New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
1 hónapja
A 10 pont meglesz... de ez nem volt fumble. De PI sem, max def holding volt...Kettot lepettIgen, a harmadik csak folyamatban volt.
Kájzerszóze
Nekem amúgy full mindegy, sőt Rattler a fantasy qb-m a héten 😊
Jakehomer
1 hónapja
Kettot lepettIgen, a harmadik csak folyamatban volt.
Kájzerszóze
Nekem amúgy full mindegy, sőt Rattler a fantasy qb-m a héten 😊
Tepper takarodj!
1 hónapja
Második lába sem ért le, próbált fordulni, és ki is verték a kezéből, ez sehol nem elkapás. Vagy ha igen, akkor remélem nekünk is befújják később az ilyet.Sima fumbli volt, nem is értem, mit nem értetek. Elkapta, lépett hármat, ráfogott, megfordult és bumm. Ezért nem jött a helmet to helmetre sem, mert nem defenseless voltFumbliMit iszol Jake? Kerek en is 😀
Jakehomer
Kájzerszóze
Jakehomer
1 hónapja
A meccsnek szerintem már most annyi, főleg hogy Olave sem fog visszajönni, remélem Rattler mutat azért biztató dolgokat, de ahogy látom nem segítik ki a társak az egyszerű passzok elkapásával sem...
1 hónapja
Sima fumbli volt, nem is értem, mit nem értetek. Elkapta, lépett hármat, ráfogott, megfordult és bumm. Ezért nem jött a helmet to helmetre sem, mert nem defenseless voltFumbliMit iszol Jake? Kerek en is 😀
Jakehomer
Kájzerszóze
Tepper takarodj!
1 hónapja
Egészen elképesztő, hogy két tökéletes passzt el lehetett ejteni...
1 hónapja
Lofasz itelet, a sisakrol emlites sem esik. Mocskos zebrak volt mar? Nem volt 3 lepes, meg sem fordult es szetfejeltek... Fujj
1 hónapja
Ilyen kevésre sem adtak még elkapást, köze nem volt hozzá...
1 hónapja
Mondjuk ez a sisak a sisaknak is érdekes volt a fumble előtt...
1 hónapja
Mint kés a vajonJo hogy top a db sor...
atapapa
Ez incomplete!!!
1 hónapja
Grat Rattler elso passzahoz! Szep volt! Aztan egy sack. Welcome!
1 hónapja
WHO DAT!élőben a network4 plus-on
Go Rattler!!!!!
Carr out, Haenert láttuk, van 2 meccse Rattlernek, hogy lássunk-e benne fantáziát 😀
1 hónapja
19:00