New York Jets - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
na most lehidaltam
több mint 10 éve
Tomassi
11
Itt a moment! Ha innen nyerünk...
több mint 10 éve
Ő meg a Browns-meccsel érvelt... Ugyanaz. Csak egy momentum kell és máris meg lehet ez. De lehet az is elég, hogy szünetben lehet rendezni a fejeket.Le lehet Soldi, de eddig nem láttam, hogy képesek lennénk rá ma. Ha a Colts vagy a Ravems ellen i támadó alakulat lenne fent nem kételkednékpolamaluUgyanazt tudom mondani, mint Lacinak a Kandallóban 3-3-nál a PO-val kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy 17 pontos hátrányt egy félidő alatt nem lehet ledolgozni, az nem mond igazat.Soldados20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
innen meg visszajohetunk, de csak akkor ha az edzok atforditjak a flusztraltsagot pozitiv energiaba...xtaki
Egyszerűen még semmi nem dőlt el ezen a meccsen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Zsuzsi 53 yardról beveri, na ez a momentum 😊
több mint 10 éve
TD-vel kezdtek -7 onnan már nyitott
több mint 10 éve
Na halo! Hát mi történik itt? 😮Lucifermi se értjük
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Zsuzsám viszont odatette.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Szerintem egyikünk sem mondta, hogy ez ledolgozhatatlan lenne, ellenben idén az "ellenfél vezetést szerez és bénázunk, majd növeli is az előnyét, ami már-mar tetemesnek mondható" forgatókönyvből eddig nem jöttünk ki jól.Ugyanazt tudom mondani, mint Lacinak a Kandallóban 3-3-nál a PO-val kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy 17 pontos hátrányt egy félidő alatt nem lehet ledolgozni, az nem mond igazat.Soldados20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
innen meg visszajohetunk, de csak akkor ha az edzok atforditjak a flusztraltsagot pozitiv energiaba...xtaki
több mint 10 éve
2 Hailmary az egyiket csak megfogja Brown
több mint 10 éve
Le lehet Soldi, de eddig nem láttam, hogy képesek lennénk rá ma. Ha a Colts vagy a Ravems ellen i támadó alakulat lenne fent nem kételkednékUgyanazt tudom mondani, mint Lacinak a Kandallóban 3-3-nál a PO-val kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy 17 pontos hátrányt egy félidő alatt nem lehet ledolgozni, az nem mond igazat.Soldados20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
több mint 10 éve
Futás komolyan ?
több mint 10 éve
xtaki
3 439
folyton screen es BELL nulla yardert! lathatoan erre keszultek!
több mint 10 éve
Ugyanazt tudom mondani, mint Lacinak a Kandallóban 3-3-nál a PO-val kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy 17 pontos hátrányt egy félidő alatt nem lehet ledolgozni, az nem mond igazat.20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Erre mondja fater, hogy kamutizit nem rúgják be😀
több mint 10 éve
20 - 0csak 17 és még van 55 mp-nk
több mint 10 éve
Momentum 😀
több mint 10 éve
xtaki
3 439
17-0 😊20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
innen kezdodhet! nincs meg vege!
több mint 10 éve
Klaci79
22 219
2. félidőt mi kezdjük...nincs nagy különbség, de megint borzalmasan dekoncentráltak vagyunk...egész