New York Jets - New England Patriots
több mint 1 éve
Csak arra tudok gondolni hogy ha ez elmúlt 2 hétből indulunk ki akkor ezek alapján ez a Jets egy jó csapat csak valahogy nem sikerült behúznia a meccset az utolsó pillanatban...😀😀😀😀 ez tetszett
Igaz vagy hamis az állítás? 😛
Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Csak arra tudok gondolni hogy ha ez elmúlt 2 hétből indulunk ki akkor ezek alapján ez a Jets egy jó csapat csak valahogy nem sikerült behúznia a meccset az utolsó pillanatban...Igaz vagy hamis az állítás? 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
ötös műhold
309
Mi mondható erre? Idén ezt a csapatot a védelem sem tudja megmenteni.
több mint 1 éve
aztakurva
több mint 1 éve
Loooool. Ha nem csúszik el
több mint 1 éve
Az istenért nem bírtuk megcsinálni a first downt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Miami közben 69 pont!!!
több mint 1 éve
Na, lesz még 3-4 ilyen az idén és ennyi jelen állás szerint...De legalább meglesz a Top10-es pick ha egy jó OT-t akarunk... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
nyertünk, de ilyen O-val...de tudom legyünk türelemmel...
több mint 1 éve
Törnóver ön dáunsz?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Istenem JuJu Mac
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
3 és 3-ra behívunk egy passzt??? ez komoly????
több mint 1 éve
Jó dobás legalább áll az óra
több mint 1 éve
még sajna bent van a 3 idejük, mi meg futunk 3-at, szóval nincs ennek még vége...Ha Zack Wilson MiLF baszó megbasz bennünket hát akkor meg is érdemeljük
NB2
Draft
több mint 1 éve
még sajna bent van a 3 idejük, mi meg futunk 3-at, szóval nincs ennek még vége...Ez az, ez az... Most hogy ezt leírtad megnyugodtam... 😉
NB2
több mint 1 éve
ezt a konzevatív szart amit lenyomtunk a második félidőben nem teszik ki BB-ék az ablakba..
több mint 1 éve
még sajna bent van a 3 idejük, mi meg futunk 3-at, szóval nincs ennek még vége...
több mint 1 éve
És a védelem megmenti a seggunketHát ha még ez ellen a Jets ellen is vesztenénk, az mindennek az alja lenne.
kolok1972
több mint 1 éve
Judon lezárta a meccset 😀
több mint 1 éve
És a védelem megmenti a seggunket
több mint 1 éve
védelem megnyeri?
több mint 1 éve
Mi van már megint?Balfaszkodunk?
Draft
több mint 1 éve
Ez egy jó nagy kamuflag volt
több mint 1 éve
Na ennyi volt
több mint 1 éve
ezt a játékot ki a faxom találta ki????