New Orleans Saints - Atlanta Falcons
10 hónapja
Viktoár
362
Na ez a keményLesérül Peat, és egy megnyert meccsen sem őt küldik be 😀 Ez azért sok mindent elmond. Szerintem simán kirakjuk szezon után, ha ennyire nincs meg a bizalom, nem hinném ,hogy kap még egy évetPenning az az lesz!Három szezon alatt 15 meccs…nem mondom, hogy bustRohadtul az 😀
MC12
Csak mostanában nem lóg ki a sormintából 😊
atapapa
Viktoár
kapitnono
10 hónapja
Az a szomorúság, hogy egy db meccset kellett volna megnyerni abból az 5-ből amit középszintű csapatok ellen buktunk.Mondjuk miért nem futunk csak?
10 hónapja
Viktoár
362
Bresee szép találat
10 hónapja
Midnight
1 233
grat a W-hez
10 hónapja
Viktoár
362
EgyetértekHát nem hinném ,hogy 1 hét/1 meccs alatt varázsolták neki azt az 50 milliós szerződést 😀 De tényleg kívánom ,hogy legyen igazad és legyen jövőre egy jó idénye sérülésektől mentesen. Csak sajnos ez tűnik esélytelennek, hogy elkerüljék a sérülésekÚgy kezdődött a szezon, emlékezz vissza: 1st LDE Turner. Talán volt vagy az 5. Dplay, mikor lesérült, és utána lépett előre GrandersonHát ezt szerintem sehol nem jósolták, mondenki Grandersont mondta a DL-ből, és nem sokat tévedtekEl is felejtettem, hogy Turner még létezik 😀Nem értek egyet. Ha nem sérül le, idén ő lett volna csapat motorja.
Az is komoly bust egy projekt lett..
kapitnono
Persze a ha nem játszik
Viktoár
kapitnono
Viktoár
kapitnono
10 hónapja
Lesérül Peat, és egy megnyert meccsen sem őt küldik be 😀 Ez azért sok mindent elmond. Szerintem simán kirakjuk szezon után, ha ennyire nincs meg a bizalom, nem hinném ,hogy kap még egy évetPenning az az lesz!Három szezon alatt 15 meccs…nem mondom, hogy bustRohadtul az 😀
MC12
atapapa
Viktoár
10 hónapja
mate93
350
a szezon vegenek pozitivuma, hogy derek carr az utolso 5-6 meccsen ugy nez ki, mint egy QB. mennyire hisszuk ezt el neki?😂 mert a szezon elso ketharmadaban o is szornyu volt, ahogy az egesz offense.
10 hónapja
Hát nem hinném ,hogy 1 hét/1 meccs alatt varázsolták neki azt az 50 milliós szerződést 😀 De tényleg kívánom ,hogy legyen igazad és legyen jövőre egy jó idénye sérülésektől mentesen. Csak sajnos ez tűnik esélytelennek, hogy elkerüljék a sérülésekÚgy kezdődött a szezon, emlékezz vissza: 1st LDE Turner. Talán volt vagy az 5. Dplay, mikor lesérült, és utána lépett előre GrandersonHát ezt szerintem sehol nem jósolták, mondenki Grandersont mondta a DL-ből, és nem sokat tévedtekEl is felejtettem, hogy Turner még létezik 😀Nem értek egyet. Ha nem sérül le, idén ő lett volna csapat motorja.
kapitnono
Persze a ha nem játszik
Viktoár
kapitnono
Viktoár
10 hónapja
Viktoár
362
Penning az az lesz!Három szezon alatt 15 meccs…nem mondom, hogy bustRohadtul az 😀
MC12
atapapa
10 hónapja
Viktoár
362
Sajnos bustnak tűnik, mert sérülékenyHárom szezon alatt 15 meccs…nem mondom, hogy bust, de azért a következő szezon válaszol erre a kérdésre.El is felejtettem, hogy Turner még létezik 😀Nem értek egyet. Ha nem sérül le, idén ő lett volna csapat motorja.
kapitnono
Persze a ha nem játszik
Viktoár
MC12
10 hónapja
Három szezon alatt 15 meccs…nem mondom, hogy bustRohadtul az 😀
MC12
10 hónapja
Viktoár
362
Úgy kezdődött a szezon, emlékezz vissza: 1st LDE Turner. Talán volt vagy az 5. Dplay, mikor lesérült, és utána lépett előre GrandersonHát ezt szerintem sehol nem jósolták, mondenki Grandersont mondta a DL-ből, és nem sokat tévedtekEl is felejtettem, hogy Turner még létezik 😀Nem értek egyet. Ha nem sérül le, idén ő lett volna csapat motorja.
kapitnono
Persze a ha nem játszik
Viktoár
kapitnono
10 hónapja
MC12
6 359
Három szezon alatt 15 meccs…nem mondom, hogy bust, de azért a következő szezon válaszol erre a kérdésre.El is felejtettem, hogy Turner még létezik 😀Nem értek egyet. Ha nem sérül le, idén ő lett volna csapat motorja.
kapitnono
Persze a ha nem játszik
Viktoár
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
10 hónapja
Fattyu
1 919
El is felejtettem, hogy Turner még létezik 😀Igazából még semmit nem láttunk belőle a sérülések miatt.
kapitnono
10 hónapja
Na most akkor ezt jegyezze meg Carr majd szeptemberre. Ettől még Carmicheal szar
10 hónapja
Hát ezt szerintem sehol nem jósolták, mondenki Grandersont mondta a DL-ből, és nem sokat tévedtekEl is felejtettem, hogy Turner még létezik 😀Nem értek egyet. Ha nem sérül le, idén ő lett volna csapat motorja.
kapitnono
Persze a ha nem játszik
Viktoár
10 hónapja
Hivatalosan is nyert a Bucs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
El is felejtettem, hogy Turner még létezik 😀Az is komoly bust egy projekt lett..
10 hónapja
Viktoár
362
Hűha!
10 hónapja
Jó arcnak tartalak, aki jó vicceken tud nevetni, szóval nemAz cink ha én is?Na, azon én is tudtam nevetni 😂Tudod mi a brutális? Hogy kikaptunk tőlük 😀Ez a brutális. Én őszintén nem tudok nevetni sem már azon ami ott megy...És odaadták érte az idei 1/1etbryce young fumble, vege is a meccsnek, pedig mar redzone kozeleben voltak. ezt a meccset daltonnal megnyerik, jo kis 1/1 pick volt 😅Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyenSoha. De emlékezzünk meg róla, hogy a Panthers 8 negyed óta nem képes pontot szerezni. Ez szándékosan is kemény lenne..
atapapa
Gyurma Pappa
mate93
Viktoár
Gyurma Pappa
Kenny
Gyurma Pappa
Kenny