NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
149
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
75
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Az igaz valahogy a Texanst nem figyeltem késő van ...Dillard... Hmm szerintem érte se kellett volna fel mozogni ... Érdekes hogy se RB se CB se WR nem ment ki eddig...Ez mondjuk nekünk jó 😊hogy a francba ne kellett volna....a Texans tuti vitte viszi Dillardot, ha még ott van....most viszont kényszerben vannak, mert csak Dillard, esetleg Williams LT alap
Tomcsik
Klaci79
több mint 5 éve
Az a durvba, hogy 1/23on a Houston elviheti a class legjobb cornerbackjet.Miért, mi a baj Colvinnal? 😊
Stez
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Az a durvba, hogy 1/23on a Houston elviheti a class legjobb cornerbackjet.ennyire jó CB-k vannak 😀
Stez
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Jawaan Taylor. Teljesen egyértelmű kéne legyen
több mint 5 éve
Az a durvba, hogy 1/23on a Houston elviheti a class legjobb cornerbackjet.
több mint 5 éve
Dillard... Hmm szerintem érte se kellett volna fel mozogni ... Érdekes hogy se RB se CB se WR nem ment ki eddig...Ez mondjuk nekünk jó 😊De bizony érte kellett.
Tomcsik
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Dillard... Hmm szerintem érte se kellett volna fel mozogni ... Érdekes hogy se RB se CB se WR nem ment ki eddig...Ez mondjuk nekünk jó 😊hogy a francba ne kellett volna....a Texans tuti vitte viszi Dillardot, ha még ott van....most viszont kényszerben vannak, mert csak Dillard, esetleg Williams LT alap
Tomcsik
több mint 5 éve
Egy szoval nem mondtam, hogy ez nincs igy. En annyit mondtam, azonnali kezdonek szanjak-e. Hosszu tavon nyilvan abszolut jo pick.Hat Dillard szerintem iden meg nem fog kezdeni Peters helyen.De 2020tól van megint 10-12 évig LT-jük. 1 év pad és után a kövi évtized LT-je
Stez
alatriste
több mint 5 éve
Dehogyis.Hat Dillard szerintem iden meg nem fog kezdeni Peters helyen.G-ba beviszik Wisniewski helyére?
Stez
Sixo
több mint 5 éve
Fordnak kell lennie. Vagy BoB takarodj. Mondjuk már 3 éve takarodhatna.
több mint 5 éve
Ha a Texans nem Taylort viszi az brutálisan nagy red flag nálam.
több mint 5 éve
Itt már alig van első körös játékos. Lesz itt olyan fel-le a következő 40-60 picknél mint a csuda.szerintem kb csak PFF szopkodta fel, sehol máshol nem láttam, jó játékos ,de szerintem sem első körös, főleg a posztja miattnem hiszem....viszont itt csak 2db 4. kör volt...az nem gázSavage nagyon jo játékosaz ok, de bent lett volna 1/30 on
braxa88
Chargers LT
Klaci79
Sixo
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hat Dillard szerintem iden meg nem fog kezdeni Peters helyen.G-ba beviszik Wisniewski helyére?
Stez
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Dillard... Hmm szerintem érte se kellett volna fel mozogni ... Érdekes hogy se RB se CB se WR nem ment ki eddig...Ez mondjuk nekünk jó 😊Aham, és a Texans mit vitt volna?
Tomcsik
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Zoli a marquise brown picket hogy gondolta megint a podcast után másodszor? Djax után...
több mint 5 éve
Hat Dillard szerintem iden meg nem fog kezdeni Peters helyen.De 2020tól van megint 10-12 évig LT-jük. 1 év pad és után a kövi évtized LT-je
Stez
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Dillard... Hmm szerintem érte se kellett volna fel mozogni ... Érdekes hogy se RB se CB se WR nem ment ki eddig...Ez mondjuk nekünk jó 😊
több mint 5 éve
Azért az durva, hogy azért jött a Packers, mert Márk szerint kihúztuk volna Savage-t Weddle utódjaként. Erre kelni elég WTF?!Illett volna Thomas mellé az tény.
cikesz
több mint 5 éve
Ez valószínűleg így is van.No offense, de nem hinném, hogy lenne bármiféle beleszólása, vagy a nagyok nagyon figyelnének a szavára.Zoli reakciójából kiindulva, lehet pont ő volt a fő fluffer. 😊szerintem kb csak PFF szopkodta fel, sehol máshol nem láttam,nem hiszem....viszont itt csak 2db 4. kör volt...az nem gázSavage nagyon jo játékosaz ok, de bent lett volna 1/30 on
braxa88
Chargers LT
Klaci79
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
No offense, de nem hinném, hogy lenne bármiféle beleszólása, vagy a nagyok nagyon figyelnének a szavára.Zoli reakciójából kiindulva, lehet pont ő volt a fő fluffer. 😊szerintem kb csak PFF szopkodta fel, sehol máshol nem láttam,nem hiszem....viszont itt csak 2db 4. kör volt...az nem gázSavage nagyon jo játékosaz ok, de bent lett volna 1/30 on
braxa88
Chargers LT
Klaci79
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Hat Dillard szerintem iden meg nem fog kezdeni Peters helyen.
több mint 5 éve
Igen ez így rendben van.
több mint 5 éve
cikesz
590
Azért az durva, hogy azért jött a Packers, mert Márk szerint kihúztuk volna Savage-t Weddle utódjaként. Erre kelni elég WTF?!