NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
135
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
68
8
RedZone week 12
64
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
54
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
New Orleans Saints - Denver Broncos
1 hónapja
Assurbanapli
1 355
Persze, ha nem az az elsődleges cél, hogy meglegyen a first down, hanem hogy Nix gyakorolgasson, akkor lehet hogy jó. Már amennyiben az önbizalmát nem cseszi szét a sok hiba.Normál esetben egyetértenék veled. De abban a helyzetben, amikor Payton is, és az egész csapat a takarítóig bezárólag pontosan tudja, hogy Nix még ilyen helyzetben is kétesélyes, akkor szerintem a hívás nincs összhangban a valós képességeinkkel, és ezért rossz.Ettől függetlenül a világ összes ideje ott volt Nixnek és meg volt wide open elkapo is. Ez nálam egy jó hívás, amit Nix csúnyán elcseszett.Ez így van. Viszont még annál is szarabbul passzolunk.de szarul futunk alapvetően 😊Egy yardra szerintem futni kell, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy a futás nagyságrendekkel biztosabban lábakon áll, mint a passzA hívással szerintem most nem volt semmi baj. Ezeket meg kell dobni.hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
kimozgásból volt, de akkor is mi a faszom volt ez?
Negritis, a vajda
Assurbanapli
Megint olyan, mint félne. Nem tudom, h az int-tol vagy mitől fel ennyire, de simán 14-0ra kene mennünk, ehelyett 6-0.
rob3r7o
Assurbanapli
Negritis, a vajda
Assurbanapli
rob3r7o
Assurbanapli
1 hónapja
Ezzel nem értek egyet. Ha így állnának hozza akkor jó eséllyel pályán sem lenne.Normál esetben egyetértenék veled. De abban a helyzetben, amikor Payton is, és az egész csapat a takarítóig bezárólag pontosan tudja, hogy Nix még ilyen helyzetben is kétesélyes, akkor szerintem a hívás nincs összhangban a valós képességeinkkel, és ezért rossz.Ettől függetlenül a világ összes ideje ott volt Nixnek és meg volt wide open elkapo is. Ez nálam egy jó hívás, amit Nix csúnyán elcseszett.Ez így van. Viszont még annál is szarabbul passzolunk.de szarul futunk alapvetően 😊Egy yardra szerintem futni kell, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy a futás nagyságrendekkel biztosabban lábakon áll, mint a passzA hívással szerintem most nem volt semmi baj. Ezeket meg kell dobni.hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
Negritis, a vajda
Assurbanapli
Megint olyan, mint félne. Nem tudom, h az int-tol vagy mitől fel ennyire, de simán 14-0ra kene mennünk, ehelyett 6-0.
rob3r7o
Assurbanapli
Negritis, a vajda
Assurbanapli
rob3r7o
Assurbanapli
Vagy bízol az iranyitodban, vagy pályára sem kuldod. Nem hiszem, h itt lenne köztes út.
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
1 hónapja
Assurbanapli
1 355
Normál esetben egyetértenék veled. De abban a helyzetben, amikor Payton is, és az egész csapat a takarítóig bezárólag pontosan tudja, hogy Nix még ilyen helyzetben is kétesélyes, akkor szerintem a hívás nincs összhangban a valós képességeinkkel, és ezért rossz.Ettől függetlenül a világ összes ideje ott volt Nixnek és meg volt wide open elkapo is. Ez nálam egy jó hívás, amit Nix csúnyán elcseszett.Ez így van. Viszont még annál is szarabbul passzolunk.de szarul futunk alapvetően 😊Egy yardra szerintem futni kell, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy a futás nagyságrendekkel biztosabban lábakon áll, mint a passzA hívással szerintem most nem volt semmi baj. Ezeket meg kell dobni.hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
Negritis, a vajda
Assurbanapli
rob3r7o
Assurbanapli
Negritis, a vajda
Assurbanapli
rob3r7o
1 hónapja
Ettől függetlenül a világ összes ideje ott volt Nixnek és meg volt wide open elkapo is. Ez nálam egy jó hívás, amit Nix csúnyán elcseszett.Ez így van. Viszont még annál is szarabbul passzolunk.de szarul futunk alapvetően 😊Egy yardra szerintem futni kell, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy a futás nagyságrendekkel biztosabban lábakon áll, mint a passzA hívással szerintem most nem volt semmi baj. Ezeket meg kell dobni.hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
Negritis, a vajda
Assurbanapli
rob3r7o
Assurbanapli
Negritis, a vajda
Assurbanapli
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
1 hónapja
Allen brutal milyen szinten játszik idén. Bőven All-Pro eddig.
1 hónapja
Assurbanapli
1 355
Ez így van. Viszont még annál is szarabbul passzolunk.de szarul futunk alapvetően 😊Egy yardra szerintem futni kell, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy a futás nagyságrendekkel biztosabban lábakon áll, mint a passzA hívással szerintem most nem volt semmi baj. Ezeket meg kell dobni.hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
Negritis, a vajda
Assurbanapli
rob3r7o
Assurbanapli
Negritis, a vajda
1 hónapja
de szarul futunk alapvetően 😊Egy yardra szerintem futni kell, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy a futás nagyságrendekkel biztosabban lábakon áll, mint a passzA hívással szerintem most nem volt semmi baj. Ezeket meg kell dobni.hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
Negritis, a vajda
Assurbanapli
rob3r7o
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Assurbanapli
1 355
Egy yardra szerintem futni kell, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy a futás nagyságrendekkel biztosabb lábakon áll, mint a passzA hívással szerintem most nem volt semmi baj. Ezeket meg kell dobni.hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
Negritis, a vajda
Assurbanapli
rob3r7o
Szerkesztette: Assurbanapli
1 hónapja
A hívással szerintem most nem volt semmi baj. Ezeket meg kell dobni.hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
Negritis, a vajda
Assurbanapli
1 hónapja
Fattyu
1 919
TDre kéne váltaniElőbb-utóbb menni fog. A D-nk ki van fulladva a rövid hetek miatt. Most se nagyon pihennek.
Negritis, a vajda
1 hónapja
Assurbanapli
1 355
hát ez megint szar volt 3&1reA hívás is egy fos, a megvalósítás is
Negritis, a vajda
1 hónapja
esanders10
536
De gyenge dobás gyerekek..
1 hónapja
Assurbanapli
1 355
Ez gyászos
1 hónapja
hát ez megint szar volt 3&1rekimozgásból volt, de akkor is mi a faszom volt ez?
1 hónapja
TDre kéne váltani
1 hónapja
Ilyen visszafogott labdaszerzés utáni ünneplést sem láttam még..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
1 hónapja
a nix-vele páros amúgy egész pofásVele működik a legjobban a kémia. Én nagyon bírom a srácot. Ilyen késő érő típus…
reynoldsal sem rossz
Negritis, a vajda
1 hónapja
Na idetaláltam én is. Koszi Negri! 😊
1 hónapja
Na most ország világ megláthatja, hogy Nix…. mit is? 😊
1 hónapja
a nix-vele páros amúgy egész pofásreynoldsal sem rossz
1 hónapja
szép int lett volna ha Barton meg tudja fogni
1 hónapja
Krull felé csúnyán fölé dobta