NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
1
1
2:15, Aréna4
Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars
11 napja
na most baj van
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 napja
Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
11 napja
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
11 napja
Kár èrte....
11 napja
Megvolt az 1 normális driveunk is, lehet hazamenni.
11 napja
2x nem jön össze a tush push azèrt hadd mutassa meg a Jax D a többi csapatnak hogy kell ezt kivèdekezni....3. Vonalas oline emberrel
dande2
11 napja
Baun hány tacklenèl tart?8, annyi van, mint nálunk Lloydnak.
Invincible
11 napja
Invincible
792
Baun hány tacklenèl tart?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 napja
én örülök hogy ilyen visszafogott játékkal ilyen jó a mérlegünk, és a dallas sem olyan jó mint gondoltam volna, egyelőre soha rosszabbat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 napja
Hú. lassan megduplázzunk az eddigi yardyaink számát 2 jó passzal...
11 napja
Semmi rinyálás nem volt egyszerű tènymegállapítás ès hosszú távú tervezès 😉😏Lassan lesèrül a fèl banda....túl korán volt az bye....lehet a Boys ellen a cserèket kellene felküldeni (tudom ez lehetelen)Zseni hogy 22-0-ás vezetésnél is találsz valami okot amin lehet rinyálni 😀
dande2
mustaine
11 napja
2x nem jön össze a tush push azèrt hadd mutassa meg a Jax D a többi csapatnak hogy kell ezt kivèdekezni....
11 napja
Ezek a 2pontos tush-pushok nem mennek . Hanyagolni kéne.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 napja
Lassan lesèrül a fèl banda....túl korán volt az bye....lehet a Boys ellen a cserèket kellene felküldeni (tudom ez lehetelen)Zseni hogy 22-0-ás vezetésnél is találsz valami okot amin lehet rinyálni 😀
dande2
11 napja
Lefulladt a páncélautó.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 napja
Lassan lesèrül a fèl banda....túl korán volt az bye....lehet a Boys ellen a cserèket kellene felküldeni (tudom ez lehetelen)
11 napja
VanSumeren lesz lassan az LT-nk. 😀
11 napja
Amkor egy drivevval kèsőbb jött az a TD amit előbb gondoltam 🤪Talán most már ok a meccs? 🥳
11 napja
Mert akkor 3 1st downunk lesz a meccs végére mostani 1 helyett, vagy mitől félsz?Jaj már Ik! 😀 Jinx mester légyszi ezt ne nyomd. 😀AJ Bown besétált az öltözőbe. Van valami hír róla?Pihen a következő meccsre. Ez már eldőlt.
Greengo
iktriad
Greengo
11 napja
AJ Bown besétált az öltözőbe. Van valami hír róla?Térd
Most mondták, kérdéses a visszatérése...térd.
Greengo
11 napja
Jó van má na 😁Dejant mi a francnak erőltetjük STben???? Amíg csak fair catchel nincs gond de ha esetleg más játèk adódik abból lehet gond nem kellene erőltetni....Dejan Stankovic jugoszláv légiós
dande2
mustaine