New York Giants - Minnesota Vikings
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
még a feje is beszari Eli-nak
több mint 8 éve
Itt a bátor playhívásotok
több mint 8 éve
Na az Int is meg van!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
OBJ saját magát veri meg ma!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Na a kickerük legalább ront, Ő azért lehet nem lesz ott jövőre a ligában...
több mint 8 éve
Oké, akkor nyomassátok a faszságokat. Semmi gond nincs a gameplannel, a büntik a gázok. Az első félidőben megpróbáltunk minél kevesebb hátrányt összeszedni és a végén hátha marad valami esély a kockáztatásra. De nem fogom én itt kínozni magam, aki hülye az haljon meg...Mert mindenki hülye rajtad kívül, értem...
Asbee
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
de te még mindig élsz, és nyomod ezt a bolsevista stílusodat, mintha mi nem látnánk mi történik a pályán. (változtatni kell...ez volt a lényeg)
több mint 8 éve
Oké, akkor nyomassátok a faszságokat. Semmi gond nincs a gameplannel, a büntik a gázok. Az első félidőben megpróbáltunk minél kevesebb hátrányt összeszedni és a végén hátha marad valami esély a kockáztatásra. De nem fogom én itt kínozni magam, aki hülye az haljon meg...
több mint 8 éve
A kommentátor páros ma is parádés"Full Safety" ..... :- D
balu10
És még némelyik NFL kedvelő képes azt mondani,hogy minőségi a magyar kommentár.
több mint 8 éve
Te szerinted miért kapnap ezek egy valag pénzt, mert szerintem, hogy szórakoztassák a nézőket és örömet szerezzenek a szimpatizánsoknak!!!beszari biztonsági 'majd lesz valami' play hívásokMi a tökömet akarnál ez ellen a Vikings D ellen? Hosszú passzokat állandóan? Törjék csak szét Manninget... Egy-két hozzászólás gázabb a játékunknál is
ozibozi
Asbee
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
gratulálok. ezt a 2 lehetőséget sikerült összeraknod.beszari biztonsági 'majd lesz valami' play hívásokMi a tökömet akarnál ez ellen a Vikings D ellen? Hosszú passzokat állandóan? Törjék csak szét Manninget... Egy-két hozzászólás gázabb a játékunknál is
ozibozi
Asbee
hát ez tényleg gáz
több mint 8 éve
beszari biztonsági 'majd lesz valami' play hívásokMi a tökömet akarnál ez ellen a Vikings D ellen? Hosszú passzokat állandóan? Törjék csak szét Manninget... Egy-két hozzászólás gázabb a játékunknál is
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
beszari bagázs
több mint 8 éve
A tökeineket New Yorkban hagytuk...
több mint 8 éve
All Rhodes Closed.
több mint 8 éve
Kéne egy int
több mint 8 éve
Leszedi BeckhametRicsinek is csak épp az a corner nem szúrja ki a szemét akit leveszi OBJ-t. XDde a lassítás szerint meg tempo előnyben volt idáig vagy 3x legalább
alatriste
ozibozi
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
inkább a halvérű alibistákkal kéne beszélni hogy meccs van, és ideje lenne tököt növeszteni egy MNF-onHát az nem vonal volt. Ahogy utána a törlesztés is pályán kívül volt. De szerintem most beszélnek a fejével és nem lesz gond
Nembaj hogy 5 yarddal a pályán kívül ütköztékVolt az 10 is sőt 15.
balu10
Vonalon állt kb nehogy már ezért hisztizzen.
Toca
balu10
több mint 8 éve
Hát az nem vonal volt. Ahogy utána a törlesztés is pályán kívül volt. De szerintem most beszélnek a fejével és nem lesz gond
Nembaj hogy 5 yarddal a pályán kívül ütköztékVolt az 10 is sőt 15.
balu10
Vonalon állt kb nehogy már ezért hisztizzen.
Toca