Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars

10 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 482 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mekkora hívás xD

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
10 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 554 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na jó elmegyünk a francba gratulálok Ikriad hány woodo babát szurkaltal ma össze....
10 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 798 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Siriani, könnyű 3 pont az vajon mi, amikor az ellenfél alig tud haladni?
10 napja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 818 — Big Dick Nick
Rúgjuk be.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 napja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 818 — Big Dick Nick
Barkley-t jól megdolgoztatjuk a pénzéért.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 798 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
meccs van baz 😀
eaglesmcnabb
Dehogyis. Simán az Eaglesnek áll a zászló, ha nem hibáznak nagyot többet.
iktriad
akkor még azt hittem hogy ez int
eaglesmcnabb
Megúsztuk de Iktriad nagyon dolgozol.....
dande2
Nyugi, meglesz ez nektek. Nem kell aggódni.
10 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 554 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megúsztuk de Iktriad nagyon dolgozol.....
10 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 482 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
meccs van baz 😀
eaglesmcnabb
iktriad
akkor még azt hittem hogy ez int

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
10 napja
meccs van baz 😀
eaglesmcnabb
10 napja
meccs van baz 😀

10 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 963 — Apu ökölbeszorított keze
Oh majdnem

10 napja
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!
Löfli
Le is húzhattad volna magad akkor mèg biztosabban nyernek 🥳😉 (irony)
10 napja
Löfli
MENJÉL VISSZA DE AZONNAL!!!
10 napja
Invincible Philadelphia Eagles 792
Löfli
Többet ma már ne menj

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 napja
Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
dande2
na most baj van
balintbaba
Nyugi nyertek így is, csak nem lesz annyira egyoldalú a box score watchereknek. Pedig amúgy az.
iktriad
A GB ellen is visszajöttetek ott bezteg nem lett meg itt tuti összehozuk nektek....megmondtam vagy megmondtam 😔
10 napja
Tessék ők mindkét 2 pontost lazán megcsinálják......
dande2
Csak a csere, ma elöszőr kezdő G-unk sérült bele...
10 napja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 070 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
10 napja
Tessék ők mindkét 2 pontost lazán megcsinálják......
10 napja
Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
dande2
na most baj van
balintbaba
Nyugi nyertek így is, csak nem lesz annyira egyoldalú a box score watchereknek. Pedig amúgy az.
10 napja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 739 — Eagles fan
WOW. A zebráknál ez fumble. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 napja
Na mi lesz most?
Janek
Meccs, de ez mák volt, ilyen úgy se lesz még egy.
iktriad
Csöndbe legyèl...😲🥴🤗
10 napja
Ennyit arról hogy megvan a meccs a kurva èletbe.....
10 napja
szegény barkley bár ez sztem nem fumble.

Szerencsére walker is nálam van fantasyben, úgyhogy bánja a faszom

10 napja
Na mi lesz most?
Janek
Meccs, de ez mák volt, ilyen úgy se lesz még egy.
10 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 963 — Apu ökölbeszorított keze
Máris izgalmas a meccs