NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New York Jets - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Klaci79
22 215
Harrison a pályán..oppá
több mint 10 éve
Jééé! JH?
több mint 10 éve
geleven
136
Pedig milyen jó volt az a testcsel!!! 😀
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
na most szépen megyünk, szóval int lesz a vége😀
több mint 10 éve
Futás majd screeen, 2 olyan play amely nem ment ma a Steelersnek...BekiMiért, mi ment?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Futás majd screeen, 2 olyan play amely nem ment ma a Steelersnek...
több mint 10 éve
tarsolya
1
Hát én kb. ezt vártam valamiért, nem tudok 2 ilyen meccs után mérges lenni egyelőre. Kurva nagy betli, semmi nem ül, van ilyen. A kérdés hogy melyik irány folytatódik jövő héten 😊
több mint 10 éve
Lehet hülyeséget kérdezek, de mióta van csak az egyik oldalon embléma a PIT sisakján? 😀LuciferAnnó kevés volt a pénz, ezért volt csak az egyik oldalon és ez megmaradt hagyománynak. Szóval a válasz: mindig.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 215
Lehet hülyeséget kérdezek, de mióta van csak az egyik oldalon embléma a PIT sisakján? 😀Lucifermindig is csak egy volt...anno nem volt pénzünk kettőre...maradt a hagyomány
több mint 10 éve
Lehet hülyeséget kérdezek, de mióta van csak az egyik oldalon embléma a PIT sisakján? 😀LuciferKezdetektől
több mint 10 éve
Klaci79
22 215
Ha az előbbi FG bemegy és ebből gyorsan TD-t csinálna a Steelers sokkal jobb helyzetben lennének.Bekide mi nem akarunk sokkal jobb helyzetben lenni 😀
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Lehet hülyeséget kérdezek, de mióta van csak az egyik oldalon embléma a PIT sisakján? 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha az előbbi FG bemegy és ebből gyorsan TD-t csinálna a Steelers sokkal jobb helyzetben lennének.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Hát én meg is untam, lehet a legnagyobb comebacket hagyom ki, de inkább alszom. Holnap megint szopós nap és a hét többi napja sem ígér jobbat.polamaluGúd nájt, kitartást
több mint 10 éve
herewego
1 017
Komoly. ha csak FG okoat rugunk amikor ott voltunk , lenne 12 pontunk, egy TD nyire lennenk...erre 2 INT meg ez... uristen😕
több mint 10 éve
Hát én meg is untam, lehet a legnagyobb comebacket hagyom ki, de inkább alszom. Holnap megint szopós nap és a hét többi napja sem ígér jobbat.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Inkább most legyen egy nagy pofon mint a végén mondjuk a Cinci ellen oda-vissza!sorozatjunkieNa igen, csak ez még nem zárja ki azt...
több mint 10 éve
egyébként is neki kellett volna menni szerintemfcancellaraEzzel viszont mélységesen egyetértek.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Csak hogy több TO-nk legyen mint pontunk.
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Inkább most legyen egy nagy pofon mint a végén mondjuk a Cinci ellen oda-vissza!
több mint 10 éve
geleven
136
Kihagyta BAZDMEG 53 rol bevagta ez miiiiiiiiiiherewegoEz a szokásos gyenge teljesítménye. 😕
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
egyébként is neki kellett volna menni szerintem
több mint 10 éve
xtaki
3 439
azt hittem a tampa elleni balfekseggel letudtunk a szezon szokasos szegyenjatekat.de nem...
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
egész kámon men rólunk fog szólni