New Orleans Saints - New England Patriots
1 hónapja
Punt???
1 hónapja
bből látszik még félkész a csapat mert nem tudunk lezárni egy meccset
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Így meleg lett a pite, hogy még fg sem jött össze.Hát igen. Ha nem állítjuk meg őket Td-vel zacsi
Surtr
1 hónapja
Így meleg lett a pite, hogy még fg sem jött össze.
1 hónapja
Megmozdult, de a másik kezével biztosította és a föld verte ki. Hogy ez most mi én nem tudom!Az ami az első ítélet. Elkapás. De ha elsőre fumblit ítéltek volna, akkor fumbli. Ugyanis megdönthetetlen képi bizonyíték egyikre és az ellenkezőjére se volt. 50 - 50 tehát maradnia kellett volna az eredeti döntésnek.
kijo
Csak a bírók szarok.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Terdelhetne is Mayer ez helyettMiért erőltetjük a Stevensont?Talán, mert nem fumblizott még ma?
zinedine5
Surtr
1 hónapja
ezek a futások rohadtul nem ülnek most 😕
1 hónapja
Egy nagyon lassu drive kell pontokkal
1 hónapja
Megmozdult, de a másik kezével biztosította és a föld verte ki. Hogy ez most mi én nem tudom!
1 hónapja
Miért erőltetjük a Stevensont?
1 hónapja
Ezzel akkor el is ment a meccs...Nem biztos. Nagyon megállt az offense tudománya nálunk a második félidőben.
kapitnono
1 hónapja
Elsőre csak futni tudunk....
1 hónapja
😊Megadták... Ezek buzikAkkor ez meg fumbliDe nem fogják megadni, mert meg kellene adni a szabályok alapján.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Burkus
1 hónapja
Megadták... Ezek buzikAkkor ez meg fumbliDe nem fogják megadni, mert meg kellene adni a szabályok alapján.
Burkus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
köcsög bírók 😊
1 hónapja
Meg is adták.
1 hónapja
Nem lesz egyértelmű, így marad a pályán meghozott döntés.Szép jinx volt
Surtr
1 hónapja
Nem lesz egyértelmű, így marad a pályán meghozott döntés.Ez egyértelműen kijött a kezéből.
Surtr
1 hónapja
Nem lesz egyértelmű, így marad a pályán meghozott döntés.