New York Giants - Minnesota Vikings
több mint 8 éve
Továbbra is brutális ez a Vikings. Ezzel a D-vel jelenleg nehéz elképzelni mikor fogják őket megállítani.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
További szép hetet, a Vikes fanoknak az lesz. XD
több mint 8 éve
Kampman
28 290
legalább tudományosan kapunk ki, jól felépített play bookkal...A műtét sikerült, a beteg meghalt.
ozibozi
több mint 8 éve
Neeee, csak Rhodes ne sérüljön le!!Amilyen jó playa ugyan olyan sérülékeny.
Go Vikings!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
legalább tudományosan kapunk ki, jól felépített play bookkal...
több mint 8 éve
Hát ennyi, na szevasztok!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Nincs fennt Rhodes és futunk, bravó!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Neeee, csak Rhodes ne sérüljön le!!
több mint 8 éve
Na most kell hosszút dobni!!
több mint 8 éve
Nem hosszú, de TD-nek TD, ahogy kérte Igor fórumtárs.Meg mindig van 15 pont hatranyom.... 😊
Go Vikings!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
ez a secondary ilyen trevin wade-ekkel meg adamsekkel botrány, nem tudom mit várunkháát, nem nekik kellett volna megnyerni a meccset az tuti
jusssipekka
több mint 8 éve
Karolájna ... bazzeg ez milyen benyögés volt!?
több mint 8 éve
jusssipekka
594
ez a secondary ilyen trevin wade-ekkel meg adamsekkel botrány, nem tudom mit várunk
több mint 8 éve
Nem hosszú, de TD-nek TD, ahogy kérte Igor fórumtárs.
több mint 8 éve
ez kulcs lehetett volna😕Az volt vesztettünk...
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
ez kulcs lehetett volna😕
több mint 8 éve
Kampman
28 290
most már végre egy kis tüzet kérhetnénk?A fórumon a dohányzás és dohányreklámok elhelyezése tilos. Megértését köszönjük.
ozibozi
több mint 8 éve
most már végre egy kis tüzet kérhetnénk?Ha ez ilyen alapon menne, en hosszabbitast szeretnek.. vagy 2 hosszu McKinnon TD-t, vagy Linval/Hunter/Vernon fumble recovery TD-t.
ozibozi
Nem vagyok valogatos 😊
De 1 TD tavolsagon lenni Eli M-mel, 4. negyedben, nem feltetlen tragedia meg..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
A PI megítélése Nála szubjektív!!!Ricsi kussolj!!!!Itt lemaradtam mi volt?
nagir
alatriste
több mint 8 éve
Hogy nem volt DPI, de szerintem csak egy jobb szemüveg kellene neki, mert ebben nem látRicsi kussolj!!!!Itt lemaradtam mi volt?
nagir
alatriste
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
most már végre egy kis tüzet kérhetnénk?
több mint 8 éve
Ricsi kussolj!!!!Itt lemaradtam mi volt?
nagir
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ricsi kussolj!!!!
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
csak bejött a 'lesz ami lesz' play hívás így a végén