New England Patriots - Pittsburgh Steelers
3 napja
Aaronnak rendbehozták a lumbágóját...
3 napja
És ebben is mi sérültünk meg.
3 napja
Balfaszok
3 napja
Benny Hill show zene remélem mindenkinek ment alatta
3 napja
ahelyett, hogy megfogta volna 😊
3 napja
Na, Bernard, bíztató
3 napja
Ez egy nehez jatek ha 2-3 yardot tudsz haladni downonkent max..
3 napja
Ha szereted a nyomozós cuccokat, a Ludwig nagyon jó, inkább comedy/crime David Mitchellel, én nagyon szeretem. Annak a második évadát fogom befejezni meccs után.Még a házon kívül is színvonalasabb, mint a Steelers meccs. A többi meccset nem szeretem ilyenkor nézni, majd holnap újranézem őket.Na még egy TD, aztán megyek inkább filmet nézni.Mit fogsz nezni?
Klaci79
JéBé
De ha arra gondolok, milyen színvonalas CFB meccsek voltak éjszaka, elönt az irigység
Klaci79
3 napja
Ránézésre kb. feladtuk ezt a játékot
3 napja
azért ez megint olyan támadás, hogy TD-t kéne csinálni belőle, de a false start és a sack miatt most már inkább csak FG lesz belőle (remélhetőleg nem lesz labdavesztés)
3 napja
Még a házon kívül is színvonalasabb, mint a Steelers meccs. A többi meccset nem szeretem ilyenkor nézni, majd holnap újranézem őket.Na még egy TD, aztán megyek inkább filmet nézni.Mit fogsz nezni?
Klaci79
JéBé
De ha arra gondolok, milyen színvonalas CFB meccsek voltak éjszaka, elönt az irigység
3 napja
De,láttam ,nyilván nem örültem,de az a drive is jó volt a fumble-ig. Mondrenal sajna ez visszatérő probléma.Üdv Mindenkinek!akkor nem láttad a fumblet 😊
Eddig jó,szép volt ez a futás,def is harap.
kolok1972
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
Oh hogy bazdmeg TJ.
3 napja
nah ha Onwenu lesérül, az kurva gázFalunk egy rosta lesz vagy szita
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
nah ha Onwenu lesérül, az kurva gáz
3 napja
Na bassza meg, ez nem hiányzott
3 napja
Na még egy TD, aztán megyek inkább filmet nézni.Nem nem, kínozni kell magunkat 😀
Klaci79
3 napja
Üdv Mindenkinek!akkor nem láttad a fumblet 😊
Eddig jó,szép volt ez a futás,def is harap.
kolok1972
3 napja
Kb mindenki tudta a stadionban hogy jönnek blitzelni…és sajnos be kell látni hogy Boswell is kell kifogyni a spirituszból
3 napja
Üdv Mindenkinek!Eddig jó,szép volt ez a futás,def is harap.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
Na még egy TD, aztán megyek inkább filmet nézni.
3 napja
Ez szép volt, szinte érintetlenül.
3 napja
Igen sajnos kínzom magam ilyenekkel. A liga egyik leggyengébb csapata ellen játszottunk.Tényleg csak csóválni tudom a fejem, hogy mi a faszt várunk ettől az offensetől Rodgersszel. Semmi mobilitás, már embereket se nagyon talál el.Multheti meccset lattad?
tenorx
JéBé
3 napja
Tényleg csak csóválni tudom a fejem, hogy mi a faszt várunk ettől az offensetől Rodgersszel. Semmi mobilitás, már embereket se nagyon talál el.Mondjuk nem ártana a futojatek és a passzjatek 20+yardra köze beépíteni valamit
tenorx