NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Neked is? 😊 mondjuk ezt a Hurts pick után is berakhattuk volna 😀Szeretnék egy összehasonlítást kérni valami szakitól, aki összehasonlítja Eli Apple-t és Matt Pear-t.
És akkor valóban mondhatjuk, hogy almát hasonlítunk körtével!
Igor
tenorx
több mint 4 éve
ebből látszik igazán, hogy mennyire nem mernek kockáztatni a csapatok, az ilyen sleeper, boardok alapján alacsonyra értékelt pickek is elit egyetemekről jönnekHolnap jön a sleeper tüzijáték!
r.baggio
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
ebből látszik igazán, hogy mennyire nem mernek kockáztatni a csapatok, az ilyen sleeper, boardok alapján alacsonyra értékelt pickek is elit egyetemekről jönnekArkansas és Iowa annak számít?
r.baggio
több mint 4 éve
Szerintem is QB-ért jönnek, mert elénk jöttek, és nálunk is esélyes a QB pick.szerintem Eason lesz azPatriots újra feljöttFromm vagy Eason? Eason vagy Fromm?
Heisman Trophy
iktriad
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Jackson szar és reach lett volna... nála jobb OG-k még vannak benn bőven..3/7-re Jonah Jackson vagy Cushenberry kellett volna nálam.Milyen posztra/kit?Nem rossz... edge-nek örültem volna esetleg (Weaver, Anae, etc), de LB-k közül az egyik legjobb a maradékból, és elfér az LB is.Én csalódott vagyok, már rég az O fal kellene.
Igor
KeyG
Igor
KeyG
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
szerintem Eason lesz azPatriots újra feljöttFromm vagy Eason? Eason vagy Fromm?
Heisman Trophy
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ebből látszik igazán, hogy mennyire nem mernek kockáztatni a csapatok, az ilyen sleeper, boardok alapján alacsonyra értékelt pickek is elit egyetemekről jönnekIgen, nagyon sok big school prospect van.
r.baggio
több mint 4 éve
KeyG
9 496
3/7-re Jonah Jackson vagy Cushenberry kellett volna nálam.Milyen posztra/kit?Nem rossz... edge-nek örültem volna esetleg (Weaver, Anae, etc), de LB-k közül az egyik legjobb a maradékból, és elfér az LB is.Én csalódott vagyok, már rég az O fal kellene.
Igor
KeyG
Igor
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Patriots újra feljöttFromm vagy Eason? Eason vagy Fromm?
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Roger egy pillanatra visszateleportált a kilencvenes évekbe'90??? '80!!!
Kampman
Gyerekkoromban még voltak ilyen fotelből felolvasós mesék...kicsit el is érzékenyültem 😀
több mint 4 éve
Szeretnék egy összehasonlítást kérni valami szakitól, aki összehasonlítja Eli Apple-t és Matt Pear-t.
És akkor valóban mondhatjuk, hogy almát hasonlítunk körtével!
Igor
több mint 4 éve
ebből látszik igazán, hogy mennyire nem mernek kockáztatni a csapatok, az ilyen sleeper, boardok alapján alacsonyra értékelt pickek is elit egyetemekről jönnek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Pats kit akar kihúzni előlünk? 😊
több mint 4 éve
A Raiders kész, már elsősorban ST játékosokat visz.
több mint 4 éve
Patriots újra feljött
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
deyell
11 702
Tanner jó. mondjuk a 4. körben is jó lett volna, de ez van
choose life
több mint 4 éve
Texans had a deal with Detroit for the 90th pick but Lions backed out at last instant and Bill O’Brien was furious. You could tell by his reaction on TV. They selected OLB Jonathan Greenard with their pick.Nem tudni kiért jöttünk volna?
Cruyffista
több mint 4 éve
Milyen posztra/kit?Nem rossz... edge-nek örültem volna esetleg (Weaver, Anae, etc), de LB-k közül az egyik legjobb a maradékból, és elfér az LB is.Én csalódott vagyok, már rég az O fal kellene.
Igor
KeyG
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
félek hogy valami baromság jön most.Az már megjött 1/19-en. 😊
d3Y
több mint 4 éve
Szeretnék egy összehasonlítást kérni valami szakitól, aki összehasonlítja Eli Apple-t és Matt Pear-t.És akkor valóban mondhatjuk, hogy almát hasonlítunk körtével!
több mint 4 éve
KeyG
9 496
Nem rossz... edge-nek örültem volna esetleg (Weaver, Anae, etc), de LB-k közül az egyik legjobb a maradékból, és elfér az LB is.Én csalódott vagyok, már rég az O fal kellene.
Igor
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Peart-et sok szakértő nagyon hypeolta, kíváncsi leszek rá.
több mint 4 éve
Pl. John Simpson jöhet a Jagsbe az egyik 4. körössel a 3-ból.majd 4. körtől jönnek az OG-k. a hof OG-k akkor szoktak jönni. (lásd pl. herremans)Még Saahdiq Charles mehet ki esetleg ebben a körben, hogy meglegyen a 11. LSU.Ő jobb mint Phillips.. de úgy látszik LB-knél több embert húznak, mint OG/OT poszton... fura.
tenorx
Igor
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
BTW Trautman csúszásra az is lehet magyarázat, hogy sokan mondták a Pro Day-ek elmaradása a small school játékosokat nagyon le fogja idén nyomni.igen ez eléggé érződik amúgy
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal