New England Patriots - Pittsburgh Steelers
3 napja
Olyan szinten amatőr hibákat vétünk egymás után. Kettőn belül a Mayer sacckel eldőlt, hogy gyakorlatilag csak időt pörgetünk, pedig csak egy first kellett volna, vissza kellett rúgni a labdát és itt is addig bénáztunk, hogy csak elballagott a nyugdíjas lövőtávba.
Szerkesztette: zinedine5
3 napja
gratulálok a vak edzői gárdának, hogy adtunk 5 yard ajándékot!!!
3 napja
Egyetlen dolgot kellett megállítani, hogy ne menjenek ki oldalt.
3 napja
Édes Istenem.... amatőrök
3 napja
Ezt akartam pont kerdezni hogy injury timeout utan levrt idot kerni? Hat nem
3 napja
Harmadik fordulóra nem lesz csapatunk
3 napja
Na ahogy hullunk fasza idény lesz...Ja és nincs meg az 1. körünk..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
3 napja
ezen a 2 meccsen már több a sérültünk mint tavaly egész évben 😕
3 napja
szerintem Maye-re nagy lesz ez a kabát...Nem tud átlépni azt amit kellene.
NB2
Mihelyt erősebb az ellen vége a csillogásnak
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
3 napja
szerintem Maye-re nagy lesz ez a kabát...Ne legyen igazam jobban, de BJ lehet több életet adott volna bele mint a mostaniak vagy tudja a tököm
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
De miért adjuk fel..
3 napja
szerintem Maye-re nagy lesz ez a kabát...
3 napja
Hát Ő ...Maye
3 napja
Egy db konnyu jatek nincs O oldalon.Na most tényleg azt nézzük, amit az elmúlt években. 3&7, egy 7-8 yardos játék elég. Erre egyből be hívunk egy 17-20 yardos passzt, ahol nem is érdekes, hogy megveri e emberét a slot receiver, mert egyből megy felé a labda. Én ezt őszintén nem értem. Abban bíztam, hogy ennek a borzalmas playhívásnak vége, de semmi…
JéBé
3 napja
Ez mi volt, ebben csúnyán belenézett
3 napja
Egy db konnyu jatek nincs O oldalon.
3 napja
ma a védelemnek kell megnyerni a meccset, mert Onwenu és az új TE kiesésével nem igazán fogunk haladni 😕Dremont Jones is offos
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
ma a védelemnek kell megnyerni a meccset, mert Onwenu és az új TE kiesésével nem igazán fogunk haladni 😕
3 napja
Ez a pats O eddig nagyon ergya. 1 drive ami nézhető vilt eddig..
3 napja
p...i liga 😕
3 napja
Azért Gonzonak ezt illett volna megfognia
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
ezzel a fallal, nem sok reményt fűzök ehhez a játékhoz most...