NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Az ESPNnél az összes reklám pénzt grafikára költötték.Ilyet többet légyszíves ne csinálj.
És most jöjjön Tua,
hadd örüljön Bria
(Nyomasek Bobó verse)
iktriad
több mint 4 éve
Pick is not in yet. Bal sarok: Pick is in
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Én már nyertem a burundi első osztállyal.létezik még olyan, hogy sportfogadás? a fene egye meg, be kell izzítani újra a sportingbullt 😊abszolut korrekt pickegyetértek
Stez
i.imgur.com/Idqwh8k.png
d3Y
r.baggio
több mint 4 éve
Az ESPNnél az összes reklám pénzt grafikára költötték.én akkor örülnék ha Man Darino-t draftolnánk
És most jöjjön Tua,
hadd örüljön Bria
(Nyomasek Bobó verse)
iktriad
több mint 4 éve
Gettleman miafaszt balfaszkodik a maszkjával? készül valahová? 😀a hülyeség éteren keresztül is fertőz, én megértem
Löfli
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
DG azért vette fel a maszkot, mert telefonon beszél Thomas-szal?Az semmi, de hogyan vette fel? Benyújt a zsebébe, kihajtogatta és feltette. 😀
r.baggio
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Az ESPNnél az összes reklám pénzt grafikára költötték.És most jöjjön Tua,
hadd örüljön Bria
(Nyomasek Bobó verse)
több mint 4 éve
Tua Trolololllova mar nagyon varja a hivast.
több mint 4 éve
Gettleman miafaszt balfaszkodik a maszkjával? készül valahová? 😀a hülyeség éteren keresztül is fertőz, én megértem
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
létezik még olyan, hogy sportfogadás? a fene egye meg, be kell izzítani újra a sportingbullt 😊abszolut korrekt pickegyetértek
Stez
i.imgur.com/Idqwh8k.png
d3Y
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
hinnye de bátor vagyabszolut korrekt pickegyetértek
Stez
i.imgur.com/Idqwh8k.png
d3Y
több mint 4 éve
nem értem, hogy Gettleman miért tett magára egy maszkot, miközben egyedül ül az otthoni irodájábanés 2 perccel ezelőtt nem viselte még HALÓ
több mint 4 éve
DG azért vette fel a maszkot, mert telefonon beszél Thomas-szal?
---
több mint 4 éve
deyell
11 702
abszolut korrekt pickegyetértek
Stez
i.imgur.com/Idqwh8k.png
choose life
több mint 4 éve
uristen gettleman balfaszkodása a maszkkal 😀Meg minek az neki, egyedül ül egy szoba közepén.
briareos
több mint 4 éve
Gettleman miafaszt balfaszkodik a maszkjával? készül valahová? 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
De ki viszi majd ki bust Tuat? 🤔Dehogy Bust
Farky
több mint 4 éve
Ha Herbert akkor megyek lefekudni
több mint 4 éve
Jon a Colts, odaadta Luckot a Miaminak
több mint 4 éve
Na DG utolsó draftjára húzott egy jó elsőt, remek!!!! 😊Meg maszkot beszarás
nagir
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
De ki viszi majd ki bust Tuat? 🤔
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Na DG utolsó draftjára húzott egy jó elsőt, remek!!!! 😊
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!