New York Giants - Minnesota Vikings
több mint 8 éve
Nembaj hogy 5 yarddal a pályán kívül ütköztékVolt az 10 is sőt 15.
balu10
Vonalon állt kb nehogy már ezért hisztizzen.
több mint 8 éve
Alakul a Norma - Beckham párharc után az újabb klasszikus.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Marha jó ez a Vikings még Teddy nélkül is, én visszaszálltam az oseburg wagonraBennük van egy 16-0. A Lambeau-n játszott meccsüket leszámítva nincs olyan, ahol ne lennének egyértelmű esélyesek.
baggio
több mint 8 éve
Faszkalap
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
beszari biztonsági 'majd lesz valami' play hívásokMajd a 4. negyedben jönnek a minden mind1hívasok és akkor fogunk haladni
ozibozi
több mint 8 éve
Minnyá
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Miért hagyjuk Rudolphot egy az egyben Waden??? :/
több mint 8 éve
Eldölt
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
beszari biztonsági 'majd lesz valami' play hívások
több mint 8 éve
Nem látom, hogy hogyan tudnánk hozni ezt a meccset. Ami a nagyobb gond, hogy az edzők se szerintem
több mint 8 éve
Asiata az egyik legjobb FB ezt is megtudtam...
több mint 8 éve
Ilyen miss...
több mint 8 éve
én ne lennék itt?sixo nincs itt egyenlőre a statjaival, de nem tudom, dobott-e már egyáltalán ennek ellenére felé EMRicsinek is csak épp az a corner nem szúrja ki a szemét akit leveszi OBJ-t. XDde a lassítás szerint meg tempo előnyben volt idáig vagy 3x legalább
alatriste
ozibozi
alatriste
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
beszari banda
több mint 8 éve
sixo nincs itt egyenlőre a statjaival, de nem tudom, dobott-e már egyáltalán ennek ellenére felé EMRicsinek is csak épp az a corner nem szúrja ki a szemét akit leveszi OBJ-t. XDde a lassítás szerint meg tempo előnyben volt idáig vagy 3x legalább
alatriste
ozibozi
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kérdés, hogy van-e ideje Elinak hogy odanézzen. OBJ tuti lesz üresen ezért kell a press.Ricsinek is csak épp az a corner nem szúrja ki a szemét akit leveszi OBJ-t. XDde a lassítás szerint meg tempo előnyben volt idáig vagy 3x legalább
alatriste
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
Ricsinek is csak épp az a corner nem szúrja ki a szemét akit leveszi OBJ-t. XDde a lassítás szerint meg tempo előnyben volt idáig vagy 3x legalább
alatriste
több mint 8 éve
Ricsinek is csak épp az a corner nem szúrja ki a szemét akit leveszi OBJ-t. XDJó hát 3 CB-re egyszerre figyelni mar nem bir.
alatriste
több mint 8 éve
Ez hogy nem IG ? 😀
több mint 8 éve
Ricsinek is csak épp az a corner nem szúrja ki a szemét akit leveszi OBJ-t. XD
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Hááát bazd meg!
több mint 8 éve
Igen sok ideje van Manningnek passzolni és még is szar....