New York Jets - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 11 éve
Itt TD kéne most nem FG
több mint 11 éve
Na talán a zebrák segitenekherewegoNe segítsenek. Ha magunktól nem tudjuk megoldani inkább menjen az egész a levesbe...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Remélem most megfogja a #D és lesz egy FG nekünk aztán 2. félidőben egy comeback!!
több mint 11 éve
Szerintem ez fumble
több mint 11 éve
Úgy látszik ebben a szezonba a negatív mérlegű csapatok elleni meccsek előtt gyomorgörcsben kell a képernyő elé ülni!TomassiNem csak ebben, ez már trend.
több mint 11 éve
Tomassi
11
Úgy látszik ebben a szezonba a negatív mérlegű csapatok elleni meccsek előtt gyomorgörcsben kell a képernyő elé ülni!
több mint 11 éve
Ez kezd komolytalan lenni...
több mint 11 éve
Ismerve magunkat, ha ma nem akkor a Titans ellen a jövő héten olvadunk le. Így az legalább meglehet.
több mint 11 éve
De amúgy nem is ért le szerintem.ez lent volt....nem tűnik int-nek...bár láttam már ilyet megadniKlaci79Leérhet a labda a földre, az a kérdés, hogy megmozdult-e akkor, vagy segítette-e az elkapást.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
ez lent volt....nem tűnik int-nek...bár láttam már ilyet megadniKlaci79Leérhet a labda a földre, az a kérdés, hogy megmozdult-e akkor, vagy segítette-e az elkapást.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Vicc fantasybe elozo két meccsen padoztattam Bent most Luck bye on van, berakom kezdobe erre jön ez...
több mint 11 éve
Minden a szezonra szóló tűzijátékot kilőttük két hét alatt? @)gelevenén is ettől féltem, majd meglátjuk
több mint 11 éve
Minden a szezonra szóló tűzijátékot kilőttük két hét alatt? @)
több mint 11 éve
Jarett nagy meccset játszik 😀
több mint 11 éve
na b...ma mindent bejön nekik😕
több mint 11 éve
ez lent volt....nem tűnik int-nek...bár láttam már ilyet megadni
több mint 11 éve
Szeretem az ilyen meccseket. Idén ez az első 😀
több mint 11 éve
Azt hiszem mazli volt nem megvenni a jegyet a mai meccsre
több mint 11 éve
Hihetetlen szar streamek vannak. folyamatosan akad.Celticvipbox.biz/football/watch-1ekd6-pittsburgh-steelers-at-new-york-jets#
több mint 11 éve
(Y)Bell gyengébben játszik mostanában..lehet h szívnia kéne megint!sorozatjunkieHa ezen múlik viszek én neki egy pár kilótpolamalu
több mint 11 éve
szeretem ezt a sok kamu futást
több mint 11 éve
Ebből csinálunk egy TD-t is simán visszajövünk! 😀Nem találom a statisztikák között, hogy mi volt a legkevesebb szerezett yard egy negyed alatt...valaki?
több mint 11 éve
mint kés a vajon...csak sajnos nem a megfelelő előjellel/irányban