NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
107
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
52
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
42
11
22:25
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
hát de látod...a Packersnek is kellett....pedig nem hiszem, hogy ők a PFF alapján draftolnánakszerintem kb csak PFF szopkodta fel, sehol máshol nem láttam, jó játékos ,de szerintem sem első körös, főleg a posztja miattnem hiszem....viszont itt csak 2db 4. kör volt...az nem gázSavage nagyon jo játékosaz ok, de bent lett volna 1/30 on
braxa88
Chargers LT
Klaci79
Sixo
több mint 5 éve
Pedig nem csodálkoznék OT-n...amennyit tavaly szenvedtekPeters már idén is sem az igazi.
Klaci79
több mint 5 éve
Zoli reakciójából kiindulva, lehet pont ő volt a fő fluffer. 😊szerintem kb csak PFF szopkodta fel, sehol máshol nem láttam,nem hiszem....viszont itt csak 2db 4. kör volt...az nem gázSavage nagyon jo játékosaz ok, de bent lett volna 1/30 on
braxa88
Chargers LT
Klaci79
Sixo
több mint 5 éve
Jacobs lesz, raiders elé mentekAkkor hülyét kapok
braxa88
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Pedig nem csodálkoznék OT-n...amennyit tavaly szenvedtek
több mint 5 éve
szerintem kb csak PFF szopkodta fel, sehol máshol nem láttam, jó játékos ,de szerintem sem első körös, főleg a posztja miattnem hiszem....viszont itt csak 2db 4. kör volt...az nem gázSavage nagyon jo játékosaz ok, de bent lett volna 1/30 on
braxa88
Chargers LT
Klaci79
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Jacobs lesz, raiders elé mentek
több mint 5 éve
Abramot akarhattuk, de ő helyünkön is bent lett volna. PasszEaglesnek kell box safety?Az meglepő egy kicsit, de nem nagyon. De érte minek feltradeltek? Kitől féltek?igölsz?
Sixo
Janek
Sixo
több mint 5 éve
En meg az elmult ket nap negybol negy mockban Joejuan WIlliamst lattam elso korben. Na puff. Attol meg nem elso koros jatekos, max masodik.hat ez nalam gaz pick, bar nagyon felszoptak Savage-otjah...az elmúlt 4 nap csak olyan mockot láttam, ahol első körös volt...kivéve persze a fuzovel kifele
Stez
Klaci79
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Chester mockja best everhat ez nalam gaz pick, bar nagyon felszoptak Savage-otjah...az elmúlt 4 nap csak olyan mockot láttam, ahol első körös volt...kivéve persze a fuzovel kifele
Stez
Klaci79
Többi nem gáz
több mint 5 éve
Sweat
több mint 5 éve
Eaglesnek kell box safety?Az meglepő egy kicsit, de nem nagyon. De érte minek feltradeltek? Kitől féltek?igölsz?
Sixo
Janek
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
nem hiszem....viszont itt csak 2db 4. kör volt...az nem gázSavage nagyon jo játékosaz ok, de bent lett volna 1/30 on
braxa88
Chargers LT
több mint 5 éve
Az meglepő egy kicsit, de nem nagyon. De érte minek feltradeltek? Kitől féltek?igölsz?
Sixo
több mint 5 éve
Na akkor még se ki, hanem fel 😊
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
hat ez nalam gaz pick, bar nagyon felszoptak Savage-otjah...az elmúlt 4 nap csak olyan mockot láttam, ahol első körös volt...kivéve persze a fuzovel kifele
Stez
több mint 5 éve
Jönnek a Sasok!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Savage nagyon jo játékosaz ok, de bent lett volna 1/30 on
braxa88
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Kelett a szokásos első körös DB 😊 Mondjuk nem kelett volna ennyit beáldozni érte...
több mint 5 éve
hat ez nalam gaz pick, bar nagyon felszoptak Savage-ot
több mint 5 éve
?????