New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
1 hónapja
Hol volt eddig Bub Means?Elvileg 4. számú wr, de csak Olavét meg Shaheedot használtuk eddig
Viktoár
1 hónapja
Hol volt eddig Bub Means?Rattlerrel sokat labdáztak a harmadik vonalban
Viktoár
1 hónapja
Viktoár
362
Hol volt eddig Bub Means?
1 hónapja
Tarsi
1 244
Miért ne indították volna el? Attól, hogy ő leül mehet a play. Ha ezzel meg lehetne állítani a támadást, akkor minden védő ezt csinálná, ha látja, hogy valami baj van a behívott játékkal.Az lehet, de leült a play előtt, a bíró is ránézett, mégis elindították a playtNe már, hogy azt nem látták a bírók, hogy időt kér, aztán leül a pályán és mutatja, hgoy sérült, és továbbengedik a játékot...szerintem ha nem csk, akkor nem kérhet időt.
kapitnono
shagi0206
kapitnono
1 hónapja
shagi0206
10 921
Azt nem tudom ilyenkor a bírók mit tehetnek, emberségességből megállíthatták volna a meccset, az nem történt meg. Viszont a hc-nek látnia kellett volna, vagy ha nem, akkor valaki biztos látta ott mellette, akinek szólnia kellett volna, hogy TO.Az lehet, de leült a play előtt, a bíró is ránézett, mégis elindították a playtNe már, hogy azt nem látták a bírók, hogy időt kér, aztán leül a pályán és mutatja, hgoy sérült, és továbbengedik a játékot...szerintem ha nem csk, akkor nem kérhet időt.
kapitnono
shagi0206
kapitnono
1 hónapja
Bakerception munkában.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Mas is mutatta.Ne már, hogy azt nem látták a bírók, hogy időt kér, aztán leül a pályán és mutatja, hgoy sérült, és továbbengedik a játékot...szerintem ha nem csk, akkor nem kérhet időt.
kapitnono
shagi0206
1 hónapja
Viktoár
362
Eddig egy hibácskája volt. 3rd down-ban elkezdett futni, pedig wide open volt a Wilson
1 hónapja
Az lehet, de leült a play előtt, a bíró is ránézett, mégis elindították a playtNe már, hogy azt nem látták a bírók, hogy időt kér, aztán leül a pályán és mutatja, hgoy sérült, és továbbengedik a játékot...szerintem ha nem csk, akkor nem kérhet időt.
kapitnono
shagi0206
1 hónapja
wrexham
200
sok értelme nem lenne szenvedi Carral. első két meccs anomália volt. itt egy lehetőség egy fiatal irányítóval elindulni és jobb helyzetbe hozni magatokat anyagilag is. nem volt egy ügyetlen gyerek Spencer, csak egyetemen valami félre mentRattler srác milyen? statisztikából nem sok minden jön le.Ha okosak vagyunk, akkor őrségváltás, Carr-nak utilapu
wrexham
Viktoár
1 hónapja
45,5 pont ala fogadtam. Felidoben mar 51 pont van. Beszaras
1 hónapja
őőőőőő miért nem kaptunk időkérést, nem bárki kérhet?
1 hónapja
shagi0206
10 921
Ne már, hogy azt nem látták a bírók, hogy időt kér, aztán leül a pályán és mutatja, hgoy sérült, és továbbengedik a játékot...szerintem ha nem csk, akkor nem kérhet időt.
kapitnono
1 hónapja
Viktoár
362
Amúgy Penning idén nem annyira szar mint vártamGyönyörű blokkot adott a TD előtt
kapitnono
1 hónapja
MC12
6 359
Akkor a csere safety is lekocog…
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Ne már, hogy azt nem látták a bírók, hogy időt kér, aztán leül a pályán és mutatja, hgoy sérült, és továbbengedik a játékot...
1 hónapja
Viktoár
362
Rattler srác milyen? statisztikából nem sok minden jön le.Ha okosak vagyunk, akkor őrségváltás, Carr-nak utilapu
wrexham
1 hónapja
Rattler srác milyen? statisztikából nem sok minden jön le.Ezen a meccsen elég biztató eddig
wrexham
1 hónapja
wrexham
200
Rattler srác milyen? statisztikából nem sok minden jön le.