New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Sajnos menthetetlenek vagytok 😕 pedig néhány meccsetekbe belenéztemBekapcsolom a streamet, TD, szívesen. Ha hamarabb jövök, Gano berúgta volna a fg-tbezzeg nekünk nem hoztál szerencsét
Löfli
Drip
több mint 6 éve
Coleman mire gondolt?Amire egész évben. Vagy egész pályafutása során, amikor Norman nem védekezte le a pálya felét előtte.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Stewart se lesz jövőre Panthers rosteren szvsz
több mint 6 éve
otthon csinálja!nekem semmi bajom Newtonnal,demint minden értelmes nem panthers szurkoló, kivéve persze SonkátRicsi vajon mifasznak ordít ennyire?utálja newtont
karmïgran
gyűlöli
gedam
eaglesmcnabb
Cuchulain82
több mint 6 éve
Bekapcsolom a streamet, TD, szívesen. Ha hamarabb jövök, Gano berúgta volna a fg-tbezzeg nekünk nem hoztál szerencsét
Löfli
több mint 6 éve
Sebii
3 526
Mint Seshawk drukker vallalom az egyik guard posztot. Az oreg Tom talan felfigyel ram.Néhány sör utàn pont ìgy tudok pofával a fűbe beleállni. Leszek safetyRiverske személyében már van egy jövendőbeli nfl qb-nk, akkor shagival már kicker is lesz végreNagyon ügyes...Innen még én is berúgom...sőt, innen még Aguayo is. Meg Koo is.Fehérvári focisok mondták, hogy kb. 30 yardról rúgnak legvégső esetben a magyar bajnokságban, szóval szerintem mehetsz try outra. 😀
shagi0206
balintbaba
Valamelyik posztra még jelentkező? Háát ezt a cb melót én is megcsináltam volna
baggio 🏈
Fast Willie
több mint 6 éve
toszódás után bármi 😀és márjól megy a tolódásEz is őt igazolja
pinyő!!!!!!!
Negritis
LeviPokioldalfasz
oldalpassz is volt már
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Wild card meccsen? Dehogynem!itt is a TD nem is tudom ki kerte. De remelem nem fog akkor igy trollkodni.Jelentkezem, en voltam. Rovid idore megmenekultetek, de persze egy TD meg nem a vilag. 😅
v.sammy
Cypress
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
nekem semmi bajom Newtonnal,jó de te pats-es vagy :d
Cuchulain82
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
és márjól megy a tolódásEz is őt igazolja
pinyő!!!!!!!
Negritis
LeviPoki
oldalpassz is volt már
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Én inkább ILB leszek, alkatom oda sorol (vagy egy alacsonyabb TE-nek). Attól még berúgtam volna (a labdát, nem piálok).Néhány sör utàn pont ìgy tudok pofával a fűbe beleállni. Leszek safetyRiverske személyében már van egy jövendőbeli nfl qb-nk, akkor shagival már kicker is lesz végreNagyon ügyes...Innen még én is berúgom...sőt, innen még Aguayo is. Meg Koo is.Fehérvári focisok mondták, hogy kb. 30 yardról rúgnak legvégső esetben a magyar bajnokságban, szóval szerintem mehetsz try outra. 😀
shagi0206
balintbaba
baggio 🏈
Fast Willie
több mint 6 éve
Cypress
3 228
itt is a TD nem is tudom ki kerte. De remelem nem fog akkor igy trollkodni.Jelentkezem, en voltam. Rovid idore megmenekultetek, de persze egy TD meg nem a vilag. 😅
v.sammy
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
nekem semmi bajom Newtonnal, bár nem is vádolnak azzal hogy értelmes lennékmint minden értelmes nem panthers szurkoló, kivéve persze SonkátRicsi vajon mifasznak ordít ennyire?utálja newtont
karmïgran
gyűlöli
gedam
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Pedig azt hittem már ez is egy screen passz lesz vagy hasonló. Oké, hogy ez most összejött meg szép play volt, de a play hívások ennek a kivételével nem nagyon ülnek eddig.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Néhány sör utàn pont ìgy tudok pofával a fűbe beleállni. Leszek safetyRiverske személyében már van egy jövendőbeli nfl qb-nk, akkor shagival már kicker is lesz végreNagyon ügyes...Innen még én is berúgom...sőt, innen még Aguayo is. Meg Koo is.Fehérvári focisok mondták, hogy kb. 30 yardról rúgnak legvégső esetben a magyar bajnokságban, szóval szerintem mehetsz try outra. 😀
shagi0206
balintbaba
baggio 🏈
több mint 6 éve
Vizsga gyerekszülésből, not bad.vagy egyszerre a kettőLementem még sörért a boltba, feljövök, első play amit láttok a Ginn-passz.. ez már mehet SMS-be?De csak ha holnap vizsgázol,vagy gyereked születik.
Igor
LeviPoki
Drip
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Leszek GM.Riverske személyében már van egy jövendőbeli nfl qb-nk, akkor shagival már kicker is lesz végreNagyon ügyes...Innen még én is berúgom...sőt, innen még Aguayo is. Meg Koo is.Fehérvári focisok mondták, hogy kb. 30 yardról rúgnak legvégső esetben a magyar bajnokságban, szóval szerintem mehetsz try outra. 😀
shagi0206
balintbaba
baggio 🏈
több mint 6 éve
WAR EAGLE #1 boiiiimint minden értelmes nem panthers szurkoló, kivéve persze SonkátRicsi vajon mifasznak ordít ennyire?utálja newtont
karmïgran
gyűlöli
gedam
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
rádbízom. most nincs kedvem erről beszelnipedig most kéne, több Saintses eredménykövető idén nemigen lesz már
HajduImre
shawnka
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Készter,isVagy ha születik egy gyereked, aki holnap egyből is megy vizsgázni, azt ultimate beolvassák.Lementem még sörért a boltba, feljövök, első play amit láttok a Ginn-passz.. ez már mehet SMS-be?De csak ha holnap vizsgázol,vagy gyereked születik.
Igor
LeviPoki
Duff
több mint 6 éve
Coleman mire gondolt?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
mint minden értelmes nem panthers szurkoló, kivéve persze SonkátRicsi vajon mifasznak ordít ennyire?utálja newtont
karmïgran
gyűlöli
gedam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
vagy egyszerre a kettőLementem még sörért a boltba, feljövök, első play amit láttok a Ginn-passz.. ez már mehet SMS-be?De csak ha holnap vizsgázol,vagy gyereked születik.
Igor
LeviPoki
több mint 6 éve
Duff
3 133
Vagy ha születik egy gyereked, aki holnap egyből is megy vizsgázni, azt ultimate beolvassák.Lementem még sörért a boltba, feljövök, első play amit láttok a Ginn-passz.. ez már mehet SMS-be?De csak ha holnap vizsgázol,vagy gyereked születik.
Igor
LeviPoki