NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
dede, csak nem végigaz LSU-nál szerintem Orgeronék megszegték a gyülekezési szabályokatLSU edzője nem az Ole Miss edzője volt Oher idejében?
r.baggio
ThundersNFL
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
az LSU-nál szerintem Orgeronék megszegték a gyülekezési szabályokatLSU edzője nem az Ole Miss edzője volt Oher idejében?
r.baggio
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
braxa88
12 534
tömeget. tüzijátékotsemmi taps, semmi éljenzés. rohadt steril.Mit vártál?
mekkora kontraszt a tervhez képest h vegasban a belaggio előtt hajokáznak a prospectek
braxa88
Bazzani
több mint 4 éve
Na az ott elég sok ember egy helyen, ejnyeCili néni meg ne lássa.
Wester
több mint 4 éve
semmi taps, semmi éljenzés. rohadt steril.mondjuk volt erre kb 2 hónapja, hogy feldolgozza
mekkora kontraszt a tervhez képest h vegasban a belaggio előtt hajokáznak a prospectek
braxa88
szóval ezen nem lepődtem meg, főleg az otthoni környezet miatt.
több mint 4 éve
Macaulay Culkin II ilyenkor is a telót nyomkodja.Már nem azért, de én is újítanám a Tinder profilomat, hogy NFL 1/1 2020 ...😉
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Es nem cserelt a Redskins semde legalább kevésbé húzták az időt 😀
Kar
nnntm
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
semmi taps, semmi éljenzés. rohadt steril.Mit vártál?
braxa88
több mint 4 éve
Na az ott elég sok ember egy helyen, ejnye
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szegény gyerek..😪Vége a karierjének ......
több mint 4 éve
braxa88
12 534
semmi taps, semmi éljenzés. rohadt steril.mekkora kontraszt a tervhez képest h vegasban a belaggio előtt hajokáznak a prospectek
több mint 4 éve
Skins Young, Dolphins 3on Tua, Giants 4en Wirfs, es akk 5on johet az elso erdekes pick
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
97 másodperce.Macaulay Culkin II ilyenkor is a telót nyomkodja.erre mióta vársz?
iktriad
peach
több mint 4 éve
az LSU-nál szerintem Orgeronék megszegték a gyülekezési szabályokat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
mondjuk azt a függönyt illene lecserélni
több mint 4 éve
nyomott volna egy eli-tha a Jax huzta volna, bogne, szoval ez meg egy jo forgatokonyv nekiHu izgatott a gyerekTe is az lennél, ha a Bengals draftolna 1/1-en. lásd még Carson Palmer.
Tony Adams
iktriad
Stez
több mint 4 éve
Ez az eroltetett olelgetes...
több mint 4 éve
ha a Jax huzta volna, bogne, szoval ez meg egy jo forgatokonyv nekiHu izgatott a gyerekTe is az lennél, ha a Bengals draftolna 1/1-en. lásd még Carson Palmer.
Tony Adams
iktriad
több mint 4 éve
Hu izgatott a gyerekTe is az lennél, ha a Bengals draftolna 1/1-en. lásd még Carson Palmer.
Tony Adams
több mint 4 éve
nnntm
932
Na mostantol figyelunk peach, shawnka? 😀
több mint 4 éve
Macaulay Culkin II ilyenkor is a telót nyomkodja.erre mióta vársz?
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Macaulay Culkin II ilyenkor is a telót nyomkodja.
több mint 4 éve
Na már a Skins van az órán
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018