NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
1
1
2:15, Aréna4
Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars
10 napja
atyaég, ha kiszopunk mint az atlanta meccsen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
10 napja
De mièrt nem futotta meg a first downt????Mert a Jax már rég kikapott oh wait
dande2
Tepper takarodj!
10 napja
Ennyire szerencsètlen bfsz bandát.....
10 napja
Mi nem vagyunk olyan mákos franchise, mint a Chiefs.kéne egy fg, aztán úgy kéne nyerni, hogy a végén kivédekezzük végre a kétpontost 😀Majd Eliottot rárugatjúk 65 yardról, ami kimarad. Közelről meg beviszi a JAX. : DD
eaglesmcnabb
balintbaba
10 napja
Masodszor cseszinezt el idèn
10 napja
De mièrt nem futotta meg a first downt????
10 napja
kéne egy fg, aztán úgy kéne nyerni, hogy a végén kivédekezzük végre a kétpontost 😀Majd Eliottot rárugatjúk 65 yardról, ami kimarad. Közelről meg beviszi a JAX. : DD
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 napja
He is in the klozet. 😀most már csak azért is a fürdőszobában maradok 😀Mindenki értse ahogy akarja!!!
Löfli
Kampman
S persze mert az XPkkel szrakodtunk mèg az is számíthat....Szétfuttok minket, ahogy Prisco megjósolta. Vége van, ez csak fingreszelés. 😀
dande2
10 napja
Mèg kell egy first down
10 napja
kéne egy fg, aztán úgy kéne nyerni, hogy a végén kivédekezzük végre a kétpontost 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
10 napja
Kampman
28 253
most már csak azért is a fürdőszobában maradok 😀Mindenki értse ahogy akarja!!!
Löfli
10 napja
most már csak azért is a fürdőszobában maradok 😀
10 napja
S persze mert az XPkkel szrakodtunk mèg az is számíthat....
10 napja
Mèg nincs vège hiába írtad be Iktriad.....
10 napja
Bazzeg, bye week után visszavettem Elliotot a csapatomba, azóta már PAT-et sem rúgunk...
10 napja
na jönnek-e az újabb Jax pontok? nem mondom meg, hol vagyok 😀A szobában nézed a tv-t.
Löfli
Az idei szezonunk már rég a levesben van, szóval ja. Minden Jags meccs önsanyargatás lesz. Max a 2 Titans meccs nem.Tessék, ti meg aggódtok, hogy "Jaj, ez még nincs meg". Dehogynem.Te már rég megmondtad, nem is értem, minek játszották le a meccset
iktriad
Jakehomer
10 napja
Simán 30 pont felett járhatnánk de hát minek azt ,😏
10 napja
Tessék, ti meg aggódtok, hogy "Jaj, ez még nincs meg". Dehogynem.Te már rég megmondtad, nem is értem, minek játszották le a meccset
iktriad
Tepper takarodj!
10 napja
na jönnek-e az újabb Jax pontok? nem mondom meg, hol vagyok 😀
10 napja
Tessék, ti meg aggódtok, hogy "Jaj, ez még nincs meg". Dehogynem.
10 napja
Invincible
792
OMFG!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 napja
Azt akurva
10 napja
kisgyerek azért ma nagyon érzi