NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
36
6
2:20, Arena4
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Zoli: Márk, mennyire tetszik a raiders draft?Ricsi: két védő egy támadó
Majd Márk válaszokt
Na kb ennyit tesz hozzá Ricsi.
Kommentátorként sztem jó, de ezeken a draftokon vicces mennyire nincs helye
több mint 5 éve
nando89
3 900
Na itt most nem balfaszkodott a Raiders ez egy jó pickHát ...nem tudom . nagyon egy dimenzios futás ellen ok ..de amugy nálam voltak nála jobbak .
Tomcsik
több mint 5 éve
DK Hype nem megy ki 1. körben?
több mint 5 éve
Hát nem gáz ,de tudtak volna ilyen 3. körben is húzni ,nem sokkal rosszabbat. Van ott nagyobb need is, CB mondjuk.Véleményes.Nem gaz ez.
Sixo
Stez
több mint 5 éve
Murphy plíz!!! 😊 vagy akár Risner, mert nálunk OL mindig kell
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Ezek szerint se Sweat, se Abram nem volt a boardunkon első körös. Ahhoz képest, hogy ötből három mockban hozzánk írták őket nem rossz. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Csak én láttam hogy egy Browns mezes kiscsaj majdnem kiment Goodellel?
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Kemény. Passz ellen fogalmatlan S az 1.körben
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
na a 3(!)CB lassan csomagolhat 😀
több mint 5 éve
Na, itt kiment viszint szvsz Ballard egyik kiszemeltje a masodik korbol.
több mint 5 éve
Na ez nekünk jó 😊
több mint 5 éve
Ha a szíve rendben lesz ez a draft egyik nagy stealje...Azok számára akik szeretik a hozzá hasonló workout warriorokat. Egy Dalton Risner szétverte egyetemen, akinek a tökéletes conterje.
Tomcsik
több mint 5 éve
Remélem nem Murphyt viszi a Raiders
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Na megnézem mit balfaszkodik össze a Raiders aztán alvadnom kéne mert kezdek kefordulni a kanapéról 😊
több mint 5 éve
NBA-ben remek (ma bemutatkozik play-by-play-ként is, )szerintem NFL-ben is fejlődik. Érdekes pl nála hülye nézői kérdések nincsenek. Ő a magyar Gus Johnson.Maka sose jóMaka miért lenne jó?Ha nem követi akkor nyilván nem lenne jó, nem tudtam h nem készült idén. Bár egy felkészületlen Maka > "felkészült" Ricsi még úgy is. 😀
Elmondta az előző youtube videójában az fk-s szerkesztővel, hogy egyáltalán nem követi és vakon van.
tenorx
alatriste
braxa88
több mint 5 éve
Pedig reménykedtem benne hogy Haskinst akarják bevédeni...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Vigyük Metcalfet. Akkor ott lesz DT, Gordon és ő is, három ilyen változatos játékos, élmény lenneCsak ki ne vigye a pecc.Bent lesz 2/3-ra isBallard okos. Most mar legalabb husz prospect van itt, aki 1/25 es 2/20 kozott elmehet, es kb. hasonlo szintu, pont ez az elso vege, masodik kor vastag a classban. Leszedett egy korrekt masodik kort a Redskinsrol.Azt ne mond már, hogy AJ Brown hasonló szintű, mint a többi WR 😀
Stez
Sixo
Wyatt
Sixo
több mint 5 éve
Husz prospectet irtam, nem husz elkapot. Nagyon nem ugyanaz. Engem az sem lepne meg, ha nem is draftolnank elkapot az elso harom korben, Ballard alig huzott meg elkapot hamar. Csak Jefferyt asszem, a masodik kor elejen.Ballard okos. Most mar legalabb husz prospect van itt, aki 1/25 es 2/20 kozott elmehet, es kb. hasonlo szintu, pont ez az elso vege, masodik kor vastag a classban. Leszedett egy korrekt masodik kort a Redskinsrol.Azt ne mond már, hogy AJ Brown hasonló szintű, mint a többi WR 😀
Stez
Sixo
több mint 5 éve
Csak ki ne vigye a pecc.Bent lesz 2/3-ra isBallard okos. Most mar legalabb husz prospect van itt, aki 1/25 es 2/20 kozott elmehet, es kb. hasonlo szintu, pont ez az elso vege, masodik kor vastag a classban. Leszedett egy korrekt masodik kort a Redskinsrol.Azt ne mond már, hogy AJ Brown hasonló szintű, mint a többi WR 😀
Stez
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Bent lesz 2/3-ra isBallard okos. Most mar legalabb husz prospect van itt, aki 1/25 es 2/20 kozott elmehet, es kb. hasonlo szintu, pont ez az elso vege, masodik kor vastag a classban. Leszedett egy korrekt masodik kort a Redskinsrol.Azt ne mond már, hogy AJ Brown hasonló szintű, mint a többi WR 😀
Stez
Sixo