New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Nyilván berúgta, még itt vagyok
több mint 6 éve
Azért ez korrekt. Kicserélte a közelit a messzire!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Az komoly
több mint 6 éve
rázogatod a pofonfát azért rendesen :dNyugi skacok a KC nagyobb előnyt packázott el 😊tavaly óta hagyománya is van, hogy egy nfc south-os csapat nagy előnyt adjon le.
Tomcsik
balintbaba
"majom vagy a majom csapatoddal együtt" :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
leülhetsz. elégtelen. bár tőled ezt varjukgecijokk vagyunktevékenyen kiveszed a részed a sikerből.
HajduImre
Kenny
HajduImre
több mint 6 éve
Nyugi skacok a KC nagyobb előnyt packázott el 😊tavaly óta hagyománya is van, hogy egy nfc south-os csapat nagy előnyt adjon le.
Tomcsik
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
gecijokk vagyunkAz valami új bútor az IKEA-ban?
HajduImre
több mint 6 éve
Nyugi skacok a KC nagyobb előnyt packázott el 😊csak itt egy számszeríjász gép dobál
Tomcsik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
gecijokk vagyunkmentek még ti idegenbe is azért...😉
HajduImre
több mint 6 éve
És milyen mosollyal!Tetszik ahogy Kamarát nem először használjuk csaliként, eredményesenÉpp ezt akartam írni, hogy mekkora alázat van a srácban, hogy ezt is mosolyogva teszi.
atapapa
Payton ebben a félidőben outcoacholta Rivera-t, durván
Gyurma Pappa
<3
több mint 6 éve
Hiába top def a Párducoké ez eddig nagyon kevés lesz. Nem megállitani, még lassitani sem tudják a Főnököt... Nem is kell futni... ja az ellen jo a Car def.Milyen statisztikában volt idén top a Panthers D? Talán a sackekben, amúgy másban nem hinném.
Kájzerszóze
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
HajduImre
157
leülhetsz. elégtelen. bár tőled ezt varjukgecijokk vagyunktevékenyen kiveszed a részed a sikerből.
HajduImre
Kenny
több mint 6 éve
gecijokk vagyunkLegalábbis ellenünk mindenképp.
HajduImre
Nálatok három jó drive=három TD, nálunk három jó drive=három FG (egy kihagyott), sajnos ez pontokban elég markánsan jelentkezik 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ha elmegy onnan Brady meg BB és vége lesz a varázsnak,akkor azért majd redukálódik a számuk,de ez tök normális.Ez úgyanúgy igaz kb. az összes itthoni pecc szurkolóra is, imádni fogom majd a sirámaikat egy 4-12-es szezon után.Erről jut eszembe Cooks, aki szezon előtt azt nyilatkozta, hogy A Patsből akar visszavonulni. Majd jusson eszébe, ha visszavonul BB is, meg Brady is, hogy ott akar játszaniJövőre lesz Pats-Packers az alapszakaszban, lehet örülni.Buday megmondta az előző meccsen, hogy a Pats franchise mindjárt véget ér, lehet, hogy már ez a meccs se kerül megrendezésre
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
balintbaba
több mint 6 éve
ez a saints szerintem a patset is megbassza a döntőben ilyen játékkalOda vissza...a Pats jó, AFC-ben egyik legjobb, de a Saints csúcs
eaglesmcnabb
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Tetszik ahogy Kamarát nem először használjuk csaliként, eredményesenÉpp ezt akartam írni, hogy mekkora alázat van a srácban, hogy ezt is mosolyogva teszi.
atapapa
Payton ebben a félidőben outcoacholta Rivera-t, durván
több mint 6 éve
Kinyílt a playbook eddig hanyagolt része 😊Gondolom a panthers a futás ellen készült. Akkor Sean megmutatja mi is van a playbook passzolós részében 😀
clbass
több mint 6 éve
gecijokk vagyunkjaja, etetitek rendesen
HajduImre
csak így tovább! who dat!
több mint 6 éve
Nagyon kemény ez s Saints offense, és a def se kutya de a Panthers, hogy került be a rájátszásba nekem az rejtély.
több mint 6 éve
brady 40, bellycheat 65erről lemaradtam...Jövőre lesz Pats-Packers az alapszakaszban, lehet örülni.Buday megmondta az előző meccsen, hogy a Pats franchise mindjárt véget ér, lehet, hogy már ez a meccs se kerül megrendezésre
Tactful Cactus
Kampman
és mire alapozta??
yooker
azt mondta max 3-4 év, ami reális sztem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ez akkor derül ki, ha oda jutunk. Engem nem döfött tökön a Skelton éra sem. Undorító volt nézni, hogy mit művel a csapat (főleg az O), de attól még megmaradok mindig annak, ami vagyokEz úgyanúgy igaz kb. az összes itthoni pecc szurkolóra is, imádni fogom majd a sirámaikat egy 4-12-es szezon után.Erről jut eszembe Cooks, aki szezon előtt azt nyilatkozta, hogy A Patsből akar visszavonulni. Majd jusson eszébe, ha visszavonul BB is, meg Brady is, hogy ott akar játszaniJövőre lesz Pats-Packers az alapszakaszban, lehet örülni.Buday megmondta az előző meccsen, hogy a Pats franchise mindjárt véget ér, lehet, hogy már ez a meccs se kerül megrendezésre
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
balintbaba