Philadelphia Eagles - New Orleans Saints
több mint 3 éve
naná Kelce ki más 😊
több mint 3 éve
nocsak
több mint 3 éve
De fájdalmas ezt nézni, pedig sejtettem, hogy ez lesz...
több mint 3 éve
akkor most kell még egy TD míg lehet
több mint 3 éve
Taylor amúgy is sérülten vállalta, lehet nem kellett volna. Kár hogy nincs nagyon helyette senki
több mint 3 éve
Szerintem fejezzük be a kiszrabb versenyt, majd a srácok eldöntik 😏😏😏Nézz rá a támadósorunkra....pedig nr1 defense futás ellen és az eagles szar állítólag...ma meglepetés lesz úgy érzemA meglepetés ha mi nyerünk, a fogadóirodák szerint.😎
zsoeo
Fattyu
zsoeo
kapitnono
több mint 3 éve
ma meglepetés lesz úgy érzemEgy Saints győzelemre gondolsz? A bukiknál úgy tudom favoritok voltatok 😉
zsoeo
több mint 3 éve
Nézz rá a támadósorunkra....pedig nr1 defense futás ellen és az eagles szar állítólag...ma meglepetés lesz úgy érzemA meglepetés ha mi nyerünk, a fogadóirodák szerint.😎
zsoeo
Fattyu
zsoeo
több mint 3 éve
Most fújják le 😊
több mint 3 éve
ma meglepetés lesz úgy érzemAz lenne a meglepetés, ha ilyen cserék cseréje támadósorral nyernénk
zsoeo
több mint 3 éve
Fattyu
1 919
ma meglepetés lesz úgy érzemA meglepetés ha mi nyerünk, a fogadóirodák szerint.😎
zsoeo
több mint 3 éve
Goedert is meg akarja mutatni, hogy megérte vele aláírni.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Goedert kezdi megszolgálniba pènzt ?
több mint 3 éve
ez TD
több mint 3 éve
ma meglepetés lesz úgy érzem
több mint 3 éve
Azt oda dobta
több mint 3 éve
Hurts mindjárt visszaadja
több mint 3 éve
Csak le kellett írni, 5yarddal feljebb meg Trautmann full üresen
több mint 3 éve
Tessék gúnyolódjatok csak karma is bitch 😁😁😁😁
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
Hát, köszi.
több mint 3 éve
Akkor a védelmeknek kell pontot szerezni úgy tűnik 😀LOL ezek nem tudják, hogy ellenünk nem kellene futkározni, mert az nem nagyon megy?De tudjuk, viszont a paaszjátèk se erőssèg muszáj próbálkozni. Tartok tőle nem sokáig fogunk. Jó kis trap game lehet, ha rajtunk múlik :😁
kapitnono
dande