New York Jets - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Szopjuk a futast...xtaki
Szopjuk a futast...xtakiEz várható volt. A Jets az egyik jobb futásban. TD-ket nem szabad engedni, meg a passzjátékot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ennél jobban kell pörögni a D-nek...és félek, mert az O sem szokott túl friss lenni a meccs elején
több mint 10 éve
Szimpatikus a Jets, mert futnak mint a nyulak, de nehogy már 1-7es szezonnál megverjenek!sorozatjunkieLegutóbb, mikor 1-8 voltak, akkor megvolt az upse, 19-16 OT.
Az biztos, hogy ilyet csak középszerű csapat nyal.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Mrgusszuk Fgvel??
több mint 10 éve
Szimpatikus a Jets, mert futnak mint a nyulak, de nehogy már 1-7es szezonnál megverjenek!
több mint 10 éve
Ez ketszer lehetett volna sack
több mint 10 éve
Azt hittem ezt megoldjuk...de nem
több mint 10 éve
Van esetleg vkinek egy működő linkje? 😊Soldadosvipbox.biz/football/watch-1ekil-pittsburgh-steelers-at-new-york-jets#
több mint 10 éve
marty mivan veled? 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Üdv! Jo szurkolast!A defense megin rosszul nez ki de Ben sztem ma ismét parádézni fog, 40 pont elég lesz sztem a W-hez😀dddd

több mint 10 éve
Eddig az elsőben szétkapnak minket mint floki a lábtörlőt
több mint 10 éve
Szopjuk a futast...
több mint 10 éve
Hálás köszönet!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Van esetleg vkinek egy működő linkje? 😊SoldadosGame Pass 😀
több mint 10 éve
firstrows.biz/football/pittsburgh-steelers-at-new-york-jets-frsg4f43
több mint 10 éve
Van esetleg vkinek egy működő linkje? 😊Soldadoswww.stream2u.me/watch/42925/1/NFL-Pittsburgh-Steelers-vs-New-York-Jets.html
nekem ezen megy.
több mint 10 éve
Van esetleg vkinek egy működő linkje? 😊

több mint 10 éve
Üdv mindenkinek. Go Steelers!!!
több mint 10 éve
Sziasztok! Hajrá Jets!
több mint 10 éve
jóestétjószurkolást! 😀
több mint 10 éve
Pákó góljával vezetünk 1-0-ra, itt is ilyen remek első 15 percet várok! 😊
több mint 10 éve
Steelers inactives: CB Ike Taylor, QB Landry Jones, S Ross Ventrone, S Shamarko Thomas, LB Ryan Shazier, S Troy Polamalu, G Chris Hubbard