New Orleans Saints - Atlanta Falcons
11 napja
na most takarodjonGrupe…hetekkel ezelőtt kellett volna kibaszni.a 35. "legjobb" az FG%-a....
MC12
atapapa
11 napja
Alvin Kamara (knee) questionable to return Week 12 https://t.co/5CwCcZi3Yt
— Rotoworld Football (@rotoworld_fb) November 23, 2025

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
11 napja
Kivülállóként kiváló mérkőzés 😀Egy kicsit jobb szezon és máris katasztrófaturistáskodsz a döglődő riválisoknál, szép...
Jakehomer
11 napja
szerintem ez attól is függ hogy mennyivel zárjuk az évet, de az biztos, hogy a QB helyzet nálunk katasztrofális nem tudom hogy ezt Morris vagy ha kirugják aki jön helyette hogy fogja megoldani ?Őszintén nem tudom milyen hosszú a szerződése. Ha nem jár le a szezon végén, van olyan h megtartják a régi koordinátorokat, amíg nincs meg ki lesz a HC és ő akar-e velük dolgozni.Ulbrich ha így folytatja HC lesz.Ot jo lenne tartani, bar ha borul a haz o Morris embere nem? Es akkor nem maradhag?
empty taxi
Tdog
Mondjuk én továbbra is nehezen hiszem h kibasszák Morrist, sztem kap még 1 évet.
empty taxi
11 napja
Grupe…hetekkel ezelőtt kellett volna kibaszni.a 35. "legjobb" az FG%-a....
MC12
11 napja
Az van hogy annyira nincs cap space es QB hogy johet ide barki nem lesz erdemi elorelepes jovoreŐszintén nem tudom milyen hosszú a szerződése. Ha nem jár le a szezon végén, van olyan h megtartják a régi koordinátorokat, amíg nincs meg ki lesz a HC és ő akar-e velük dolgozni.Ulbrich ha így folytatja HC lesz.Ot jo lenne tartani, bar ha borul a haz o Morris embere nem? Es akkor nem maradhag?
empty taxi
Tdog
Mondjuk én továbbra is nehezen hiszem h kibasszák Morrist, sztem kap még 1 évet.
empty taxi
11 napja
Őszintén nem tudom milyen hosszú a szerződése. Ha nem jár le a szezon végén, van olyan h megtartják a régi koordinátorokat, amíg nincs meg ki lesz a HC és ő akar-e velük dolgozni.Ulbrich ha így folytatja HC lesz.Ot jo lenne tartani, bar ha borul a haz o Morris embere nem? Es akkor nem maradhag?
empty taxi
Tdog

Madden hates me.
11 napja
Ulbrich ha így folytatja HC lesz.Ot jo lenne tartani, bar ha borul a haz o Morris embere nem? Es akkor nem maradhag?
empty taxi
11 napja
Nyilvan mikor a falcons ellen teszek jok vagyunk
11 napja
Ulbrich ha így folytatja HC lesz.

Madden hates me.
11 napja
Egészen NFL-sebessége volt ennek a passznak, Pitts nem is bírta elkapni.

Madden hates me.
11 napja
ez fumbleAkkor nem. Talán tényleg kint volt a lába. Bár az a szög nem túl egészséges
Szerkesztette: Gyurma Pappa

11 napja
Ijj Kamara nem nézett ki jól ahogy leérkezett.

Madden hates me.
11 napja
Ki a csere qb? Cousinsbol eleg volt
11 napja
Grupe…hetekkel ezelőtt kellett volna kibaszni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
11 napja
Egyébként a ST edzőnek miért van még munkája? Ha van aki Zac Robinsont alul múlja idén, akkor ő az....
11 napja
hali, sziasztok
11 napja
két középső futás, majd egy sack.ezek semmit nem csinálnak hét közben?
11 napja
22:25

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!