New York Giants - New Orleans Saints
12 hónapja
3 TE föl és vagy blokkolnak vagy elkapnak ha egyik sem futunk. Simán meg lenne.
12 hónapja
Igazából egy TD-vel el lehetne dönteni ez a meccset. Nagyon másnapos vagyok, így ez dupla büntetés. Bár nem tudom eldönteni melyik rosszabbEz a nagyobb büntetés.
Gyurma Pappa
12 hónapja
Igazából egy TD-vel el lehetne dönteni ez a meccset. Nagyon másnapos vagyok, így ez dupla büntetés. Bár nem tudom eldönteni melyik rosszabb

12 hónapja
Azért finoman kilökte Austint a labda alól, az szép move volt.Ez szép volt a CB-től.Elég durván aluldobta művészet lett volna nem elkapni
MC12
kapitnono
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
12 hónapja
Ez szép volt a CB-től.Elég durván aluldobta művészet lett volna nem elkapni
MC12

12 hónapja
Megvan a 2. INT/év
12 hónapja
Védelem eddig teljesen kulturált meccset hoz le, a TD driveot leszámítva semmi mistackle gyár, meglepően jól fogjak a PS DTk a futast is.tudtam hogy mi szarok vagyunk és nem is fontos megszakadni ma de vlhogy a NO-ból többet néztem ki a red zone-k alapján amit láttam
Rodaron
12 hónapja
Úgyis berugja
12 hónapja
Védelem eddig teljesen kulturált meccset hoz le, a TD driveot leszámítva semmi mistackle gyár, meglepően jól fogjak a PS DTk a futast is.
12 hónapja
Nah, Nubin is mehet pihenni

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
12 hónapja
Jaj, azt ne is mondd🤬Mit keres itt ez a gyerek egyáltalán?😞nem is keveset
nagir
ozibozi
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
12 hónapja
Mit keres itt ez a gyerek egyáltalán?😞

12 hónapja
Azt hitte, ott van az Endzone
12 hónapja
rossz irányba ment, ez simán meglett volna neki
12 hónapja
Lock miért váltott irányt?? A környékén nem volt senki, erre megfordul és beleszaladt két védőbe sima first down helyett…
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
12 hónapja
Ez hülye, esküszöm 🥴

12 hónapja
Jaj Drew de butus vagy, előre futsz simán 1st down