New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
ilyenekt én csináltam anno fórum focin...Kis huncut tudjuk hogy a sok fekás gruppenre gondoltál 😊
mármint orra esés😊
yooker
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ez elég KONZERVATÍV hívás volt.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Panthers elkapóinál vannak gondok.Egyik lyukas kezű,másik elesik a saját lábában. 😀
több mint 6 éve
de legalább a fekák száma adott volt egy komolyabb gang banghezMicsoda gruppen volt ez 😊A nemek aránya kicsit rossz volt mondjuk
Tomcsik
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
ilyenekt én csináltam anno fórum focin...ja, meg iktriad amikor direkt döntetlenre mentette a meccset
mármint orra esés😊
yooker
több mint 6 éve
Kinek mi ugyebár.Micsoda gruppen volt ez 😊A nemek aránya kicsit rossz volt mondjuk
Tomcsik
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
ilyenekt én csináltam anno fórum focin...mármint orra esés😊
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Nem láttam sport TV-s meccset vagy 6 éve... Úgy megnéznék egyet mert már nem emlékszek milyen 😊Hát szerintem az előző sem volt annyira királyÉs ez mi alapján lett beolvasva? Nem is vizsgázik,nem is sütött mézeskalácsot Manning mezbe és gyereke sincs.Akkor nem vágom..Talán azért,mert másfél éve nézi?mer sajt 😀
LeviPoki
amúgy brutális a kontraszt a 2 meccs kommentálásában 😕
Negritis
Löfli
több mint 6 éve
McCaffrey statjai sajnos kiírták, ami kicsit aláásta Ricsi állítását, hogy milyen nagyszerű szezonja volt 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Micsoda gruppen volt ez 😊A nemek aránya kicsit rossz volt mondjuk
Tomcsik
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
a 4. downos játéknál nem tudom melyik Saints védő volt ott a kupac mögött, ott csápolt Newton arcába. Az mit akart?
több mint 6 éve
pfff...most komolyanHát szerintem az előző sem volt annyira királyÉs ez mi alapján lett beolvasva? Nem is vizsgázik,nem is sütött mézeskalácsot Manning mezbe és gyereke sincs.Akkor nem vágom..Talán azért,mert másfél éve nézi?mer sajt 😀
LeviPoki
Negritis
Löfli
troll! 😊
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Micsoda Laokoón csoport jött össze.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
nem a minőséget mondtam, csak h mekkora a kontrasztHát szerintem az előző sem volt annyira királyÉs ez mi alapján lett beolvasva? Nem is vizsgázik,nem is sütött mézeskalácsot Manning mezbe és gyereke sincs.Akkor nem vágom..Talán azért,mert másfél éve nézi?mer sajt 😀
LeviPoki
Negritis
Löfli
"tuszkolja a kapust" 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Hát szerintem az előző sem volt annyira királyÉs ez mi alapján lett beolvasva? Nem is vizsgázik,nem is sütött mézeskalácsot Manning mezbe és gyereke sincs.Akkor nem vágom..Talán azért,mert másfél éve nézi?mer sajt 😀
LeviPoki
Negritis
több mint 6 éve
ez a kurva unalmas is kurva unalmas 😀aztán majd ha jön a boldom lehet bocsánatot kérni. 😕bold a kövi hétre, 28-3-ra fog menni a falcons egészen a 4. negyedig, mikor Foles megrázza magát és kioszt 4 td passzt.saJnos Saints-Falcons az idei konferenciadöntő.Ha esetleg verik a Falconst, akkor sem tartom valószínűnek, hogy egy Vikings-szal elbírnának.mondjuk nem lesz vikings, saints lesz helyette.
shagi0206
eaglesmcnabb
de ha tényleg, akkor HajdúImi meg van hívva hozzám.
shawnka
balintbaba
shawnka
balintbaba
több mint 6 éve
Komolyan ez annyira lefárasztott hogy mindjárt elmegyek aludni. Csak akkor nem lesz több pont 😕
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
És ez mi alapján lett beolvasva? Nem is vizsgázik,nem is sütött mézeskalácsot Manning mezbe és gyereke sincs.Akkor nem vágom..Talán azért,mert másfél éve nézi?Akkor ezt is bevehetjük a repertoárba. "Nem értem a sportot"
LeviPoki
több mint 6 éve
És ez mi alapján lett beolvasva? Nem is vizsgázik,nem is sütött mézeskalácsot Manning mezbe és gyereke sincs.Akkor nem vágom..Talán azért,mert másfél éve nézi?mer sajt 😀
LeviPoki
több mint 6 éve
aztán majd ha jön a boldom lehet bocsánatot kérni. 😕bold a kövi hétre, 28-3-ra fog menni a falcons egészen a 4. negyedig, mikor Foles megrázza magát és kioszt 4 td passzt.saJnos Saints-Falcons az idei konferenciadöntő.Ha esetleg verik a Falconst, akkor sem tartom valószínűnek, hogy egy Vikings-szal elbírnának.mondjuk nem lesz vikings, saints lesz helyette.
shagi0206
eaglesmcnabb
de ha tényleg, akkor HajdúImi meg van hívva hozzám.
shawnka
balintbaba
shawnka
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
És ez mi alapján lett beolvasva? Nem is vizsgázik,nem is sütött mézeskalácsot Manning mezbe és gyereke sincs.Akkor nem vágom..Talán azért,mert másfél éve nézi?
több mint 6 éve
HajduImre
157
az akkor volt 😁ki az a grahamTe voltál nagy fanja még régen 😊
HajduImre
shagi0206
több mint 6 éve
Willie Parker
15 377
Azt mondja 1 dolgot nem ért még. Higgye el, hogy sokmindent nem ért ezzel a sporttal kapcsolatban. Nem 1,5 éve nézem, és még mindig van olyan szitu, ami nekem is új (bár a probléma inkább az, hogy néha a bíróknak is)Ezek szerint ő tudja, hogy mi a catch!!!
shagi0206
több mint 6 éve
Ricsi: "a playoffban mindenképp addig játszanak, amíg véget nem ér a mérkőzés."Köszönjük.