New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Lassan menni fog a futás is 😉
több mint 6 éve
HajduImre
157
hiĺlllllllll
több mint 6 éve
Nekünk dobtak, el se hiszemElcseréltem volna 😊
gabokocka
Jönnek a missed tackle-ök is most már. Ennyi volt, köszönjük a szezont
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Thomas80
261
WHO DAT!!! TD!!!!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Sóscukor megvolt, megnyugodtam
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Na tessék, Hundley is ezt akarta folyamatosan. Hát tehet róla, hogy nekünk nincs Kamaránk?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ha esetleg verik a Falconst, akkor sem tartom valószínűnek, hogy egy Vikings-szal elbírnának.mondjuk nem lesz vikings, saints lesz helyette.
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Annak n örülnék, nem szeretem a Falconst, de jelenleg nem látom reálisnak. Nem néztem ugyan a Cowboys elleni meccsüket, de 0 pont a Dallas védelem ellen? Vagy cserék játszottak?foles mint super bowl MVP.fantáziál...biztos Eagles fan. Ilyet még Eagles szurkolóként se gondolnék. Még arra se nagyon, hogy SB közelébe lesznek, nem hogy Foles, mint SB MVP
nem tudom mit szedsz öreg
eaglesmcnabb
shagi0206Sztem simán kiverik a Falconst,ha úgy van.foles mint super bowl MVP.fantáziál...biztos Eagles fan. Ilyet még Eagles szurkolóként se gondolnék. Még arra se nagyon, hogy SB közelébe lesznek, nem hogy Foles, mint SB MVP
eaglesmcnabb
shagi0206
LeviPoki
több mint 6 éve
a Falcons elég jól tolta azért..elég szigorú vagy, eddig egyik po csapattól sem voltam elájulva.foles mint super bowl MVP.fantáziál...biztos Eagles fan. Ilyet még Eagles szurkolóként se gondolnék. Még arra se nagyon, hogy SB közelébe lesznek, nem hogy Foles, mint SB MVP
eaglesmcnabb
shagi0206
balintbaba
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
foles mint super bowl MVP.fantáziál...biztos Eagles fan. Ilyet még Eagles szurkolóként se gondolnék. Még arra se nagyon, hogy SB közelébe lesznek, nem hogy Foles, mint SB MVP
eaglesmcnabb
shagi0206
Sztem simán kiverik a Falconst,ha úgy van.foles mint super bowl MVP.fantáziál...biztos Eagles fan. Ilyet még Eagles szurkolóként se gondolnék. Még arra se nagyon, hogy SB közelébe lesznek, nem hogy Foles, mint SB MVP
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Segg Tompson?
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
TD-n mekkora holding kell, hogy bedobják?Pedig eddig jók voltak, de ez az volt rendesen
gabokocka
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ha esetleg verik a Falconst, akkor sem tartom valószínűnek, hogy egy Vikings-szal elbírnának.elég szigorú vagy, eddig egyik po csapattól sem voltam elájulva.foles mint super bowl MVP.fantáziál...biztos Eagles fan. Ilyet még Eagles szurkolóként se gondolnék. Még arra se nagyon, hogy SB közelébe lesznek, nem hogy Foles, mint SB MVP
eaglesmcnabb
shagi0206
balintbaba
több mint 6 éve
Nekünk dobtak, el se hiszem
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
elég szigorú vagy, eddig egyik po csapattól sem voltam elájulva.foles mint super bowl MVP.fantáziál...biztos Eagles fan. Ilyet még Eagles szurkolóként se gondolnék. Még arra se nagyon, hogy SB közelébe lesznek, nem hogy Foles, mint SB MVP
eaglesmcnabb
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Meg felpalyan kene lenni a saintsnek de ma IS a zaszlo hiany lesz ...
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
ilyen hazai pályával nem fog tudni mit kezdeni a Panthers...ez már túl volt a neccesen
már nem az első necces
yooker
több mint 6 éve
Már csak ennél a két baromnak is bizonyithatna füles
több mint 6 éve
ilyen hazai pályával nem fog tudni mit kezdeni a Panthers...már nem az első necces
több mint 6 éve
Trade a Jaxbe. Bortles meg Sproles helyébe cserébe ide.foles mint super bowl MVP.És akkor nyilvàn cutolják CW-t
eaglesmcnabb
Fast Willie