New York Jets - New England Patriots
több mint 9 éve
még mindig nem vágom, nekünk kéne challengelni 1st downért nem? 😀ghstzRnem 4. hanem 1.down lett az itélet valamiért
több mint 9 éve
Imitheking
1 882
Ez hogy lett first down? Nekem rövidnek látszott a méréskor
több mint 9 éve
Stylee
480
nagy forma 😀ez most mit challengel?ghstzRnem velünk van, sosem láttam ezt az emberttoam
több mint 9 éve
ez most mit challengel?ghstzRnem velünk van, sosem láttam ezt az embert
több mint 9 éve
ez most mit challengel?ghstzRfirst downt
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
nekimegyünk?first and 10re még illik is!
persze😊NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
most mi van?
több mint 9 éve
play action TD! mint a steelers
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ezzel csak annyi a gond, hogy a 1st seed-ért még megy a meccs - ahhoz lehetne pörögni.Gogo#goodteamproblems
több mint 9 éve
Mile High-on akarunk visszavágni a tavalyiért 😀😀😀Ezzel csak annyi a gond, hogy a 1st seed-ért még megy a meccs - ahhoz lehetne pörögni.GogoNemtom, BB mester hogyan fogja fejben felpörgetni ezt a csapatot a PO-ra, nagyon leültek. Már a Miami meccsen is csak egy negyedet voltunk jók.Burkusbenn vagy a PO-ban, nincs JE , Blount, kurvajó az ellen DL-ja, nehéz felpörögni, nem aggódnék ezenvpi
több mint 9 éve
Ezzel csak annyi a gond, hogy a 1st seed-ért még megy a meccs - ahhoz lehetne pörögni.Nemtom, BB mester hogyan fogja fejben felpörgetni ezt a csapatot a PO-ra, nagyon leültek. Már a Miami meccsen is csak egy negyedet voltunk jók.Burkusbenn vagy a PO-ban, nincs JE , Blount, kurvajó az ellen DL-ja, nehéz felpörögni, nem aggódnék ezenvpi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
missed field goal return TD lesz az kérem!kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊NB2a végén egy 100 yardos Jets picksixel ^^Borbinho
több mint 9 éve
jó, akkor elég egy 5 perces is😊kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊NB2OT-t akarsz? 05.16 van vissza 😀gordon
több mint 9 éve
kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊NB2OT-t akarsz? 05.16 van vissza 😀
több mint 9 éve
kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊NB2a végén egy 100 yardos Jets picksixel ^^
több mint 9 éve
Nemtom, BB mester hogyan fogja fejben felpörgetni ezt a csapatot a PO-ra, nagyon leültek. Már a Miami meccsen is csak egy negyedet voltunk jók.Burkusbenn vagy a PO-ban, nincs JE , Blount, kurvajó az ellen DL-ja, nehéz felpörögni, nem aggódnék ezen
több mint 9 éve
ervinator
1 700
Nyugi srácok, megvolt minden előre tervezve. Pörgettük az időt is, meg haladtunk is előre az INT-vel. Problem? 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊
több mint 9 éve
😀.az a csípősérülés :/Westerthat's lifeBoston
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
wtf? kezd kísérteni az előző meccs...
több mint 9 éve
Tomifinn
947
na jó, én kiszálltam, túl magas a chokerfaktor