ezt akartam mondani én is. Nagyon nem játszik jól, pontatlan.a 2. félidő eddig egy nagy 0, mérges leszek ha ettől a hót ergya Raiderstől kikapunkNincs még veszve semmi csak Maye-nek kellene végre összeszednie magát...
NB2
Elég inkonzisztens eddig.
Castleai01
10 hónapja
3 negyed alatt 10 pont. Van tér a fejlődésre.
10 hónapja
a 2. félidő eddig egy nagy 0, mérges leszek ha ettől a hót ergya Raiderstől kikapunkNincs még veszve semmi csak Maye-nek kellene végre összeszednie magát...
NB2
Elég inkonzisztens eddig.
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
10 hónapja
a 2. félidő eddig egy nagy 0, mérges leszek ha ettől a hót ergya Raiderstől kikapunk
10 hónapja
Nem csak Bowers, Mayer is jól néz ki
10 hónapja
Na azért szépen elintézzük az L-t.Megküzdünk érte
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 hónapja
Ami jó, tudunk játékokat csinálna, haladnak, de jönnek a sacekek és a nyomás
10 hónapja
Ezek a felpattanó labdák..., Diggs hol van?
10 hónapja
Mondjuk nem bánom csak akkor bírja is el a terhet amit rápakolnak... 😛Hát rárakták Mayre a 3passzot, nem jött be...Na Maye kiheveri vagy cipeli az Int-et?Szerintem futunk most egy kicsit...
Kíváncsi vagyok
ParadSEC
Legalábbis megpróbáljuk mjad... 😛
Castleai01
Érdekes és picit előre mutató
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
10 hónapja
Hát rárakták Mayre a 3passzot, nem jött be...Na Maye kiheveri vagy cipeli az Int-et?Szerintem futunk most egy kicsit...
Kíváncsi vagyok
ParadSEC
Castleai01
Érdekes és picit előre mutató
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 hónapja
Majdnem 😀Na Maye kiheveri vagy cipeli az Int-et?Szerintem futunk most egy kicsit...
Kíváncsi vagyok
ParadSEC
Castleai01
10 hónapja
ahelyett, hogy 1st down, túldobja HH-tezek azért nem férnek be eső ide, eső oda
10 hónapja
Na Maye kiheveri vagy cipeli az Int-et?Szerintem futunk most egy kicsit...
Kíváncsi vagyok
ParadSEC
10 hónapja
mindkét félidő elején totál homály volt a D, 2x átrohantak rajtuk 😕
10 hónapja
Na Maye kiheveri vagy cipeli az Int-et?Kíváncsi vagyok
10 hónapja
Na ezért kár volt
10 hónapja
Így lesz szép ez a meccs, mindenki keres csak nem talál senki semmit 😀Érdekes ez a meccs. Az O nagyon keresi magátPárban a miénkkel 🤣😅😭
ParadSEC
Cubehead
10 hónapja
Érdekes ez a meccs. Az O nagyon keresi magátPárban a miénkkel 🤣😅😭
ParadSEC

10 hónapja
Érdekes ez a meccs. Az O nagyon keresi magát