New Orleans Saints - New England Patriots
1 hónapja
Ez az állandó fegyelmezetlenség beszarás.
1 hónapja
Kellett!
1 hónapja
3-ra szép volt.
1 hónapja
Nem is magunk miatt gondoltam, hanem a Saints eddigi gyenge teljesítménye miatt.Az NFL-ben nincs könnyű meccs alapvetően, de azt hittem, ennél egyszerűbb lesz a feladat.Miért is?
Burkus
Attól mert megvertük a Billst, attól még nem lettünk TOP csapat.
Egy középcsapat vagyunk, akik elkaphatnak jobbakat, de szenvedhetnek, kikaphatnak bárkitől.
Az idei NFL-ben láthatjuk, hogy minden meccs kiszámíthatatlan
FunHun
1 hónapja
Az NFL-ben nincs könnyű meccs alapvetően, de azt hittem, ennél egyszerűbb lesz a feladat.Miért is?
Burkus
Attól mert megvertük a Billst, attól még nem lettünk TOP csapat.
Egy középcsapat vagyunk, akik elkaphatnak jobbakat, de szenvedhetnek, kikaphatnak bárkitől.
Az idei NFL-ben láthatjuk, hogy minden meccs kiszámíthatatlan
1 hónapja
3 pont kell
1 hónapja
Az NFL-ben nincs könnyű meccs alapvetően, de azt hittem, ennél egyszerűbb lesz a feladat.
1 hónapja
Ezt az Olave fiút limitálni kellene vhogy.
1 hónapja
ha már 2.-ra behívtak egy futást, 3&1-re faxé nem lehetett behívni még egyet????ez egy rohadt szar O támadás volt most 😕
1 hónapja
NFL csinálhat egy oktatófilmet a bíróknak, hogy hogyan nem szabad vezetni egy meccset.Birtokolta a lasztit, ez fumbleBelefújtak, mire bárki összeszedte sztem.
Surtr
MC12
1 hónapja
Birtokolta a lasztit, ez fumbleBelefújtak, mire bárki összeszedte sztem.
Surtr
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Ez mondjuk elkapás volt szerintem, bár nem tudom mi lenne a vége, mert a bírók nem hagyták hogy bárki összeszedje a kiütött lasztit

1 hónapja
Birtokolta a lasztit, ez fumble
1 hónapja
szerintem ez fumble
1 hónapja
Erre mehet a piros
1 hónapja
Tonga 🥰,nagy kedvencem lett
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
Semmi para. majd a D!
1 hónapja
kb lezárhattuk volna a meccset 😕
1 hónapja
Több volt ebben a driveban,a véget elbenaztuk
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
1 yardosról nem lehetünk ekkora balfaszok!!!
1 hónapja
Ez az offense össze lett rakva, erre már lehet építeni. Még ha ezt a hívást nagyon olvasták, akkor is.
1 hónapja
Vér is van a pucaban 4.re 💪💪💪
1 hónapja
....és beviszünk 3 időkérést, ismét!amúgy ezt én se értettem, sack, oké, de volt még 2 játék, basszus, előre dobom a labdát, kb 30 yardot kellett volna menni
kijo
1 hónapja
Valami értelmes nem jut a D eszébe a második félidőben, akkor első drive után 29-14 a Patsnek, aztán kb vége is a meccsnek...