NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 628
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
Hu, ez igy eleg komolytalan.
több mint 4 éve
Meccs közben kéne kibaszni JMD-t
több mint 4 éve
Akar csapat egyáltalán bye weeket...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Olyan érzésem van hogy essünk túl a meccsen sérülés nélkül lesz ami leszAzért kene az a bye
ParadSEC
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
flores 14 évet volt veletek, sztem fontos meccs neki.Aha😃😃😃ugyanaz a töketlenkedés O szinten mint a BUF előtt több héten átvagy a miami ennyire felkészült
droppok, pontatlan passzok, értelmetlen hívások
NB2
briareos
ParadSEC
de hát nem értek hozzá én is csak nézem
több mint 4 éve
Olyan érzésem van hogy essünk túl a meccsen sérülés nélkül lesz ami lesz
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Aha😃😃😃ugyanaz a töketlenkedés O szinten mint a BUF előtt több héten átvagy a miami ennyire felkészült
NB2
briareos
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
ugyanaz a töketlenkedés O szinten mint a BUF előtt több héten átvagy a miami ennyire felkészült
NB2
több mint 4 éve
ugyanaz a töketlenkedés O szinten mint a BUF előtt több héten átdroppok, pontatlan passzok, értelmetlen hívások
több mint 4 éve
😮
több mint 4 éve
Szuper
több mint 4 éve
southmiki
654
Ugylátom ma nem akar nyerni a csapat 😕
több mint 4 éve
azért az O villantson már valamit, mert azért elment a meccsből 20 percmost csinált egy TD-t
droppok ide, droppok oda
NB2
több mint 4 éve
TB is menjen már a picsába!!!
több mint 4 éve
Sanu baszdmeeeeeeg
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Sziasztok, Cypress megjött már?még nyomja a villanyvasúttal amit karira kapott..
jamaicababa
több mint 4 éve
azért az O villantson már valamit, mert azért elment a meccsből 20 percdroppok ide, droppok oda
több mint 4 éve
Sziasztok, Cypress megjött már?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
nyerniSzuper játék Josh.Nem tudom, ezzel az offense-el mit akarunk a PO-ban... 😕
Remélem elvisz a Panthers
zinedine5
Burkus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szuper játék Josh.Nem tudom, ezzel az offense-el mit akarunk a PO-ban... 😕
Remélem elvisz a Panthers
zinedine5
több mint 4 éve
kéne a W, de nagy az arcuknem elég h 3&outot csinált, d, de a miami O is pályán birt maradni tartós ideig.most kapcsolodtam be, nézem statokat mi ez a nulla first down patsnél első negyed végénél?1szer volt nálunk a labda abból jött egy 3& out , ennyi
briareos
gordon
mennyire szartok bele? v még megy a teperés byeért?
briareos
több mint 4 éve
nálam ez nem right call, ez nem OPI
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Kéne az a bye week...nem elég h 3&outot csinált, d, de a miami O is pályán birt maradni tartós ideig.most kapcsolodtam be, nézem statokat mi ez a nulla first down patsnél első negyed végénél?1szer volt nálunk a labda abból jött egy 3& out , ennyi
briareos
gordon
briareos
több mint 4 éve
nem elég h 3&outot csinált, d, de a miami O is pályán birt maradni tartós ideig.most kapcsolodtam be, nézem statokat mi ez a nulla first down patsnél első negyed végénél?1szer volt nálunk a labda abból jött egy 3& out , ennyi
briareos
gordon