NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New York Jets - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Csak csoport elsőséggel leszünk bent, 2. hellyel nem hiszem h odaérünk!
több mint 10 éve
Klaci79
22 215
ez most mi...beszélgetős est lesz? Vagy Ryan megint filmszerepre vágyik? 😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
Hogy lesz meg így az 1/1-ünk? 😮 😀Luciferpár első, pár második kör, és már adjuk is.
choose life
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
4 To, de ha csak kétszer (+ Zsuzsi kihagyott FG) odakoncentráltunk volna a driveok végére, akkor máris ott lennénk, ha a Jets játszana k. jól, akkor azt mondanám. Dominál a D-line, de még így is bőven lett volna esélyünk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hogy lesz meg így az 1/1-ünk? 😮 😀Lucifercivilmanut meg kell kérnünk, hogy a jövőben hanyagolja a szurkolói ritmusokat csapattopicban meccsek előtt. 😀
több mint 10 éve
herewego
1 017
Elnezve a sorsolast ha kozepesen hozzuk le a meccseket olyan 10-6 os szezonunk lehet, h az eleg lesz a playoff hoz az meg mar bem rajtunk mulik... de ha jol hozzuk le a meccseket akk sima PO... talán
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Esetleg 😀Hogy lesz meg így az 1/1-ünk? 😮 😀Lucifertrade? 😊Shilkor
GO JETS!!!
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Hogy lesz meg így az 1/1-ünk? 😮 😀LuciferHogy lesz meg Mariota vagy Prescott? 😀
több mint 10 éve
Hogy lesz meg így az 1/1-ünk? 😮 😀Lucifertrade? 😊
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Zombori taktikus😀😀 Tényleg nincs semmi, ami ma működött volna. Minden létező hiba összejött ma, ilyet én még nem láttam.SzokolVolt hiba bőven de ha csak nincsenek turnoverek akk nyertunk volna;Dherewego
több mint 10 éve
herewego
1 017
😀 Tényleg nincs semmi, ami ma működött volna. Minden létező hiba összejött ma, ilyet én még nem láttam.SzokolVolt hiba bőven de ha csak nincsenek turnoverek akk nyertunk volna;D
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
legalább Idzik tovább dolgozhat 😛 😕)Klaci79Nah ez a mai kurvára nem az ő érdeme. 😀
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Otthon nagyon jók vagyunk, de ez az idegen levegő nem vmi okés..Sztem nekunk hozhato meccseink lesznek és nem ilyen lesajnaltakkal mimt a jets vagy a bucs.Jaja, leginkább magunktól fosunk!sorozatjunkieAkk sztem tőlük nem kell fosni..herewegoBarnáknak milyen a sorsolásuk?sorozatjunkieTexans,falcons,bills,colts,bengals,panthers,ravenskittli
Egyedul cincinetiben lesz nagyon nehez de mondjuk ilyen daltonnal.. meg oersze a saints chiefs de azok otthonherewego
több mint 10 éve
Klaci79
22 215
legalább Idzik tovább dolgozhat 😛 😕)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah vazze szopóágon a Tampa és a Titans is, asszem nézhetjük jövőre is Geno és Vick balfaszkodását. 😀
több mint 10 éve
herewego
1 017
Sztem nekunk hozhato meccseink lesznek és nem ilyen lesajnaltakkal mimt a jets vagy a bucs.Jaja, leginkább magunktól fosunk!sorozatjunkieAkk sztem tőlük nem kell fosni..herewegoBarnáknak milyen a sorsolásuk?sorozatjunkieTexans,falcons,bills,colts,bengals,panthers,ravenskittli
Egyedul cincinetiben lesz nagyon nehez de mondjuk ilyen daltonnal.. meg oersze a saints chiefs de azok otthon
több mint 10 éve
😀 Tényleg nincs semmi, ami ma működött volna. Minden létező hiba összejött ma, ilyet én még nem láttam.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
akkor reméljük legalább két, de inkább három meccsre kibalfaszkodtuk magunkat
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Elment a stream...mi történt?
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
na, meg is kaptam valami hasonlót
több mint 10 éve
Azt hiszem, ez a momentum tette fel az i-re a pontot... 😀
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
na még ez kellett volna a lelkemnek...
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
erre céloztam, a "náluk nincs homály meccs" megjegyzésembeneddig mi is folyamatosan fejlődtünk...csak időnként szarok vagyunk és akkor nagyon...Klaci79de ők összeszedettebbek, mint mi, nincs náluk nagy homály meccs, tkp fokozatosan fejlődnekfcancellaraAkk sztem tőlük nem kell fosni..herewegoBarnáknak milyen a sorsolásuk?sorozatjunkieTexans,falcons,bills,colts,bengals,panthers,ravenskittli