New England Patriots - New York Jets
több mint 1 éve
Mehetnénk vissza messzebb is az időben de hát ez van... 😕ez nagyon méltatlan 4. negyed lett a régi NE-hez képestMint az egész szezon
NB2
kolok1972
Remélem ha elválnak útjaink BB-vel azért inkább csere útján tesszük mint hogy elengednénk a "régi szép idők emlékére"...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
A sors érdekes, egy Jets szopatással kezdődött BB igazi karrierje, És egy Jets elleni szopással végződik neki...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Valami véget ért....valami fáj....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ez nagyon méltatlan 4. negyed lett a régi NE-hez képestMint az egész szezon
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
ez nagyon méltatlan 4. negyed lett a régi NE-hez képest
több mint 1 éve
Mèltatlan lezárása egy fantasztikus dinasztiának? 😔 Sajnálom ha így búcsúzik (innen legalábbis) az Öreg.
több mint 1 éve
megszakad a +turnoveres mutató idén, ami +10 éven át tartottmegszakad a jetses győzelmi sorozat
több mint 1 éve
A Sötét nagyúr tényleg távozik? Már a Star Warsban is megvolt, de vissza lett hozva a halálból.
több mint 1 éve
Nekem is úgy tűnt,azért kérdeztem.Kraft kimegy?Mintha elköszönt volna.
kolok1972
Burkus
több mint 1 éve
Kraft kimegy?Mintha elköszönt volna.
kolok1972
több mint 1 éve
Kraft kimegy?
több mint 1 éve
és még szopunk is egy TD-tszegény öreg és a kilátogató nézők
több mint 1 éve
Nem lesz jó nem látni az öreget a partvonalon, ha ez lesz a döntés. Ez mai meccs nagyon arra mutat.
több mint 1 éve
2 int egy driveban... csodás
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
egész meccsen nem volt egy rohadt emberünk aki 1 yardra elszabadult volna az emberétőlaz összes passz olyan volt, hogy vagy-vagy és dobott is 2 INT-et Zappe
több mint 1 éve
Nem tudtam, mi lesz a mesterterv hogy mégis kikapjunk a Jetstől, most már látom. Brilliáns.Nem szerzünk pontot 😀
Burkus
több mint 1 éve
Nem tudtam, mi lesz a mesterterv hogy mégis kikapjunk a Jetstől, most már látom. Brilliáns.
több mint 1 éve
szép munka ashtyn maguktól úgy se haladnak 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ezt a hülyét
több mint 1 éve
őrült egy meccs 😊))
több mint 1 éve
bírók kapják be, de az O fal is elmehet oda
több mint 1 éve
ez a meccs amúgy a falak közötti különbségen dől elAR-rel nem lesz rossz ez a jets
több mint 1 éve
Akarod mondani a jobb QB-t? 😀5 meccse a csere qb-t játszatja, ir-re rak minden bibist, még mit kéne?2-3 passz futás működik és utána behal az egész támadásLóf.szt a csapat az első! BB a munkássága alatt pont ezt támasztja alá.. Legyen L aztán zsonglőrködhet az új Hc
tényleg ha az öreg utolsó meccse, nyerjük már meg neki!
NB2
ParadSEC
vpi
több mint 1 éve
5 meccse a csere qb-t játszatja, ir-re rak minden bibist, még mit kéne?2-3 passz futás működik és utána behal az egész támadásLóf.szt a csapat az első! BB a munkássága alatt pont ezt támasztja alá.. Legyen L aztán zsonglőrködhet az új Hc
tényleg ha az öreg utolsó meccse, nyerjük már meg neki!
NB2
ParadSEC
több mint 1 éve
4&1-re a faxé dobálgatunk ilyen időben????arról nem beszélve, hogy lehet már Zappe is megfutotta