NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
New York Jets - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Szopjuk a futast...xtaki
Szopjuk a futast...xtakiEz várható volt. A Jets az egyik jobb futásban. TD-ket nem szabad engedni, meg a passzjátékot.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 215
Ennél jobban kell pörögni a D-nek...és félek, mert az O sem szokott túl friss lenni a meccs elején
több mint 10 éve
Szimpatikus a Jets, mert futnak mint a nyulak, de nehogy már 1-7es szezonnál megverjenek!sorozatjunkieLegutóbb, mikor 1-8 voltak, akkor megvolt az upse, 19-16 OT.
Az biztos, hogy ilyet csak középszerű csapat nyal.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
xtaki
3 439
Mrgusszuk Fgvel??
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Szimpatikus a Jets, mert futnak mint a nyulak, de nehogy már 1-7es szezonnál megverjenek!
több mint 10 éve
xtaki
3 439
Ez ketszer lehetett volna sack
több mint 10 éve
xtaki
3 439
Azt hittem ezt megoldjuk...de nem
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Van esetleg vkinek egy működő linkje? 😊Soldadosvipbox.biz/football/watch-1ekil-pittsburgh-steelers-at-new-york-jets#
több mint 10 éve
marty mivan veled? 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
herewego
1 017
Üdv! Jo szurkolast!A defense megin rosszul nez ki de Ben sztem ma ismét parádézni fog, 40 pont elég lesz sztem a W-hez😀dddd
több mint 10 éve
Eddig az elsőben szétkapnak minket mint floki a lábtörlőt
több mint 10 éve
xtaki
3 439
Szopjuk a futast...
több mint 10 éve
Hálás köszönet!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Van esetleg vkinek egy működő linkje? 😊SoldadosGame Pass 😀
több mint 10 éve
firstrows.biz/football/pittsburgh-steelers-at-new-york-jets-frsg4f43
több mint 10 éve
Süni
2
Van esetleg vkinek egy működő linkje? 😊Soldadoswww.stream2u.me/watch/42925/1/NFL-Pittsburgh-Steelers-vs-New-York-Jets.html
nekem ezen megy.
több mint 10 éve
Van esetleg vkinek egy működő linkje? 😊
több mint 10 éve
Süni
2
Üdv mindenkinek. Go Steelers!!!
több mint 10 éve
Stylee
480
Sziasztok! Hajrá Jets!
több mint 10 éve
jóestétjószurkolást! 😀
több mint 10 éve
Pákó góljával vezetünk 1-0-ra, itt is ilyen remek első 15 percet várok! 😊
több mint 10 éve
Steelers inactives: CB Ike Taylor, QB Landry Jones, S Ross Ventrone, S Shamarko Thomas, LB Ryan Shazier, S Troy Polamalu, G Chris Hubbard