New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Ricsi valld be, hogy Erin megbabonázott. Nem szégyen ez.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
www.youtube.com/watch?v=M8-vje-bq9cnekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
van ami a trash élmény miatt vonzó (bulizás dorinával!), de ennél kimondottan félek, hogy valaki visszavonhatatlan sokk ér
baggio 🏈
LeviPoki
www.youtube.com/watch?v=hX3O5v-ylC4
Negritis
több mint 6 éve
HajduImre
157
árra én is 😊az igazi itt van nálam. jöhettél volna tegnap is 😀másik városban vagytok, ugyebár
konkrétan itt nekünk annyira egyértelmű volt a kimenetel, hogy a második félidőt empty simán átaludta 😀 😀
shawnka
azért egy live Hajdú Imi vs. Falcons fanboys meccset csak megnéznék
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
nekem még mindig kb ez a csúcskis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
van ami a trash élmény miatt vonzó (bulizás dorinával!), de ennél kimondottan félek, hogy valaki visszavonhatatlan sokk ér
baggio 🏈
LeviPoki
www.youtube.com/watch?v=hX3O5v-ylC4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
14 futott yard a szenteknél lesz belőle 150
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
kis grófóhoz képest ez egy műalkotás lettwww.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
baggio 🏈
több mint 6 éve
az igazi itt van nálam. jöhettél volna tegnap is 😀másik városban vagytok, ugyebár
konkrétan itt nekünk annyira egyértelmű volt a kimenetel, hogy a második félidőt empty simán átaludta 😀 😀
shawnka
azért egy live Hajdú Imi vs. Falcons fanboys meccset csak megnéznék
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgén erre a videóra máig nem mertem rákattintani
balintbaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Aki szakmázgatni akart az már rég elment a fuzovelkifele.hu-ra.és hol menne a szakmázgatás? 😀kéne egy olyan topik, hogy "Igazi eredménykövetés, akik a meccset nézik" meg egy "Eredménykövető :kacsintósszmájli:"én úgy hallottam shawnkanal lesz a kollektív gyűlés és eredménykövetés 😀rettegés foka: Falconsa piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
eladták a meccset a Bucs ellen, tőlünk féltek. konkrétan ez történt.
shawnka
dejólenne egy Falcons @ Saints NFC döntő, talán még ennél is színvonalasabb lenne az eredménykövető, bár ez kimondottan nehéz feladatnak tűnik
Gyurma Pappa
Kenny
Gyurma Pappa
Negritis
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
igen, 78-00 között rontottam ott a levegőtBátonyi e vagy? 😊Hihetetlen, hogy a földim, maconkai.www.youtube.com/watch?v=QWLU3iyNXfw"Majom vagy, te meg a lányod, te majom" 😀rázogatod a pofonfát azért rendesen :dNyugi skacok a KC nagyobb előnyt packázott el 😊tavaly óta hagyománya is van, hogy egy nfc south-os csapat nagy előnyt adjon le.
Tomcsik
balintbaba
"majom vagy a majom csapatoddal együtt" :d
eaglesmcnabb
Sanyichef
mustaine
Tactful Cactus
vontod
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
😉 u know what i mean broés hol menne a szakmázgatás? 😀kéne egy olyan topik, hogy "Igazi eredménykövetés, akik a meccset nézik" meg egy "Eredménykövető :kacsintósszmájli:"én úgy hallottam shawnkanal lesz a kollektív gyűlés és eredménykövetés 😀rettegés foka: Falconsa piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
shawnka
dejólenne egy Falcons @ Saints NFC döntő, talán még ennél is színvonalasabb lenne az eredménykövető, bár ez kimondottan nehéz feladatnak tűnik
Gyurma Pappa
Kenny
Gyurma Pappa
Negritis
több mint 6 éve
az igazi itt van nálam. jöhettél volna tegnap is 😀kéne egy olyan topik, hogy "Igazi eredménykövetés, akik a meccset nézik" meg egy "Eredménykövető :kacsintósszmájli:"én úgy hallottam shawnkanal lesz a kollektív gyűlés és eredménykövetés 😀rettegés foka: Falconsa piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
shawnka
Gyurma Pappa
Kenny
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
és hol menne a szakmázgatás? 😀kéne egy olyan topik, hogy "Igazi eredménykövetés, akik a meccset nézik" meg egy "Eredménykövető :kacsintósszmájli:"én úgy hallottam shawnkanal lesz a kollektív gyűlés és eredménykövetés 😀rettegés foka: Falconsa piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
shawnka
Gyurma Pappa
Kenny
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Bátonyi e vagy? 😊Hihetetlen, hogy a földim, maconkai.www.youtube.com/watch?v=QWLU3iyNXfw"Majom vagy, te meg a lányod, te majom" 😀rázogatod a pofonfát azért rendesen :dNyugi skacok a KC nagyobb előnyt packázott el 😊tavaly óta hagyománya is van, hogy egy nfc south-os csapat nagy előnyt adjon le.
Tomcsik
balintbaba
"majom vagy a majom csapatoddal együtt" :d
eaglesmcnabb
Sanyichef
mustaine
Tactful Cactus
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
kéne egy olyan topik, hogy "Igazi eredménykövetés, akik a meccset nézik" meg egy "Eredménykövető :kacsintósszmájli:"én úgy hallottam shawnkanal lesz a kollektív gyűlés és eredménykövetés 😀rettegés foka: Falconsa piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
shawnka
Gyurma Pappa
Kenny
több mint 6 éve
Rég voltam már eredménykövetőben, azért a playoff mindig meghozza a színvonalat. 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=I8UKUxr_jm0www.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgNa jó, Alekosz, Baukó Éva, Kadlott Karcsi meg Vámpír Ági elfért, de ez már túlmegy a határon!
balintbaba
mustaine
több mint 6 éve
én úgy hallottam shawnkanal lesz a kollektív gyűlés és eredménykövetés 😀rettegés foka: Falconsa piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
shawnka
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=oynPZkRDFrgNa jó, Alekosz, Baukó Éva, Kadlott Karcsi meg Vámpír Ági elfért, de ez már túlmegy a határon!
balintbaba
több mint 6 éve
rettegés foka: Falconsa piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
shawnka
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
A 2.fg elott asszem 3 & 5 volt nem ertem h ilyenkor, miert nem cmct jatsszuk meg kozeppen... 2 ilyen volt akk 10y+ lett..normalisabb RZ kihasznalassal csopp esely lenne de igy...
több mint 6 éve
Egyértelműen hazudik. Lefelé-jobbra néz mikor hazudik. Ennyire egyértelmű...www.youtube.com/watch?v=PqHQFgPeMfMwww.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc
Kampman
Negritis
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
csak ezek után ne nyilván, de csak azért, mert tudtuk, hogy a döntőktől meg ti félteka piszkos kurva anyjukatNagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.A mérlegünk jobb, mint a játékunk, de azért ebben az égésben benne van, hogy a Saints ellen kimondottan szar a matchup, a Rams ellen tudtunk volna egy jó meccset nyomni.
hpeter93
Jakehomer
shawnka