NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
amúgy hol van a sok nehéz sorsú playa? mindenki ilyen 1000 négyzetméteres hodájokból élőzik. egyedül gattlemanről hittem el eddig, hogy csóró mint a szar 😀40 négyzetméteres albérletből lenne hiteles
peach
több mint 4 éve
Rivers utod.. Love lesz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Na majd kiváncsi vagyok h ilyen csapattal, rendszerrel, edzővel mit hoz ki magából. Szász max Mariota szint, talán kicsit jobbBustDehogy
Farky
Az a Luck aki visszavonult 😛
Rózsa Sándor (betyár)
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Csocsok keszulnek?
több mint 4 éve
bowI
143
Köszi!yepviszonyítási stream: youtube stream (csak akkor írj kommentet a pickről, ha már itt megtörtént!)Csak az Espn közvetíti az eseményt?
*csöcsöket linkelni csak speciális esetben lehet! -> ordas reach, trade, tv-s technikai malőr
r.baggio
bowI
r.baggio
több mint 4 éve
Mortensen meg úgy néz ki mint Hugh Hefner 2-3 hónappal a kemoterápia után.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
juz3r
172
+ ABC + NFL Networkviszonyítási stream: youtube stream (csak akkor írj kommentet a pickről, ha már itt megtörtént!)Csak az Espn közvetíti az eseményt?
*csöcsöket linkelni csak speciális esetben lehet! -> ordas reach, trade, tv-s technikai malőr
r.baggio
bowI
Hotty Toddy!
több mint 4 éve
Bocs, de az első köröm Van Jeffersonra szánom.A Miami kezdo iranyitoja nalam van jelenleg is Fitzmagic szemelyeben. 😀 Elso korert viheted!Én meg vagyok Tuával elégedve. Nem kérdés, hogy HoF lesz. De a Chargersnek kellett volna egy 3. HoF.megismeteljuk a draftot? megkapod Tua helyett Rosent, jo?Te hibád az egész !!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEE
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 4 éve
yepviszonyítási stream: youtube stream (csak akkor írj kommentet a pickről, ha már itt megtörtént!)Csak az Espn közvetíti az eseményt?
r.baggio
bowI
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
amúgy hol van a sok nehéz sorsú playa? mindenki ilyen 1000 négyzetméteres hodájokból élőzik. egyedül gattlemanről hittem el eddig, hogy csóró mint a szar 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
bowI
143
viszonyítási stream: youtube stream (csak akkor írj kommentet a pickről, ha már itt megtörtént!)Csak az Espn közvetíti az eseményt?
r.baggio
több mint 4 éve
A Miami kezdo iranyitoja nalam van jelenleg is Fitzmagic szemelyeben. 😀 Elso korert viheted!Én meg vagyok Tuával elégedve. Nem kérdés, hogy HoF lesz. De a Chargersnek kellett volna egy 3. HoF.megismeteljuk a draftot? megkapod Tua helyett Rosent, jo?Te hibád az egész !!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEE
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 4 éve
Amúgy nem hiszem el, hogy Miami húz egy franchise QB és nem tradelt fel érte Lions/Giants helyére 1/5-re nem sokat kellett volna pluszban hozzácsapni.Megvan a vvlaci
Így a helyén hozták el, de nem tisztelték a franchise QB-jukat annyira, hogy bebiztosítsák magukat egy pici felmozgással. A karma ezt még büntetni fogja.
GiantsMLBhunter
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Amúgy nem hiszem el, hogy Miami húz egy franchise QB és nem tradelt fel érte Lions/Giants helyére 1/5-re nem sokat kellett volna pluszban hozzácsapni.vagy egyre nagyobb esélyét látom, hogy ez a draft (legalábbis az első kör) le lett zsírozva előre
Így a helyén hozták el, de nem tisztelték a franchise QB-jukat annyira, hogy bebiztosítsák magukat egy pici felmozgással. A karma ezt még büntetni fogja.
GiantsMLBhunter
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Én meg vagyok Tuával elégedve. Nem kérdés, hogy HoF lesz. De a Chargersnek kellett volna egy 3. HoF.megismeteljuk a draftot? megkapod Tua helyett Rosent, jo?Te hibád az egész !!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEE
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 4 éve
A mi kezdő QB-nk coolabb. 😉És csak összejött a TankforTua a Miaminak!!!! 1/5-n!irigykedsz mi?
iktriad
r.baggio
több mint 4 éve
Hát ha jót akarnak Tua-nak ne kezdjen Fitz előtthát igen, centernek kicsi
Wester
több mint 4 éve
megismeteljuk a draftot? megkapod Tua helyett Rosent, jo?Te hibád az egész !!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEE
Sixo
Stez
Sixo
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Amúgy nem hiszem el, hogy Miami húz egy franchise QB és nem tradelt fel érte Lions/Giants helyére 1/5-re nem sokat kellett volna pluszban hozzácsapni. Így a helyén hozták el, de nem tisztelték a franchise QB-jukat annyira, hogy bebiztosítsák magukat egy pici felmozgással. A karma ezt még büntetni fogja.
több mint 4 éve
ha marad a papírforma, akkor herbert, legyen már egy trade vagy valami ténylegVmeik OT v Simmons inkabb.
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Csak ne Herbert....jöjjön OT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Hát ha jót akarnak Tua-nak ne kezdjen Fitz előtt
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Te hibád az egész !!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEE
Sixo
Stez