New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.Menj aludni, mert ez a felébredt állapota a csapatnak
LeviPoki
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Na, már csak 4 FG-t kell vágnia a Panthersnek a hosszabbításhoz
mustaine
Na, már csak 4 FG-t kell vágnia a Panthersnek a hosszabbításhozSzerintem Rivera megmondta nekik hogy a Saints pite és az az igazi kihívás ha csak a FG-al meg tudják verni őket
mustaine
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Jó lenne azért ha felébredne a Panthers,ha már mosott szar leszek reggel legalább egy szoros meccs miatt legyen.
több mint 6 éve
a denver szurkolók akik látták Pratert aktívan - nemtom a lionsnál hogy teljesít 😀Bevarrogatják az ilyen 55+ yardosokatA 30-asat meg kihagyta 😊 Ki érti ezt?!
Tomcsik
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Bevarrogatják az ilyen 55+ yardosokatA 30-asat meg kihagyta 😊 Ki érti ezt?!
Tomcsik
több mint 6 éve
58 y vs 57 y FG szééép
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Na, már csak 4 FG-t kell vágnia a Panthersnek a hosszabbításhoz
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Nem tudom hallgattál-e másokat is, de ajánlani tudok még 2 hasonlót:Azaz,teljes az egyetértés 😀Akkor már 2-en vagyunk, nekem is Ők az elsők 😊 Na nem az újabb albumaikkal, inkább a régebbiekkel, mint az Enthrone darkness triumphant, vagy a spiritual black dimension, esetleg puritania. Az újak már túlságosan elsodródtak a divat felé.Abból nekem a Dimmu a plafon,kicsit lazább vonalakon mozgok azért.Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
van ami a trash élmény miatt vonzó (bulizás dorinával!), de ennél kimondottan félek, hogy valaki visszavonhatatlan sokk ér
baggio 🏈
LeviPoki
www.youtube.com/watch?v=hX3O5v-ylC4
Negritis
LeviPoki
amúgy a babymetal hasonló 😀
Negritis
LeviPoki
és akkor vannak ilyen 1-2 jó szám de inkább gimmick bandák mint a ladybaby
@greengo jah ők jobbak nem sima gimmick 1 trick póni
bár én inkább a nightmare vonalat szeretem a darkosabb, rockosabb anime openingek miatt is
Negritis
shagi0206
LeviPoki
shagi0206
LeviPoki
Old Man's Child
Carach Angren
több mint 6 éve
Lutz is beküldi 57-ről 😀 Jó végre, hogy van egy értelmes rúgónk
több mint 6 éve
nem is tudtam, hogy beépítettek egy szélcsatornát közben a Superdome-ba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Azaz,teljes az egyetértés 😀Akkor már 2-en vagyunk, nekem is Ők az elsők 😊 Na nem az újabb albumaikkal, inkább a régebbiekkel, mint az Enthrone darkness triumphant, vagy a spiritual black dimension, esetleg puritania. Az újak már túlságosan elsodródtak a divat felé.Abból nekem a Dimmu a plafon,kicsit lazább vonalakon mozgok azért.Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
van ami a trash élmény miatt vonzó (bulizás dorinával!), de ennél kimondottan félek, hogy valaki visszavonhatatlan sokk ér
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
bár én inkább a nightmare vonalat szeretem a darkosabb, rockosabb anime openingek miatt is
Negritis
shagi0206
LeviPoki
shagi0206
több mint 6 éve
ott gunter benyomta thomasnak a ding dong songot :dAmúgy egy kérdés: Thomas mikor verekszi be magát a top5 legjobb WR közzé? Nálam már top10-es simán vanbrees-szel könnyű :d
shagi0206
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Amúgy egy kérdés: Thomas mikor verekszi be magát a top5 legjobb WR közzé? Nálam már top10-es simán van
több mint 6 éve
már amikor elkapja és megindul vele már akkor lever a víz
több mint 6 éve
Colemannek tanítsa meg már vki hogy kell fogni a lasztit , vicc
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Akkor már 2-en vagyunk, nekem is Ők az elsők 😊 Na nem az újabb albumaikkal, inkább a régebbiekkel, mint az Enthrone darkness triumphant, vagy a spiritual black dimension, esetleg puritania. Az újak már túlságosan elsodródtak a divat felé.Abból nekem a Dimmu a plafon,kicsit lazább vonalakon mozgok azért.Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
shagi0206
LeviPoki
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 846
Alekosz helyett:Abból nekem a Dimmu a plafon,kicsit lazább vonalakon mozgok azért.Hallgassatok Death metalt. Vagy még jobb: Black metalt, abból is a symphonic blacket. Legjobb!hát figy, elég sok j rock-t meg k rock-t hallgatom mivel szeretemÉs hogy vágja,LOL 😀ők már sajnos felbomlottak, a srác kiszállt, elvileg gondja volt a 2 kiscsajjalwww.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
LeviPoki
Negritis
shagi0206
LeviPoki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
fussatok már faszom, később lesz vége.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!