New Orleans Saints - New York Giants
2 hónapja
Secondary meg egy rakás szar

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Szépen benyeltük ezt
2 hónapja
ennyi droppot b+

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Ez a Dart egy tökös gyerek. Ez is mi labda volt, Slayton baszta el.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Nagyon gyengek vagyunk ez mar az otodik meccsen is latszik. Nagyon szomoru. A Titans is hasonlo....

2 hónapja
már tavaly is arra hajtottakIgen.A Manning gyerek miatt gondolom.A Saints 1/1 nagy sztori lenne?Úgy mentek át rajtunk mint kés vajon. (A bírók ma se velünk vannak)Az NFL akarja azt, hogy 1/1 legyünk. 😉
MC12
Kell a nagy sztori.
Fattyu
Kampman
MC12
Bár nem vagyok összeesküvés hívő.
Fattyu
2 hónapja
Nah, hát 11 meccse próbáljuk azt játszani Ratlerrel, amit Darttal csinál Giants. Csakhát nem véletlen a 4 környi draft különbség…
2 hónapja
En is azt akarom!!!Úgy mentek át rajtunk mint kés vajon. (A bírók ma se velünk vannak)Az NFL akarja azt, hogy 1/1 legyünk. 😉
MC12
Kell a nagy sztori.
Fattyu

2 hónapja
Giants jön fel, mint a talajvíz.
2 hónapja
Ez nagyon szép TD volt
2 hónapja
Igen.A Manning gyerek miatt gondolom.A Saints 1/1 nagy sztori lenne?Úgy mentek át rajtunk mint kés vajon. (A bírók ma se velünk vannak)Az NFL akarja azt, hogy 1/1 legyünk. 😉
MC12
Kell a nagy sztori.
Fattyu
Kampman
MC12
Bár nem vagyok összeesküvés hívő.
2 hónapja
Titans kezéből nehéz lesz kicsavarni azt az 1/1-et
2 hónapja
A Manning gyerek miatt gondolom.A Saints 1/1 nagy sztori lenne?Úgy mentek át rajtunk mint kés vajon. (A bírók ma se velünk vannak)Az NFL akarja azt, hogy 1/1 legyünk. 😉
MC12
Kell a nagy sztori.
Fattyu
Kampman
2 hónapja
A Saints 1/1 nagy sztori lenne?Úgy mentek át rajtunk mint kés vajon. (A bírók ma se velünk vannak)Az NFL akarja azt, hogy 1/1 legyünk. 😉
MC12
Kell a nagy sztori.
Fattyu
2 hónapja
Úgy mentek át rajtunk mint kés vajon. (A bírók ma se velünk vannak)Az NFL akarja azt, hogy 1/1 legyünk. 😉
MC12
Kell a nagy sztori.
2 hónapja
Úgy mentek át rajtunk mint kés vajon. (A bírók ma se velünk vannak)
2 hónapja
Bellinger strikes back
2 hónapja
Nagyon szép RZ játék végre!
2 hónapja
Jó estét! Skattebo bandwagonon vagyok. Valaki tud esetleg jo streamet?tvsportslive.fr/49160-1/
funkyparduc
Everybody is useful. Nobody is necessary.
2 hónapja
Jó estét! Skattebo bandwagonon vagyok. Valaki tud esetleg jo streamet?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 hónapja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!