NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
155
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
76
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
45
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
21
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
FANTomast kiáltok a Denverbe.és ezt nem twitteről írtad mi ...
iktriad
több mint 5 éve
Fantasztikus. Ez még bem voot 😊 *Bocs 😛
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Na gyerekek showtime!Azt a DB-t húzzuk ki amelyiket csak akarjuk.
Sweat, Murphy, Garner-Johnson, Adderley. Minden más nekem agyfasz.
több mint 5 éve
Polite, Mack Wilson és Irv Smith ne jöjjönNehéz elképzelni, hogy BB Polite-ot akarná.
Wyatt
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Polite, Mack Wilson és Irv Smith ne jöjjönPolite szerintem kicsúszik az első körből, de lehet még. 2.-ból is...
Wyatt
több mint 5 éve
Eddig se CB, se S, se WR. A Colts valamelyik poszton a teljes draft classból választhat, ha akar.Vigyétek Metcalfot.
peterk2005
több mint 5 éve
Szerintem meg annyira nem szar, mint amilyennek mondják. És látszik, hogy lehet benne javítani rajta.de, o szarul is blokkol. szerintem nem lenne fit JMD rendszerebe egyaltalan1/21-re jövünk Fantértmondjuk róla azt mondogatják, hogy nem a legjobb BB kompatibilis, kicsit lusta, főleg amikor blokkolni kell. Nem blokkol rosszul ,de gyakran ellazsázza.
Wyatt
Sixo
Stez
több mint 5 éve
FANTomast kiáltok a Denverbe.
több mint 5 éve
Eddig se CB, se S, se WR. A Colts valamelyik poszton a teljes draft classból választhat, ha akar.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
de, o szarul is blokkol. szerintem nem lenne fit JMD rendszerebe egyaltalan1/21-re jövünk Fantértmondjuk róla azt mondogatják, hogy nem a legjobb BB kompatibilis, kicsit lusta, főleg amikor blokkolni kell. Nem blokkol rosszul ,de gyakran ellazsázza.
Wyatt
Sixo
több mint 5 éve
akkor seven nation armyAkkor térdelnének 😀mindenki talpra ugrott a Broncos War RoombanBiztos megy a Himnusz.
empty taxi
iktriad
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Akkor térdelnének 😀mindenki talpra ugrott a Broncos War RoombanBiztos megy a Himnusz.
empty taxi
iktriad
több mint 5 éve
1/21-re jövünk Fantértmondjuk róla azt mondogatják, hogy nem a legjobb BB kompatibilis, kicsit lusta, főleg amikor blokkolni kell. Nem blokkol rosszul ,de gyakran ellazsázza.
Wyatt
több mint 5 éve
o maradjon csak az ncaa-nel, nem kerunk belole 8DMost mar tutira mondom a Colts-Metcalf picket.jj megy oda
Stez
Sixo
több mint 5 éve
mindenki talpra ugrott a Broncos War RoombanBiztos megy a Himnusz.
empty taxi
több mint 5 éve
1/21-re jövünk Fantértremélem 20ra kihúzzuk 😀
Wyatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
mindenki talpra ugrott a Broncos War Roomban
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lock!Be van zárva a green roomba?
akdestroyer
több mint 5 éve
Most mar tutira mondom a Colts-Metcalf picket.jj megy oda
Stez
több mint 5 éve
Simmons előbb megy ki, mint Sweat. Az igen.végül is csak 17szer jobb játékos, kihagy 3 hónapot, jaj mi lesz akkor
iktriad