NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Jets - Cleveland Browns
több mint 5 éve
joe nemeth is annyira magyar, mint matt nagy, azért kell minden második mondatban elmondani ?
több mint 5 éve
Nem mondtam, hogy Rivers csótány vagy legalábbis nem Nagy Feró-i értelemben. 😊te vagy a csótányMi van iden a vedok fogadast kotottek hogy kiutnek minden kezdo qbt? Ekkora pechsorozat qb k vedeleme ellenere sem emlekszem mikor volt utoljara.Riverst meg Bradyt úgy se fogják. Ja meg Elit. Elpusztíthatatlanok, mint a csótányok.
gabor25
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
ott egy jobb washington states vanNektek bevalt a nr 2 qb. Jol emlekszem?Mi van iden a vedok fogadast kotottek hogy kiutnek minden kezdo qbt? Ekkora pechsorozat qb k vedeleme ellenere sem emlekszem mikor volt utoljara.Riverst meg Bradyt úgy se fogják. Ja meg Elit. Elpusztíthatatlanok, mint a csótányok.
gabor25
iktriad
gabor25
több mint 5 éve
És az is Washington States, mint Falk. Falk volt Minshew elődje a Wazzoun.Nektek bevalt a nr 2 qb. Jol emlekszem?Mi van iden a vedok fogadast kotottek hogy kiutnek minden kezdo qbt? Ekkora pechsorozat qb k vedeleme ellenere sem emlekszem mikor volt utoljara.Riverst meg Bradyt úgy se fogják. Ja meg Elit. Elpusztíthatatlanok, mint a csótányok.
gabor25
iktriad
gabor25
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Nektek bevalt a nr 2 qb. Jol emlekszem?Mi van iden a vedok fogadast kotottek hogy kiutnek minden kezdo qbt? Ekkora pechsorozat qb k vedeleme ellenere sem emlekszem mikor volt utoljara.Riverst meg Bradyt úgy se fogják. Ja meg Elit. Elpusztíthatatlanok, mint a csótányok.
gabor25
iktriad
több mint 5 éve
te vagy a csótányMi van iden a vedok fogadast kotottek hogy kiutnek minden kezdo qbt? Ekkora pechsorozat qb k vedeleme ellenere sem emlekszem mikor volt utoljara.Riverst meg Bradyt úgy se fogják. Ja meg Elit. Elpusztíthatatlanok, mint a csótányok.
gabor25
iktriad
több mint 5 éve
Antonius
1 700
ezen jót röhögtem így hajnalban 😀Mi van iden a vedok fogadast kotottek hogy kiutnek minden kezdo qbt? Ekkora pechsorozat qb k vedeleme ellenere sem emlekszem mikor volt utoljara.Riverst meg Bradyt úgy se fogják. Ja meg Elit. Elpusztíthatatlanok, mint a csótányok.
gabor25
iktriad
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Mi van iden a vedok fogadast kotottek hogy kiutnek minden kezdo qbt? Ekkora pechsorozat qb k vedeleme ellenere sem emlekszem mikor volt utoljara.Riverst meg Bradyt úgy se fogják. Ja meg Elit. Elpusztíthatatlanok, mint a csótányok.
gabor25
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Na ez a bell Meg mindig hianyzik nekem. 😉
több mint 5 éve
Na lássuk hogy a Jets Washington States QB-ja tud-e olyan jól játszani az NFL-ben, mint az utódja. Ja ha már QBk, ezen egy csöppet felröhögtem.
több mint 5 éve
Ejj, ez nagyon csunyanak nezett ki. Meglepne ha nem tort volna el a bokaja/labszara.Garrett nagyon porog, ketszer ugrott mar ra a QB-ra dobas utan (ket 15yardos buntiert, de a masodikra ki utotte a QB-t)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Garrett-et egyébként pihentetni kellene a félidő hátralévő részében. Ez már a 2. hit a qb-n
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Levi
597
Ooof. Az a boka elég szarul festett :/
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Basszus ujabb qb.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Na kezdenek javulni. Eljinxeltem.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
A magyar srac tdje. Csabi e. 😁
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Na Jo irjon ide Aki feltette a kezet a brown s fan kerdesre. 😉 Nem latok jol es messzire sem.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Mayfield nagyon fél az INTtől, folyamatosan felüldobja a célpontjait
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Dik Bashamből a NFL játékos lett,! 😀
több mint 5 éve
Antonius
1 700
hááát, Siemian is sanszos, folyamat generálják a nyomást, Garrett és Vernon is.
Cowboys 4ever.