New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 6 éve
nah a végső szopásra azért csak sikerült ideérnem?
több mint 6 éve
TD
több mint 6 éve
Nézzük!!ha véletlenül sikerülne egy TD akkor rákell menni a 2pontosra.Ja
Nagyon nem kéne egy hosszabítás.
beltazor
Ketdődik a Gerwen-Anderson!😂
Albee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
ha véletlenül sikerülne egy TD akkor rákell menni a 2pontosra.Ja
Nagyon nem kéne egy hosszabítás.
beltazor
Ketdődik a Gerwen-Anderson!😂
több mint 6 éve
Come on Jarwin. Szimpi vagy, menj a negyedikért. Szeretem az ilyen semmiből jövő srácokat, playoffban is remélem ilyen lesz.
több mint 6 éve
Ez a taktika. Nehogy annyira elől húzzon a Giants
több mint 6 éve
ha véletlenül sikerülne egy TD akkor rákell menni a 2pontosra.Nagyon nem kéne egy hosszabítás.

több mint 6 éve
goodsont simán visszaraktam a fantasyban, csak már nem játszom a héten
több mint 6 éve
Ma a centik a Giants mellett vannak 😊
több mint 6 éve
nem is értem miért nem vagyunk irigyek a jets meg arizona fanokra 😊))
több mint 6 éve
Nem sok hiányzott hogy ne legyen meg az Air Saquon
több mint 6 éve
Barkley-val lesz meg baj 😀
több mint 6 éve
ez igen
több mint 6 éve
Heath benne lesz az osszefoglaloban de nem ugy ahogy szeretne 😀Pedig azt hittem össze szedi magát a szezon végére. Kell egy komoly safety helyette jövőre
Blevi
több mint 6 éve
Még tapsolva is? 😊Azért arra még aludjunk egyet, de Lippet a 24-es olyan lassú, hogy Garrett is lefutná!😀😀Hú de fak is Ladler???😮az új Eli Apple
nagir
GiantsMLBhunter
nagir
több mint 6 éve
Azért arra még aludjunk egyet, de Lippet a 24-es olyan lassú, hogy Garrett is lefutná!😀😀Hú de fak is Ladler???😮az új Eli Apple
nagir
GiantsMLBhunter

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Gallmann is megérdemelte!

több mint 6 éve
Hozzuk már le a kulcsembereket, minek kockáztatunk?
több mint 6 éve
Garrett szedd már le a kezdőket te kretén.
több mint 6 éve
Still szerű lenne egy Eli interception... :: ))))Fumblinak is jó lesz az...😉
GiantsMLBhunter

több mint 6 éve
Still szerű lenne egy Eli interception... :: ))))
több mint 6 éve
Ajjaj LVE...