New York Jets - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 11 éve
na most lehidaltam
több mint 11 éve
Tomassi
11
Itt a moment! Ha innen nyerünk...
több mint 11 éve
Ő meg a Browns-meccsel érvelt... Ugyanaz. Csak egy momentum kell és máris meg lehet ez. De lehet az is elég, hogy szünetben lehet rendezni a fejeket.Le lehet Soldi, de eddig nem láttam, hogy képesek lennénk rá ma. Ha a Colts vagy a Ravems ellen i támadó alakulat lenne fent nem kételkednékpolamaluUgyanazt tudom mondani, mint Lacinak a Kandallóban 3-3-nál a PO-val kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy 17 pontos hátrányt egy félidő alatt nem lehet ledolgozni, az nem mond igazat.Soldados20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
innen meg visszajohetunk, de csak akkor ha az edzok atforditjak a flusztraltsagot pozitiv energiaba...xtaki
Egyszerűen még semmi nem dőlt el ezen a meccsen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Zsuzsi 53 yardról beveri, na ez a momentum 😊
több mint 11 éve
TD-vel kezdtek -7 onnan már nyitott
több mint 11 éve
Na halo! Hát mi történik itt? 😮Lucifermi se értjük
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Zsuzsám viszont odatette.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Szerintem egyikünk sem mondta, hogy ez ledolgozhatatlan lenne, ellenben idén az "ellenfél vezetést szerez és bénázunk, majd növeli is az előnyét, ami már-mar tetemesnek mondható" forgatókönyvből eddig nem jöttünk ki jól.Ugyanazt tudom mondani, mint Lacinak a Kandallóban 3-3-nál a PO-val kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy 17 pontos hátrányt egy félidő alatt nem lehet ledolgozni, az nem mond igazat.Soldados20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
innen meg visszajohetunk, de csak akkor ha az edzok atforditjak a flusztraltsagot pozitiv energiaba...xtaki
több mint 11 éve
2 Hailmary az egyiket csak megfogja Brown
több mint 11 éve
Le lehet Soldi, de eddig nem láttam, hogy képesek lennénk rá ma. Ha a Colts vagy a Ravems ellen i támadó alakulat lenne fent nem kételkednékUgyanazt tudom mondani, mint Lacinak a Kandallóban 3-3-nál a PO-val kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy 17 pontos hátrányt egy félidő alatt nem lehet ledolgozni, az nem mond igazat.Soldados20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
több mint 11 éve
Futás komolyan ?
több mint 11 éve
folyton screen es BELL nulla yardert! lathatoan erre keszultek!
több mint 11 éve
Ugyanazt tudom mondani, mint Lacinak a Kandallóban 3-3-nál a PO-val kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy 17 pontos hátrányt egy félidő alatt nem lehet ledolgozni, az nem mond igazat.20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Erre mondja fater, hogy kamutizit nem rúgják be😀
több mint 11 éve
20 - 0csak 17 és még van 55 mp-nk
több mint 11 éve
Momentum 😀
több mint 11 éve
17-0 😊20 - 0Ma nem fogunk, egyszerűen annyira nincs tűz 😕 Tegnap Bieber ellopta a biblia órán a tüzet ahelyett hogy hozott volna a saját melegéből 😀polamalu
innen kezdodhet! nincs meg vege!
több mint 11 éve
2. félidőt mi kezdjük...nincs nagy különbség, de megint borzalmasan dekoncentráltak vagyunk...egész