NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 4 éve
mi ez, egyenlő az állás?hát igen, verjem
u.i.: szopja ki bredi-
Ventura
több mint 4 éve
mi ez, egyenlő az állás?u.i.: szopja ki bredi-
több mint 4 éve
Collins, végre!!!
több mint 4 éve
ahhoz képest, hogy az előbb BB beszélt a védelemmel, már át is jöttek a félpályán😕No para, BB beszed után nem szokik TD lenni 🤓🥂
NB2
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
ahhoz képest, hogy az előbb BB beszélt a védelemmel, már át is jöttek a félpályán😕Zavart érzek az Erőben.
NB2
több mint 4 éve
ahhoz képest, hogy az előbb BB beszélt a védelemmel, már át is jöttek a félpályán😕
több mint 4 éve
Wise idén csak rontott szerelesekkel és sargakkal tűnik ki...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
no akkor most a defense is feltűnhetne a pályán, mert ők is eléggé takaréklángon pislákolnak
több mint 4 éve
Közben ellőttétek amit akartam, hogy azért az a GB-Lions meccs se piskóta😊Chargers meg mi a faxt csinált, előbb még a vörösben voltak, erre látom kaptak egy TD-t😕
akkor sajna magunknak kell megoldani
több mint 4 éve
MegaLOL voltBtw HT bokáján jó nagy jegeles volt, de azért ment az ünneplés.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 4 éve
Na ezt már nem tudjuk PO-ba elővenni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Mondjuk nekem az a fura, hogy a Pats D no1 engedett pontban és y-ban, ma meg haladni is lehet, meg pontot felrakni is. És hát (elismerve Fitz érdemeit) nem egy világverő O támadja őket.Az is durva,hogy Ti mit csináltok a Lions ellen..Mondjuk csoporton belül nem példanélküli.Fura így látni ezt a csapatot..Ez most vagy egy elképesztő nagy altatás,vagy nem tudom.A Pats és a Packers is megtrollkodja a ligát, hogy wild cardra kényszerítik magukat.
LeviPoki
Így szállunk le a bicikliről.
Kampman
LeviPoki
több mint 4 éve
Na ott a TD!Csak ne sírjatok már annyit!
több mint 4 éve
southmiki
654
Már vártam . 😊
több mint 4 éve
Geciiiiii
Draft
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
Na ez viszont kurva nagy.😀
több mint 4 éve
wooooooooooooooooooooooooooooooownem vártunk a PO-ig😊
több mint 4 éve
Rájátszásra muszáj lesz Gronkot aktiválni 😛
több mint 4 éve
Sanu na végre
Draft
több mint 4 éve
Ezt a kibaszott középre futást mikor akarja JMD elfelejteni...
Draft
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Az is durva,hogy Ti mit csináltok a Lions ellen..Mondjuk csoporton belül nem példanélküli.Fura így látni ezt a csapatot..Ez most vagy egy elképesztő nagy altatás,vagy nem tudom.A Pats és a Packers is megtrollkodja a ligát, hogy wild cardra kényszerítik magukat.
LeviPoki
Így szállunk le a bicikliről.
Kampman
több mint 4 éve
kedvelhető csapatok ellen mindig jól megy nekivilág szégyene, hogy egy Fitzi lejátssza TB-t a pályáról!Sztem azt hiszi megint ellenünk játszik 😛 😀
NB2
dande
több mint 4 éve
Ja tét nélkül jó is dobálni Fitznek. Beleszarik és bejön neki ma minden.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich