NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 11 éve
tök mellékes, hogy Bailey 3-4-es end, míg Houston OLB, de biztos az ő újraszerződtetése zárja ki Houstonét is, lolSteztag-alik úgy is 1 évre még szerintem biztos ideláncolják

Liverpool Fc
több mint 11 éve
A Raiders komolyan próbálja visszahozni a meccsbe a Chiefst. 😀😀
több mint 11 éve
jó az öreg a háznál:cool:

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Latavius Murray is being evaluated for a concussion, his return is questionableA mór megtette kötelességért. A mór mehet (be az öltözőbe).
akkor ennyi volt a mai játéka.deyell
több mint 11 éve
tök mellékes, hogy Bailey 3-4-es end, míg Houston OLB, de biztos az ő újraszerződtetése zárja ki Houstonét is, lol
több mint 11 éve
Latavius Murray is being evaluated for a concussion, his return is questionableakkor ennyi volt a mai játéka.
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Nah Ik , ezeket a visszahordásokat nézd egész nap, oszt azután szidd Ace-t.Sixo67Ugyanaz a szint.
Packers-Patiots: Rodgers és Brady első és egyetlen párharca, aki kihagyja, sose lát még egyet! (Max az Sb-n😀)KampmanNana, mi van ha Suh kinyirja Bradyt vasárnap?
több mint 11 éve
Packers-Patiots: Rodgers és Brady első és egyetlen párharca, aki kihagyja, sose lát még egyet! (Max az Sb-n😀)Kampmanemlékszem egy Brady vs Matt Flynn párharcra, majdnem nyert is a Packers, csak a végén nem sikerült az időmenedzselés
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Packers-Patiots: Rodgers és Brady első és egyetlen párharca, aki kihagyja, sose lát még egyet! (Max az Sb-n😀)Kampmanhope for the best

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Packers-Patiots: Rodgers és Brady első és egyetlen párharca, aki kihagyja, sose lát még egyet! (Max az Sb-n😀)
több mint 11 éve
saját 39 yardosáról 11 pont hátrányban a Pulasky Academy-n kívül egyetlen csapat se megy neki, de adjuk csak el, hogy "bármi megtörténhet" 😊baggioSparano az ellenfél 1 yardosáról sem menne neki
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Nah Ik , ezeket a visszahordásokat nézd egész nap, oszt azután szidd Ace-t.
több mint 11 éve
saját 39 yardosáról 11 pont hátrányban a Pulasky Academy-n kívül egyetlen csapat se megy neki, de adjuk csak el, hogy "bármi megtörténhet" 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szép volt black mamba, okos vagy.
több mint 11 éve
az ott fair catch-re integetett aztan elkezdett hatrafele szaladni...okos
több mint 11 éve
ez egy bravúros pr lett

Liverpool Fc
több mint 11 éve
DAT -10 yardos visszahordás 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ezt minek fogta meg..................
több mint 11 éve
Nice
több mint 11 éve
igazi dagonya-bowl, ez már lassan a mennyei szintje, hatalmas meccs lesz ez
több mint 11 éve
Jo reggelt urak.
több mint 11 éve
K. Sanyinak a legszarabb meccse amit idén látok pedig kb minden 2. meccsüket láttam idén.

Liverpool Fc