Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars
10 napja
mekkora hívás xD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
10 napja
Na jó elmegyünk a francba gratulálok Ikriad hány woodo babát szurkaltal ma össze....
10 napja
Siriani, könnyű 3 pont az vajon mi, amikor az ellenfél alig tud haladni?
10 napja
Rúgjuk be.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 napja
Barkley-t jól megdolgoztatjuk a pénzéért.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 napja
akkor még azt hittem hogy ez intmeccs van baz 😀Dehogyis. Simán az Eaglesnek áll a zászló, ha nem hibáznak nagyot többet.
eaglesmcnabb
iktriad
eaglesmcnabb
Megúsztuk de Iktriad nagyon dolgozol.....Nyugi, meglesz ez nektek. Nem kell aggódni.
dande2
10 napja
Megúsztuk de Iktriad nagyon dolgozol.....
10 napja
akkor még azt hittem hogy ez intmeccs van baz 😀Dehogyis. Simán az Eaglesnek áll a zászló, ha nem hibáznak nagyot többet.
eaglesmcnabb
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
10 napja
meccs van baz 😀Dehogyis. Simán az Eaglesnek áll a zászló, ha nem hibáznak nagyot többet.
eaglesmcnabb
10 napja
meccs van baz 😀
10 napja
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!Le is húzhattad volna magad akkor mèg biztosabban nyernek 🥳😉 (irony)
Löfli
10 napja
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!MENJÉL VISSZA DE AZONNAL!!!
Löfli
10 napja
Invincible
792
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!Többet ma már ne menj
Löfli
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 napja
A GB ellen is visszajöttetek ott bezteg nem lett meg itt tuti összehozuk nektek....megmondtam vagy megmondtam 😔Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
dande2na most baj vanNyugi nyertek így is, csak nem lesz annyira egyoldalú a box score watchereknek. Pedig amúgy az.
balintbaba
iktriad
10 napja
Tessék ők mindkét 2 pontost lazán megcsinálják......Csak a csere, ma elöszőr kezdő G-unk sérült bele...
dande2
10 napja
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!
10 napja
Tessék ők mindkét 2 pontost lazán megcsinálják......
10 napja
Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
dande2
na most baj vanNyugi nyertek így is, csak nem lesz annyira egyoldalú a box score watchereknek. Pedig amúgy az.
balintbaba
10 napja
Csöndbe legyèl...😲🥴🤗Na mi lesz most?Meccs, de ez mák volt, ilyen úgy se lesz még egy.
Janek
iktriad
10 napja
Ennyit arról hogy megvan a meccs a kurva èletbe.....
10 napja
szegény barkley bár ez sztem nem fumble. Szerencsére walker is nálam van fantasyben, úgyhogy bánja a faszom
10 napja
Na mi lesz most?Meccs, de ez mák volt, ilyen úgy se lesz még egy.
Janek